Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2015-10-21 NA ADRESU SELIN DION STIGLO 4.000 PJESAMA
Publika sama bira hit
Publika sama bira hit
Po­ziv ko­ji je ka­nad­ska pjevačica Se­lin Di­on ne­dav­no upu­ti­la tek­sto­pi­sci­ma iz ci­je­log svi­je­ta, ka­ko onim pro­fe­si­o­nal­nim ta­ko i ama­te­ri­ma, da joj po­ša­lju pje­sme za nje­na dva sle­de­ća al­bu­ma pre­tvo­rio se u pra­vu la­vi­nu pi­sa­ma, imej­lo­va i MP3 faj­lo­va.
Od kra­ja av­gu­sta, ka­da je kon­kurs na­ja­vljen, do 5. ok­to­bra ka­da je za­klju­čen, na sajt slav­ne pje­va­či­ce kao i na adre­su nje­ne dis­ko­graf­ske ku­će „Pro­duc­ti­ons Fe­e­ling” sti­glo je oko če­ti­ri hi­lja­de pje­sa­ma.
Ži­ri od šest mu­zič­kih kri­ti­ča­ra do­bio je za­da­tak da na osno­vu pri­sti­glih pro­po­zi­ci­ja na­pra­vi uži iz­bor od 25 pje­sa­ma. „Od sa­me in­ter­pre­ta­ci­je va­žni­ji su me­lo­di­ja i tekst, od­no­sno ono što či­ni jed­nu pje­smu do­brom ili lo­šom”, is­ta­kao je Pjer Fo­r­tje, di­rek­tor Me­đu­na­rod­nog fe­sti­va­la pje­sme u Gran­bi­ju, u Kve­be­ku, i je­dan od čla­no­va ži­ri­ja.
Na­kon sa­sta­vlja­nja uže li­ste, pu­bli­ka će od 9. do 27. no­vem­bra mo­ći da na saj­tu www.ce­li­ne­dion.com gla­sa za svo­ju omi­lje­nu pje­smu.
Po­bjed­nič­ka nu­me­ra bi­će obje­lo­da­nje­na 1. de­cem­bra i na­ći će se na no­vom al­bu­mu ka­nad­ske umjet­ni­ce. Ka­ko pre­no­se fran­cu­ski me­di­ji, 47-go­di­šnja pje­va­či­ca bi tre­ba­lo da svoj no­vi al­bum na fran­cu­skom iz­da 2016, a na en­gle­skom 2017. go­di­ne. Se­lin Di­on va­ži za naj­ve­ću mu­zič­ku zvi­je­zdu u Ka­na­di, a nje­ni al­bu­mi pro­da­ti su ši­rom svi­je­ta u vi­še od 200 mi­li­o­na pri­mje­ra­ka.
Džon je ove go­di­ne na­stu­pao i na Eg­zit fe­sti­va­lu u No­vom Sa­du i tim na­stu­pom je još jed­nom do­ka­zao o ka­kvoj pop zvi­je­zdi se ra­di.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"