Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2015-10-18 BEBEKOVO DUGO MAŠTANJE O DRUGAČIJIM KONCERTIMA
Roker praćen tamburom
Roker praćen tamburom
-Želj­ko Be­bek, u su­sret svom na­stu­pu 4. no­vem­bra u Cen­tru „Sa­va“, ka­že da već du­gi niz go­di­na ma­šta o kon­cep­tu­al­no dru­ga­či­jem pri­stu­pu kon­cer­ti­ma, jer je to­kom ci­je­le svo­je ka­ri­je­re, du­ge 40 go­di­na, bio pje­vač u rok ben­du.
Pri­je go­di­nu da­na odr­žao sam sja­jan kon­cert u Va­ra­ždi­nu, ka­da sam na­stu­pio is­klju­či­vo uz Tam­bu­ra­ški or­ke­star Cen­tra za tra­di­cij­sku kul­tu­ru Va­ra­ždin. - Ta­da sam iz pr­ve ru­ke čuo i osje­tio ko­li­ko dru­ga­či­je mo­gu zvu­ča­ti ne­ke mo­je sta­re pje­sme - re­kao je Želj­ko Be­bek, ja­vlja Tan­jug.
Ne­ka­da­šnji pje­vač „Bi­je­log dug­me­ta“ pod­sje­tio je da je pre­mi­jer­no pred­sta­vlja­nje pro­jek­ta sa­rad­nje sa tam­bu­ra­škim i sim­fo­nij­skim or­ke­stri­ma imao lje­tos u Du­brov­ni­ku i na­ja­vio da tur­ne­ju zva­nič­no po­či­nje 2. no­vem­bra u Kon­cert­noj dvo­ra­ni Va­tro­sla­va Li­sin­skog u Za­gre­bu.
Na­stup u Cen­tar „Sa­va“ bi­će nje­gov pr­vi ve­li­ki so­li­stič­ki kon­cert u Be­o­gra­du.
Kon­cert­na tur­ne­ja Želj­ko Be­bek & sim­fo­nij­ski i tam­bu­ra­ški or­ke­star kru­na je Be­be­ko­ve uspje­šne ka­ri­je­re du­ge če­ti­ri de­ce­ni­je.
Pje­va­ču po­zna­tom ši­rom re­gi­o­na na sce­ni će se pri­dru­ži­ti 60 mu­zi­ča­ra, čla­no­va Sim­fo­nij­skog or­ke­stra, uz Tam­bu­ra­ški or­ke­star Cen­tra za tra­di­cij­sku kul­tu­ru iz Va­ra­ždi­na, kao i Be­be­kov pra­te­ći rok bend.
Želj­ko Be­bek se vi­nuo u vrh mu­zič­ke sce­ne ne­ka­da­šnje Ju­go­sla­vi­je po­čet­kom se­dam­de­se­tih go­di­na 20. vi­je­ka kao front­men ben­da „Bi­je­lo dug­me“ i po­stao si­no­nim naj­plod­ni­jeg mu­zič­kog raz­do­blja gru­pe ko­ju je na­pu­stio 1984. go­di­ne ka­da je za­po­čeo so­lo ka­ri­je­ru.
Od kult­nog al­bu­ma Kad bi’ bio bi­je­lo dug­me, Be­bek je sa „Bi­je­lim dug­me­tom“ ob­ja­vio de­vet stu­dij­skih al­bu­ma, za­tim 12 so­lo al­bu­ma, ne­ko­li­ko lajv iz­da­nja i vi­še kom­pi­la­ci­ja sin­glo­va, a pro­te­kle go­di­ne je ob­ja­vlje­na nje­go­va an­to­lo­gi­ja sa če­ti­ri ce-dea.
Iza pro­duk­ci­je kon­cert­ne tur­ne­je Želj­ko Be­bek & sim­fo­nij­ski i tam­bu­ra­ški or­ke­star sto­je pro­du­cent To­mi­slav Ka­šlje­vić, mu­zi­ča­ri Bra­ni­mir Mi­ha­lje­vić i An­te Ge­lo, ko­ji je pi­sao no­ve aran­žma­ne za pje­sme, i di­ri­gent Jo­sip Cvi­ta­no­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"