Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PREDSJEDNIŠTVO NOVSKE LISTE JEDNOGLASNO ODBILO NAJAVLJENU OSTAVKU PREDSJEDNIKA SO HERCEG NOVI
Ako Bigović ode, koalicija puca
Bigović Ako Bigović ode, koalicija puca Ovakvi ishitreni potezi mogu dovesti do ugrožavanja koalicije u Herceg Novom i ukazujemo uvaženom Milošu Bigoviću da preispita svoje namjere i odustane od povlačenja, navodi se u saopštenju Ovakvi ishitreni potezi mogu dovesti do ugrožavanja koalicije u Herceg Novom i ukazujemo uvaženom Milošu Bigoviću da preispita svoje namjere i odustane od povlačenja, navodi se u saopštenju
HERCEG NOVI- Predsjedništvo Novske liste je na sjednici održanoj 6.marta jednoglasno odbilo najavljenu ostavku predsjednika Skupštine opštine Miloša Bigovića.
-Budući da je Novska lista bila predlagač da Miloš Bigović i Stevan Katić obavljaju političke funkcije predsjednika skupštine i predsjednika opštine, ovim putem obavještavamo da ovakvi ishitreni potezi mogu dovesti do ugrožavanja koalicije u Herceg Novom i ukazujemo uvaženom Milošu Bigoviću da preispita svoje namjere i odustane od povlačenja, na­vo­di se u sa­op­šte­nju Pred­sjed­ni­štva Nov­ske li­ste.
Bi­go­vi­ću su po­že­lje­li da na­sta­vi uspje­šno vo­đe­nje skup­šti­ne kao i do­sad, i na taj na­čin oprav­da po­vje­re­nje gra­đa­na, a i po­vje­re­nje Nov­ske Li­ste ko­ja ga je na pr­vom sa­stan­ku po­vo­dom for­mi­ra­nja ko­a­li­ci­je i pred­lo­ži­la na tu funk­ci­ju... Ka­ko is­ti­ču, u ovom tre­nut­ku ne vi­de ni­ko­ga sa spo­sob­no­sti­ma i kva­li­te­tom ko­ji po­sje­du­je Bi­go­vić za vo­đe­nje her­ceg­nov­ske skup­šti­ne.
Mi­loš Bi­go­vić, pred­sjed­nik Skup­šti­ne op­šti­ne Her­ceg No­vi, ka­zao je da bi ostav­ku na funk­ci­ju tre­ba­lo da pod­ne­se u dru­goj po­lo­vi­ni mar­ta.
Ostav­ku je na­ja­vio još po­lo­vi­nom ja­nu­a­ra, ka­da je sa­op­štio da će ga za­mi­je­ni­ti Bo­ris Se­fe­ro­vić, ko­le­ga iz DF-a.
-Osta­jem pri sve­mu što sam re­kao ra­ni­je. Osta­jem još kra­ći vre­men­ski pe­ri­od, dok ko­a­li­ci­ja ne utvr­di ka­da je ade­kva­tan da­tum da odem , ali si­gu­r­no je da će se to de­si­ti. Mi­slim da ću pred­sje­da­va­ti još sle­de­ćom sjed­ni­com, i to bi bi­lo to! Na­red­na sjed­ni­ca tre­ba­lo bi da bu­de re­dov­na. Sve za­vi­si od iz­vr­šne vla­sti i nji­ho­vih ak­tiv­no­sti. U prin­ci­pu, uko­li­ko zbi­lja ima ne­kih raz­lo­ga, sa­zva­će­mo sjed­ni­cu, ako ne, ne­će­mo tr­ča­ti. Na­dam se da bi sjed­ni­ca tre­ba­lo da bu­de odr­ža­na do dru­ge po­lo­vi­ne mar­ta, po­ru­čio je Bi­go­vić ne­dav­no.
Bi­go­vić je iza­bran za pred­sjed­ni­ka SO Her­ceg No­vog 26.ma­ja 2017.go­di­ne.
K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"