Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni NA VRBANJU USPJEŠNO ORGANIZOVANA ZABAVA NA SNIJEGU
Najljepši Sneško ekipe „Matija”
Sneško Bijelić kao Kinez Najljepši Sneško ekipe „Matija”
H
ER­CEG NO­VI – Pro­te­klog vi­ken­da na Vr­ba­nju, na po­ziv na or­ga­ni­zo­va­nu za­ba­vu na sni­je­gu, Agen­ci­je za raz­voj i za­šti­tu Or­je­na i HPD „Du­brov­nik”, oku­pi­lo se vi­še od sto pe­de­set iz­let­ni­ka iz Her­ceg No­vog i Du­brov­ni­ka. Uz oba­ve­zno san­ka­nje, cen­tral­ni do­ga­đaj bio je tak­mi­če­nje u iz­ra­di Sne­ška Bi­je­li­ća. Pe­to­čla­ni mje­šo­vi­ti ži­ri, u sa­sta­vu Gor­da­na No­va­ko­vić, Sa­ša Đe­do­vić, Na­ta­ša Jan­ko­vić, Dra­gi­ca Pod­hra­ški i Mi­la Vu­ki­će­vić, oda­brao je tri naj­bo­lja Sne­ška u kon­ku­ren­ci­ji od čak 30 pri­ja­vlje­nih eki­pa. Pr­vo mje­sto osvo­ji­la je eki­pa „Ma­ti­ja” iz Her­ceg No­vog, dru­go­pla­si­ra­na je gru­pa „Šker­ci”, iz istog gra­da, dok je tre­će mje­sto za­u­ze­la eki­pa „Li­je­pa dje­ca i že­ne” iz Du­brov­ni­ka. Sport­sko bo­ri­li­šte je na­kon 90 mi­nu­ta kra­si­lo vi­še od 40 fi­gu­ra Sne­ška Bi­je­li­ća, raz­li­či­tih ve­li­či­na.
– Tu je bio i Sne­ško Bi­je­lić, pri­sti­gao iz mo­krin­skog za­se­o­ka Bi­je­li­ći, kao je­di­ni za­i­sta autoh­to­ni pred­stav­nik. Sne­ško je sva­ka­ko bio cen­tral­ni mo­tiv, ali uz pu­no ma­šte, na­sta­ja­le su, pri­mje­ra ra­di, i sni­je­žne skulp­tu­re ku­va­ra sa „za­gor­je­lim” li­cem za­su­tim pe­pe­lom, pa čak i Sne­ško Bi­je­lić – ki­ne­ski gra­đe­vin­ski rad­nik sa pr­vog cr­no­gor­skog auto­pu­ta. Ove ide­je otva­ra­ju put raz­mi­šlja­nju da idu­će go­di­ne ode­mo i ko­rak da­lje i or­ga­ni­zu­je­mo pra­vi kar­ne­val sni­je­žnih fi­gu­ra, što bi bi­la za­ni­mlji­va do­pu­na kon­ven­ci­o­nal­nom pri­mor­skom kar­ne­va­lu – ka­žu or­ga­ni­za­to­ri ma­ni­fe­sta­ci­je.
Uz pu­no za­ba­ve na sni­je­gu, pri­ga­ni­ca i ča­ja, te do­dje­le me­da­lja naj­bo­lji­ma, od­no­sno di­plo­ma svim eki­pa­ma, do­ga­đaj je osta­vio pu­no po­zi­tiv­nih uti­sa­ka. Sve to uka­zu­je da je na Vr­ba­nju mo­gu­će or­ga­ni­zo­va­ti i ve­ća zim­ska de­ša­va­nja, uz pret­hod­no an­ga­žo­va­nje na rje­ša­va­nju pro­sto­ra za par­king i, sva­ka­ko, nje­go­vog či­šće­nja od sni­je­ga. Ra­di­o­ni­ca iz­ra­de Sne­ška Bi­je­li­ća i Re­vi­jal­no tak­mi­če­nje u san­ka­nju, do­ga­đa­ji su iz za­jed­nič­kog pro­gra­ma „Or­jen, pla­ni­na kraj mo­ra”, či­ji je ko­or­di­na­tor Agen­ci­ja za raz­voj i za­šti­tu Or­je­na, a ko­ji se re­a­li­zu­je uz po­dr­šku Op­šti­ne Her­ceg No­vi i lo­kal­ne Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je. Ujed­no su i dio du­bro­vač­kog pro­gra­ma „Igre na sni­je­gu”.
K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"