Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana RAZVODI KOJI SU OBILJEŽILI 2017. GODINU
Između ljubavi i mržnje
Kilibarda Između ljubavi i mržnje
Pro­te­klu 2017. go­di­nu na estra­di su obi­lje­ži­li raz­vo­di naj­ve­ćih estrad­nih zvije­zda: Ace Lu­ka­sa, Ane Ni­ko­lić i Na­ta­še Be­kva­lac! Dok su se atrak­tiv­ne pop pje­va­či­ce od mu­že­va ras­ta­le u mi­ru, fol­ker je od brač­nog kra­ha sa su­pru­gom So­njom na­pra­vio pra­vi cir­kus. Sre­će u lju­ba­vi pro­te­klih 12 mje­se­ci ni­su ima­li ni Da­ja­na i Ži­ka Jak­šić, a i Ma­ri­ja Ki­li­bar­da i Vla­di­mir Rad­ma­no­vić su shva­ti­li da ni­su jed­no za dru­go...
Bez ika­kve kon­ku­ren­ci­je - Aca Lu­kas se naj­vi­še is­ta­kao u omi­lje­noj me­dij­skoj di­sci­pli­ni „ka­ko od raz­vo­da na­pra­vi­ti cir­kus”. Ra­sta­nak od So­nje, eks Ša­šić, eks Vuk­sa­no­vić, sa­da Vi­šnjić, te­ško mu je pao, pa ni­je mno­go bi­rao ri­je­či za maj­ku svo­je kćer­ke Vik­to­ri­je.
Kao šlag na tor­tu ove sa­pu­ni­ce do­šle su Aci­ne op­tu­žbe da ga je su­pru­ga va­ra­la i sa pro­sla­vlje­nim ko­šar­ka­šem Mar­kom Ja­ri­ćem.
Je­dan od omi­lje­nih estrad­nih pa­ro­va Ana Ni­ko­lić i Ste­fan Đu­rić zva­ni Ra­sta Ka­va­li od­lu­čio je kra­jem go­di­ne da će raz­dvo­je­no od­ga­ja­ti plod svo­je lju­ba­vi - kćer­ki­cu Ta­ru.
Po­sle ne­što du­že od go­di­nu da­na bra­ka, pje­va­či­ca i re­per su se spo­ra­zum­no raz­ve­li i po­ru­či­li du­še­bri­žni­ci­ma da će za­u­vi­jek osta­ti pri­ja­te­lji.
- Ana i ja ima­mo ne­što što je ne­ras­ki­di­vo, a to je Ta­ra, smi­sao na­šeg ži­vo­ta i naj­ljep­ša za­jed­nič­ku stvar ko­ja će nas ve­za­ti za­u­vi­jek. Ana je pre­div­na maj­ka ka­kvu smo Ta­ra i ja na lu­tri­ji mo­gli da do­bi­je­mo i moj brat i pri­ja­telj. Za­to će­mo se uvi­jek na ne­ki na­čin vo­lje­ti - re­kao je Ra­sta, a Ni­ko­li­će­va mu je uz­vra­ti­la ta­ko­đe bi­ra­nim ri­je­či­ma:
- Ta­ra ima naj­bo­ljeg ta­tu na svi­je­tu, kog sam ja vo­lje­la naj­vi­še na svi­je­tu. Od me­ne ni­ka­da ru­žnu ri­ječ ne­će­te ču­ti... Kao što ne do­zvo­lja­vam ni­ko­me ru­žnu ri­ječ da iz­go­vo­ri o mom biv­šem mu­žu. Ovo je moj naj­ve­ći ži­vot­ni po­raz i mno­go mi je te­ško - iskre­na je bi­la pje­va­či­ca.
Na­ta­ša Be­kva­lac je je­di­na sa do­ma­će estra­de ko­ja je u 2017. uspje­la i da se raz­ve­de i da se uda... i to tre­ći put. „No­vo­sad­ska bar­bi­ka” na­po­kon je shva­ti­la da je bi­znis vi­še in­te­re­su­je od spor­ta, pa je po­sle bra­ko­va sa va­ter­po­li­stom Da­čom Iko­di­no­vi­ćem i ru­ko­me­ta­šem Lju­bom Jo­va­no­vi­ćem ri­je­ši­la da pra­vu lju­bav po­tra­ži me­đu pri­vred­ni­ci­ma. Baj­ko­vi­to vjen­ča­nje sa no­vim iza­bra­ni­kom nje­nog ži­vo­ta, bi­zni­sme­nom Lu­kom La­zu­ki­ćem, odr­ža­no je na pla­ži u Ibi­ci, a Na­ta je sve­ča­no obe­ća­la da se ne­će vi­še uda­va­ti.

Ki­li­bar­da i Rad­ma­no­vić
Bez prve godišnjice

Ta­man kad su se svi po­na­da­li da je Ma­ri­ja Ki­li­bar­da pro­na­šla sa­put­ni­ka za cio ži­vot, pa još i pro­sla­vlje­nog ko­šar­ka­ša, ona je pro­ci­je­ni­la da je bo­lje bi­ti singl. I pri­je ne­go što su se na­vi­kli na brač­ni ži­vot, li­je­pa vo­di­telj­ka i Vla­di­mir Rad­ma­no­vić od­lu­či­li su da sva­ko kre­ne na svo­ju stra­nu. Ma­ra je dis­kret­no ski­nu­la bur­mu, a br­zo na­kon to­ga i no­vo­pe­če­no vjen­ča­no pre­zi­me, ali je tek pod pri­ti­skom jav­no­sti pri­zna­la ono o če­mu su svi bru­ji­li mje­se­ci­ma - da vi­še ne lju­bi ne­ka­da­šnju NBA zvi­je­zdu. Ta­ko po­zna­ti par ni­je sti­gao ni da jed­no dru­go­me če­sti­ta pr­vu go­di­šnji­cu bra­ka, a već je mast oti­šla u pro­past. Ka­ko, za­što? Mo­že­mo sa­mo da na­ga­đa­mo...

Ži­ka i Da­ja­na
Krivi smo oboje

Da­ja­na i Sa­ša Jak­šić Ži­ka oba­vi­je­sti­li su u fe­bru­a­ru vas­ko­li­ku jav­nost da ne mo­gu vi­še pod istim kro­vom. Li­je­pa pje­va­či­ca i 24 go­di­ne sta­ri­ji pro­du­cent „Gran­da” vjen­ča­li su se 2010. i ubr­zo po­sle to­ga do­bi­li si­na Du­ša­na. Raz­ve­li su se bez pom­pe, uz za­jed­nič­ko sa­op­šte­nje u ko­jem su kri­vi­cu po­di­je­li­li na rav­ne ča­sti.
- Sva­ko je kriv za se­be i obo­je za­slu­žu­je­mo sre­ću ko­ju smo u za­jed­nič­kom ži­vo­tu sve te­že pro­na­la­zi­li”, po­ru­či­li su uglas Da­ja­na i Ži­ka i ta­ko sta­vi­li tač­ku na da­lje spe­ku­la­ci­je o raz­vo­du.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"