Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-03-07 TIVATSKI SDP UKAZAO NA BROJNA NERIJEŠENA PITANJA U OBLASTI RADA JAVNE UPRAVE
Nemoć prikrivaju kadrovima sa strane
Panorama Tivta Nemoć prikrivaju kadrovima sa strane Ocjena predsjednice opštine da je učinak u radu nula ne govori samo o loše postavljenoj organizaciji nego široko otvara vrata za posezanjem za partijskim kadrovima iz drugih sredina gdje je DPS sa satelitima u vlasti, navodi se u saopštenju
TIVAT- Na sjednici OO SDP-a, predstavnici Kluba odbornika ove partije u SO Tivat Ivo Marić i Bernarda Moškov govorili su o brojnim neriješenim pitanjima iz oblasti rada javne uprave.-Ukazano je na činjenicu da Opština Tivat, TO Tivat i Udruženje ugostitelja Tivta nikad javnosti nijesu prezentovali izvještaj o utrošenim sredstvima za 15 dana proslave novogodišnjih praznika, niti efekte koji su ostvareni u tivatskoj turističkoj privredi.Sagledana je aktivnost lokalne Direkcije za izgradnju koja, za razliku od drugih lokalnih sekretarijata, nije kadrovski adekvatno ojačana i zakonski uspostavljena. Planovi da će se privatne firme bez zakonskih mogućnosti uključiti u rad direkcije, jasno svjedoče o kadrovskoj nemoći lokalne vlasti da uspješno odgovori na zahtjeve koji se pred direkcijom postavljaju. Ocjena predsjednice opštine da je učinak u radu nula ne govori samo o loše postavljenoj organizaciji nego široko otvara vrata za posezanjem za partijskim kadrovima iz drugih sredina gdje je DPS sa satelitima u vlasti, što definitivno postaje loša praksa kojom se pokušava prikriti lokalna nemoć. Nepodijeljeno je mišljenje članova opštinskog odbora je da se dio sredstava iz budžeta opštine morao opredijeliti i za produkciju nove predstave na Purgatorijama- saopštili su iz SDP-a.
Oni su ocijenili da ,,Parking servis” doo ,,ima čudna pravila pri zapošljavanju i otpuštanju radnika, vezana za obećanja data prije lokalnih izbora”.
-Či­nje­ni­ca je da se još uvi­jek ni­je ot­po­če­lo s ra­dom na ulič­noj na­pla­ti par­ki­ra­nja, a po­sao s iz­najm­lji­va­njem bi­ci­kla u gra­du je po sve­mu za­bo­ra­vljen, a na­ja­vljen je kao uspje­šna pri­ča. Čla­no­ve OO SDP-a Ti­vat op­te­re­ću­je i neo­bja­šnji­vi pre­kid ra­da na da­ljem po­ve­zi­va­nju na ka­na­li­za­ci­o­ni si­stem u Gor­njem Ka­li­ma­nju i na­ro­či­to u Do­njoj La­stvi i svi pro­ble­mi ko­ji pro­is­ti­ču iz to­ga. U Ko­mu­nal­nom pred­u­ze­ću ta­ko­đe se osje­ća uspo­re­nost u funk­ci­o­ni­sa­nju, na­ro­či­to u pri­grad­skim na­se­lji­ma. Jed­na od te­ma o ko­joj se du­go i is­crp­no go­vo­ri­lo je i Lu­či­ca Ka­li­manj, nje­no za­tva­ra­nje u ogra­de. Već du­go ni­je­smo vi­dje­li bi­lans ra­da ove je­di­ni­ce Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća, ne­ma­mo uvid ko­li­ki je pri­hod, po kom osno­vu, ko je ve­zan po „po­vla­šće­nim uslo­vi­ma”, ka­kav je sta­tus oko ugo­vo­ra sa Mor­skim do­brom i dru­ge po­dat­ke- sa­op­šti­li su iz ti­vat­skog SDP-a.
Ž.K.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"