Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-12-05 CRNOGORAC PRVI PRATILAC NA IZBORU ZA MISTER WORLD OCEAN Marko Rogač u top tri
Mo­del agen­ci­je Na­ti­o­nal Style Mar­ko Ro­gač upra­vo se vra­tio sa Tajvana, gdje je Cr­nu Go­ru na iz­bo­ru Mister World Ocean. U kon­ku­ren­ci­ji 70 dr­ža­va Mar­ko je osvo­jio ti­tu­lu 1. pra­ti­o­ca što je iz­u­ze­tan uspjeh za nje­gov pr­vi ozbilj­ni­ji an­ga­žman. Na pri­pre­ma­ma je bo­ra­vio u Ka­os­hi­un­gu i Ta­i­pe­i­ju od 14. no­vem­bra, gdje se pred­sta­vljao u na­rod­noj no­šnji, odi­je­lu, a uče­stvo­vao je i na ra­znim mod­nim ma­ni­fe­sta­ci­ja­ma i hu­ma­ni­tar­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma i dr­žao go­vo­re o oču­va­nju na­še pla­ne­te i oke­a­na. Još su se dvi­je čla­ni­ce mod­ne agen­ci­je Na­ti­o­nal Style vra­ti­le sa svjet­skih tak­mi­če­nja, sa ta­ko­đe po­stig­nu­tim uspje­hom. La­ra Ste­še­vić je pred­sta­vlja­la Cr­nu Go­ru u Ki­ni i Mon­go­li­ji na tak­mi­če­nju Miss To­u­rism World i ušla u uži iz­bor, a osvo­ji­la je ti­tu­liu am­ba­sa­do­ra tu­ri­zma. Mi­na Pe­jo­vić nas je pred­sta­vlja­la u Shen­zhe­nu i Hong Kon­gu na iz­bo­ru Miss Mo­del of the World, gdje je ušla u Top 15 i osvo­ji­la ti­tu­lu Best mo­del in Na­ti­o­nal Co­stu­me.
Di­rek­to­ri­ca agen­ci­je Ni­na Sta­ni­šić ve­o­ma je po­no­sna na uspjeh svo­jih čla­no­va.
- Sva tri Na­ti­o­nal Style čla­na su do­bi­li pri­ma­mlji­ve po­nu­de za ba­vlje­nje ma­ne­ken­stvom za ino­stra­ne mod­ne agen­ci­je, o če­mu će­mo sku­pa od­lu­či­ti gdje će bi­ti naj­bo­lje da ra­de. U na­red­nih par mje­se­ci nam ta­ko­đe pred­sto­je ra­zna tak­mi­če­nja lje­po­te u svi­je­tu, i za mu­ške i za žen­ske čla­no­ve, kao i za dje­cu. Od kad po­sto­ji agen­ci­ja, od 2011. go­di­ne, na­ši mo­de­li vi­še pu­ta su do­no­si­li kru­ne sa svjet­skih iz­bo­ra lje­po­te.
A.Š.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"