Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2017-12-06 SRETEN VUJOVIĆ PRIPREMA NOVU NUMERU
„Pola čovjeka” poklon publici
„Pola čovjeka” poklon publici
Mu­zi­čar Sre­ten Vu­jo­vić usko­ro će iz­ne­na­di­ti pu­bli­ku no­vom pje­smom ko­ja se već uve­li­ko pri­pre­ma. Ovo je dru­ga nu­me­ra ta­len­to­va­nog Nik­ši­ća­ni­na, a na­kon pr­vi­jen­ca „Vo­lje­ni ne umi­ru” usli­je­di­će ma­lo br­ži singl pod na­zi­vom „Po­la čo­vje­ka”.
„Mo­ja na­da, vje­ra i lju­bav
Mo­ja sna­ga ti si mo­je sve
Du­ša mi stra­da
bez te­be lud sam i ču­dan
..Bez te­be sam po­la čo­vje­ka, gla­si re­fren no­ve nu­me­re Sre­te­na Vu­jo­vi­ća. S ob­zi­rom na to da se bliži vri­je­me pra­zni­ka, ovo će bi­ti pra­vi no­vo­go­di­šnji po­klon ko­jim će ob­ra­do­va­ti svo­ju pu­bli­ku, bu­du­ći da se pre­mi­je­ra oče­ku­je 31. de­cem­bra.
- Tekst i mu­zi­ku za pje­smu „Po­la čo­vje­ka” pot­pi­su­jem ja dok je za aran­žman bio za­du­žen Mi­ha­i­lo Ra­do­njić iz M Sounda. Pra­te­ći vo­kal je Ti­na Džan­kić. U pi­ta­nju je ma­lo br­ža pje­sma, u pop fa­zo­nu. Lju­bav­na nu­me­ra na­mi­je­nje­na jed­noj pro­šlo­sti, a i sam na­ziv ka­že čo­vjek bez svo­je po­lo­vi­ne je po­la čo­vje­ka - rekao je Vu­jo­vić.
Pje­sma će pemijerno bi­ti pu­šte­na na nje­go­vom ju­tjub ka­na­lu.
- Ne­će­mo ra­di­ti zva­nič­nu pro­mo­ci­ju već će­mo je pu­sti­ti sa­mo na ju­tjub ka­na­lu, kao i pr­vu pje­smu. Što se spo­ta ti­če za sada nam ni­je u pla­nu, ali ni­kad se ne zna - do­da­je on.
Iako mu je mu­zi­ka tre­nut­no ho­bi, na­red­ne go­di­ne pla­ni­ra da se ozbilj­ni­je po­sve­ti na­stu­pi­ma.
- Tre­nut­no ne sti­žem od broj­nih dru­gaih oba­ve­za i po­slo­va da na­stu­pam, ali sva­ka­ko pla­ni­ram od lje­ta na­red­ne go­di­ne da poč­nem so­lo svir­ke uz gi­ta­ru - ot­kri­va Vu­jo­vić.
A.Š.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"