Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-12-05 LENA KOVAČEVIĆ I IVANA JORDAN NA AMERIČKOJ TURNEJI
Srpske note u Čikagu
Srpske note u Čikagu
Pre­div­no ve­če u Či­ka­gu uz iz­lo­žbu sli­ka, srp­sku tra­di­ci­nal­nu mu­zi­ku, fol­klor i dvi­je fan­ta­stič­ne umjet­ni­ce, džez i pop di­ve, Le­nu Ko­va­če­vić i Iva­nu Jor­dan.
U or­ga­ni­za­ci­ji Ser­bian Cul­tu­re Net­work, Bal­kan City ma­ga­zi­na i Go­ra­na Ve­se­li­no­vi­ća lju­bi­te­lji srp­ske kul­tu­re ima­li su pri­li­ke da vi­de iz­lo­žbu sli­ka u čast sto­go­di­šnji­ce pro­bo­ja So­lun­skog fron­ta i naj­ve­će bol­ni­ce na Bal­ka­nu u Pr­vom svjet­skom ra­tu – „Va­ljev­ska bol­ni­ca“ a na­kon to­ga i mu­zič­ki pro­gram.
Na­stup je po­čeo fol­klo­rom i na­rod­nim igra­ma iz Sr­bi­je a za­tim tra­di­ci­o­nal­nim srp­skim na­rod­nim pje­sma­ma u iz­vo­đe­nju Le­ne Ko­va­če­vić i Iva­ne Jor­dan.
Ma­ni­fe­sta­ci­ju je po­sje­tio za­mje­nik di­rek­to­ra kan­ce­la­ri­je za sa­rad­nju sa Di­ja­spo­rom Rast­ko Jan­ko­vić i pru­žio po­dr­šku ovoj i dru­gim ma­ni­fe­sta­ci­ja­ma ko­je or­ga­ni­zu­je srp­ska di­ja­spo­ra. Iva­na Jor­dan, Le­na Ko­va­če­vić, Igor Sto­ja­no­vić i još tri čla­na or­ke­stra na­pra­vi­li su fe­no­me­na­lan spoj sa­vre­me­ne i srp­ske tra­di­ci­o­nal­ne mu­zi­ke ko­ji je zvu­čao od­lič­no. Do­ga­đaj su me­dij­ski is­pra­ti­li Srp­ski Ra­dio Či­ka­go, Bal­kan City Ma­ga­zin i Srp­ska Te­le­vi­zi­ja iz Ame­ri­ke. Na­red­nih da­na Le­na i Iva­na na­stu­pi­će u Nju­jor­ku.
A.Š.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"