Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana NOVI SINGL I SPOT SASTAVA DUO MODERATO I GRUPE KONSTANTIN
„Suviše si lepa” u pop fazonu
„Suviše si lepa” u pop fazonu
Be­o­grad­ski sa­stav duo Mo­de­ra­to u srad­nji sa ni­škom vo­kal­nom gru­pom Kon­stan­tin je ob­ja­vio je no­vi singl i spot za pje­smu „Su­vi­še si le­pa”. Autor pje­sme je Mi­lan Ig­nja­to­vić a aran­žman pot­pi­su­je Bo­jan Stan­ko­vić. Vi­deo ma­te­ri­jal je sni­man u Ni­šu dok je re­ži­ju i sni­ma­nje ura­dio Mi­ro­slav Mi­tić Mi­ki i MMD Stu­dio.
Ovo ni­je pr­va sa­rad­nja iz­me­đu ova dva sa­sta­va s ob­zi­rom na to da su pro­te­klih go­di­na ima­li uspje­šne kon­cer­te i na­stu­pe na fe­sti­va­li­ma. Iz­dva­ja­ju se kon­cer­ti u Na­rod­nom po­zo­ri­štu i Cen­tru „Sa­va”, kao i osvo­je­na pr­va na­gra­da na fe­sti­va­lu kla­pa u Pe­ra­stu te po­bje­da u se­ri­ja­lu ,,Tak­mi­če­nje ben­do­va” ko­je je or­ga­ni­zo­vao RTS.
Kom­po­zi­ci­ja ,,Su­vi­še si le­pa” pri­pa­da žan­ru pop mu­zi­ke u ko­me se oba sa­sta­va do­bro sna­la­ze. Pje­sma i ima za cilj da pred­sta­vi pu­bli­ci ovu za­ni­mlji­vu sa­rad­nju i po­ka­že da se hit pje­sme mo­gu osmi­sli­ti i na dru­ga­či­ji na­čin od već uobi­ča­je­nog i mo­no­to­nog zvu­ka na­še mu­zič­ke sce­ne.
A.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"