Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni OSMO KOLO ,,LAZURO NOVSKE SKAJ MINI TRAIL LIGE’’ Mikser potvrdio dominaciju
HERCEG NOVI- Osmo kolo „Lazuro Novske skaj mini lige” odr­ža­no je pro­šle su­bo­te u Sa­vin­skoj Du­bra­vi, upr­kos obil­noj ki­ši i lo­šem vre­me­nu. Tr­ku or­ga­ni­zu­ju „Ori­on Outu­dor” i Al­pi­ni­stič­ki klub „Ni­sko­gor­ci” sa svo­jim spon­zo­ri­ma. Ovog pu­ta tr­ka je bi­la noć­na, a uče­stvo­la­lo je 16 tak­mi­ča­ra iz Mo­skve, Pod­go­ri­ce, Ba­ra, Nik­ši­ća, Ko­to­ra i Her­ceg No­vog. Svi tak­mi­ča­ri su pr­ko­si­li lo­šem vre­me­nu i po­sti­gli za­pa­že­ne re­zul­ta­te.
U mu­škoj kon­ku­ren­ci­ji pr­vi je bio Mi­loš Mi­nić Mik­ser iz Nik­ši­ća ko­ji je po­tvr­dio li­der­sku po­zi­ci­ju na­kon odr­ža­nih osam ko­la. Dru­gi je Pe­ri­ca Vuč­ko­vić iz Her­ceg No­vog, a tre­ći Dra­gan Jo­va­no­vić iz Ko­to­ra. U žen­skoj kon­ku­ren­ci­ji, u od­su­stvu fa­vo­ri­ta Mi­lu­še Bo­ško­vić iz Ko­to­ra ko­ja zbog bo­le­sti ni­je mo­gla da se tak­mi­či, pr­vo mje­sto je pri­pa­lo Sne­ža­ni Rot­ko­vić iz Her­ceg No­vog, dru­ga je bi­la Ma­ri­ja Bo­šnjak iz Her­ceg No­vog, a tre­ća de­bi­tant­ki­nja na ova­kim tr­ka­ma Gor­da­na Ra­do­vić iz Her­ceg No­vog.
-Ovo je kod nas mlad sport ko­ji pri­vla­či sve ve­ću pa­žnju pri­sta­li­ca i pre­ži­vlja­va za­hva­lju­ju­ći na­ma, za­lju­blje­ni­ci­ma, i gru­pi spon­zo­ra. S na­ma su i „na­ši” Ru­si ko­ji ži­ve i ra­de u Her­ceg No­vom. Evo, ni­je nas ome­lo ni lo­še vri­je­me, ni ja­ka ki­ša ko­ja nas je pra­ti­la či­ta­vo vri­je­me. Sva­ko ko­lo ima­lo je ne­što spe­ci­fič­no. Tak­mi­če­nje je od­lič­no pri­mlje­no. Do­sad smo to­kom osam sed­mi­ca oku­pi­li ve­li­ki broj tak­mi­ča­ra i po­sma­tra­ča. Po­ma­žu nam i iz Tu­ri­stič­ke or­ga­za­ci­je Her­ceg No­vi, jer smo do­bri pro­mo­te­ri gra­da. Do kra­ja pre­o­sta­ju još dvi­je tr­ke, a u ukup­nom pla­sma­nu na­kon osam ko­la u mu­škoj kon­ku­ren­ci­ji vo­di Mi­loš Mi­kić Mik­ser iz Nik­ši­ća sa 764 bo­da. Dru­gi je Pe­ri­ca Vuč­ko­vić iz Her­ceg No­vog sa 670, a na tre­ćem mje­stu je naš su­gra­đa­nin iz Ru­si­je De­nis La­pi­kov sa 544 bo­da. U žen­skoj kon­ku­ren­ci­ji li­der je Mi­lu­ša Bo­ko­vić iz Ko­to­ra sa 700 bo­do­va, dru­ga je Ma­ri­ja Bo­šnjak sa 574 bo­da i tre­ća Alek­san­dra Za­ha­ro­va sa 254 bo­da, kazao je Saša Ječmenica.
Z.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"