Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SJEDNICA UPRAVE VODAKOMA BIĆE NASTAVLJENA 14. FEBRUARA U trci za direktora pet kandidata
TI­VAT – Za­jed­nič­ko uslu­žno i ko­or­di­na­ci­o­no dru­štvo za vo­do­snab­di­je­va­nje i od­vo­đe­nje ot­pad­nih vo­da za Cr­no­gor­sko pri­mor­je „Vo­da­kom” doo ni ju­če ni­je do­bi­lo di­rek­to­ra. Na­kon du­že sjed­ni­ce od­bo­ra di­rek­to­ra, či­ji su čla­no­vi pred­stav­ni­ci pri­mor­skih op­šti­na, pred­sjed­ni­ca Bo­ja­na Ka­lu­đe­ro­vić sa­op­šti­la je da su „na­kon uvi­da u tra­že­nu do­ku­men­ta­ci­ju for­mi­ra­li užu li­stu kan­di­da­ta za iz­bor iz­vr­šnog di­rek­to­ra i da će sjed­ni­ca bi­ti na­sta­vlje­na 14. fe­bru­a­ra. Iz­bor pr­vog čo­vje­ka pred­u­ze­ća obi­lje­ži­lo je u pro­te­klom pe­ri­od pre­gršt kon­tro­ver­zi i sud­skih pro­ce­sa. Ka­ko ne­zva­nič­no sa­zna­je­mo, u kon­ku­ren­ci­ji za di­rek­to­ra „Vo­da­ko­ma” je pet kan­di­da­ta, a iz­bor je su­žen na biv­šeg di­rek­to­ra ko­tor­skog Vo­do­vo­da Dra­ga­na Ro­ga­no­vi­ća i Mi­lo­ša Dže­ver­da­no­vi­ća, ko­ji je u jed­nom tre­nut­ku bio bi­ran za di­rek­to­ra ali je rje­še­njem Agen­ci­je za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je mo­rao da se po­vu­če jer je isto­vre­me­no bio i pred­sjed­nik od­bo­ra di­rek­to­ra. Ne­zva­nič­no, pro­tiv iz­bo­ra ova dva kan­di­da­ta su op­šti­ne Her­ceg No­vi i Ko­tor, a Op­šti­na Ti­vat je tra­ži­la od­la­ga­nje sjed­ni­ce. Oglas za iz­bor di­rek­to­ra „Vo­da­ko­ma” u no­vem­bru pro­šle go­di­ne je po­ni­šten pa po­no­vljen. U ogla­su se tra­že uslo­vi da kan­di­dat tre­ba ima­ti di­plo­mu Prav­nog, Eko­nom­skog ili ne­kog teh­nič­kog fa­kul­te­ta kao i pet go­di­na is­ku­stva u po­slo­vi­ma ru­ko­vo­đe­nja.Ž.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"