Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-03-09 U OKVIRU PROJEKTA ZA OČUVANJE MORSKOG EKOSISTEMA Svečano otvaranje  riblje pijace
U Ul­ci­nju će da­nas bi­ti sve­ča­no otvo­re­na ri­blja pi­ja­ca, ko­ja je iz­gra­đe­na u okvi­ru pro­jek­ta za oču­va­nje mor­skog eko­si­ste­ma, fi­nan­si­rana od stra­ne Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va Kra­lje­vi­ne Nor­ve­ške, u part­ner­stvu i ko­fi­nan­si­ra­nju od Mi­ni­star­stva po­ljo­pri­vre­de i ru­ral­nog raz­vo­ja, Ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća - Ul­cinj i Op­šti­ne Ul­cinj kao no­si­o­ca pro­jek­ta, sa­op­šte­no je iz Kan­ce­la­ri­je za me­đu­na­rod­ne od­no­se. Pod­sje­ti­mo, pro­je­kat je vri­je­dan 142.000 eura od če­ga su Nor­ve­ža­ni obez­bi­je­di­li 118,8 hi­lja­da uz ko­fi­nan­si­ra­nje od stra­ne Op­šti­ne Ul­cinj u vri­jed­no­sti od ukup­no 23,7 eura, od­no­sno kroz rad­no oso­blje, im­ple­men­ta­ci­jom ko­ja se vr­ši od oso­blja Kan­ce­la­ri­je za me­đu­na­rod­nu sa­rad­nju i pro­jek­te.
- Ci­lje­vi tog pro­jek­ta su pro­mo­vi­sa­nje za­šti­te oko­li­ne, u ci­lju bo­lje za­šti­te i mo­ni­to­rin­ga za­jed­nič­kog mor­skog eko­si­ste­ma i po­bolj­ša­nje po­ten­ci­ja­la u ri­bar­stvu za lo­kal­no sta­nov­ni­štvo kroz odr­ži­vi raz­voj mor­skih re­sur­sa u obal­nom po­ja­su. Pro­je­kat je po­di­je­ljen na če­ti­ri se­ta ak­tiv­no­sti. A po­sled­nji je stva­ra­nje uslo­va i pod­sti­caj za raz­voj ma­ri­kul­tu­re, gdje bi se oba­vi­la stu­di­ja - ela­bo­rat u ko­jem bi se pre­ci­zno od­re­di­le po­god­ne – sa­op­šti­li su iz Kan­ce­la­ri­je za me­đu­na­rod­ne od­no­se.
M.K.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"