Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vozio ubicu da likvidira Strugara * I ja i poslanički mandat ostajemo u SNP-u * Gone nepodobne, a žmure na milionske dugove * Boreta osuđen poslije 18 godina * Vozio ubicu da likvidira Strugara * Bulevar ženskih tajni * Pjevao u 52 grada širom Amerike
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Edin Koljenović, koordinator programa u Građanskoj al.:
Zakon mora jednako da važi za sve.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-05-24 PRVA FILMSKA REVIJA MUZIČKIH DOKUMENTARACA U CRNOJ GORI
MP-trio otvara Rokumentarac
MP-trio otvara Rokumentarac
Svir­kom jed­nog od naj­ak­tiv­ni­jih cr­no­gor­skih džez sa­sta­va MP-trio iz Pod­go­ri­ce, po­če­će kon­cert­ni dio pro­gra­ma pr­ve film­ske re­vi­je mu­zič­kih do­ku­men­ta­ra­ca u Cr­noj Go­ri RO­KU­MEN­TAR­NI DA­NI, ko­ja se odr­ža­va od 26.do 28. ma­ja u Nik­ši­ću.
Na­stup ovog za­ni­mlji­vog sa­sta­va ko­ji „zna no­te kao Ama­de­us Mo­cart, su­bo­tom svi­ra sa Tra­vol­tom, po­ne­kad ple­še pr­lja­vo i ko­su ma­že Bri­ljan­ti­nom, vo­li se kao Bluz bra­ća, svi­ra gypsy jazz ta­ko da Ci­ga­ni le­te u ne­bo, bo­ri se da ne pro­pad­ne ro­ken­rol, a u ope­ri su po­put fan­to­ma, na ki­ši pje­va­ju, Ko­su na stra­nu te­ra­ju; ko­ji su mu­zi­ča­ri­ma an­ti­pa­tič­ni, ali že­na­ma baš sim­pa­tičn” - za­ka­zan je za pe­tak, 26. maj, u okvi­ru te­mat­ske cje­li­ne GLA­VOM KROZ ZID, po­sve­će­ne cr­no­gor­skom stva­ra­la­štvu.
MP-trio či­ne Mi­la­din Pe­ru­ni­čić (gi­ta­ra), Da­vor No­vak (bas gi­ta­ra) i Ivan Iva­no­vić (bu­banj), a svir­ka će se odr­ža­ti u Blu­es brot­hers ba­ru u Nje­go­še­voj uli­ci, u 17 ča­so­va.
Na­kon ko­cer­ta MP-tria, na istom mje­stu za kraj ve­če­ri u 22 i 30 ča­so­va na­stu­pi­će uni­kat­na be­o­grad­ska gru­pa Mul­ti­et­nič­ka atrak­ci­ja. Osim na­stu­pa u Blu­es Brot­hers ba­ru, Mul­ti­et­nič­ka atrak­ci­ja će u če­tvr­tak na­stu­pi­ti i u pod­go­rič­kom „Ber­li­nu”.
Ro­ku­men­tar­ne da­ne za­tvo­ri­će bes­kom­pro­mi­sni hr­vat­ski pan­ke­ri iz Si­nja, M.O.R.T, či­ja je pr­va re­ak­ci­ja na po­ziv da svi­ra­ju u okvi­ru fe­sti­va­la bi­la - UDO­MI­TE NAS!
- Tu i ta­mo će­mo mo­ra­ti oti­ći ne­gdje na kon­cert, ali vra­ća­mo se od­mah! Do­la­zi­mo u Nik­šić po če­tvr­ti put i je­dva če­ka­mo – po­ru­či­li su iz MORT-a.
Svir­ka ovih „spe­ci­jal­nih po­vrat­ni­ka“, ka­rak­te­ri­stič­nih po že­sto­kim ži­vim na­stu­pi­ma, odr­ža­će se za­vr­šne ve­če­ri fe­sti­va­la, u ne­dje­lju, 28.ma­ja, u Blu­es brot­hers ba­ru, u 22 sa­ta i 30 mi­nu­ta.
Ulaz je, kao i za sve osta­le sa­dr­ža­je, bes­pla­tan.A.Š.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"