Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MORSKO DOBRO ZADOVOLJNO RADOVIMA NA REKONSTRUKCIJI ŠETALIŠTA PET DANICA Staza za šetnju sa duhom Mediterana
BU­DVA – Iz Jav­nog pred­u­ze­ća za upra­vlja­nje mor­skim do­brom sa­op­šti­li su da ih ra­du­je či­nje­ni­ca da se di­na­mi­ka iz­vo­đe­nja ra­do­va na re­kon­struk­ci­ji Še­ta­li­šta „Pet Da­ni­ca” spro­vo­di u skla­du sa pla­nom. Ob­ja­šnja­va­ju da su sa Op­šti­nom Her­ceg No­vi 2012. go­di­ne za­klju­či­li Spo­ra­zum o za­jed­nič­kom fi­nan­si­ra­nju re­kon­struk­ci­je Še­ta­li­šta Pet Da­ni­ca u du­ži­ni od 350 me­ta­ra.
– Anek­som spo­ra­zu­ma iz 2012. go­di­ne Mor­sko do­bro je opre­di­je­li­lo iz­nos od 263.000 eura kao uče­šće u re­a­li­za­ci­ji pro­jek­ta re­kon­struk­ci­je še­ta­li­šta, a sred­stva su di­rekt­no upla­će­na na ra­čun Op­šti­ne Her­ceg No­vi.
Anek­som dva spo­ra­zu­ma od 30. de­cem­bra 2016. iz­dvo­je­na su do­dat­na sred­stva u iz­no­su od 90.000 eura za na­sta­vak i za­vr­še­tak ra­do­va na re­kon­struk­ci­ji še­ta­li­šta. Da­kle, uku­pan opre­di­je­lje­ni iz­nos za na­ve­de­nu in­ve­sti­ci­ju ko­ji je iz­dvo­ji­lo Mor­sko do­bro iz­no­si 353.000 eura, či­me je za­pra­vo u pot­pu­no­sti fi­nan­si­ra­lo cje­lo­ku­pan pro­je­kat, dok je re­a­li­za­ci­ja pro­je­kat po­vje­re­na Op­šti­ni Her­ceg No­vi – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju JP Mor­sko do­bro.
Na­gla­še­no je da će po­čet­kom apri­la mje­šta­ni i go­sti ima­ti pri­li­ku da uži­va­ju u mo­der­nom še­ta­li­štu, iz­gra­đe­nom u du­hu mno­gih me­di­te­ran­skih me­tro­po­la, ali sa pri­mje­som am­bi­jen­ta ko­ji je Mor­sko do­bro kao upra­vljač cr­no­gor­skom oba­lom kre­i­ra­lo i na Pi­na­ma u Tiv­tu, Do­bro­ti u Ko­to­ru, Pe­trov­cu...

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"