Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Žugiću CBCG platila doktorat, samo za avio-kartu dali 7.000 * Uhapšen nakon razgovora sa sinom * Pucao u koleginicu zbog premještaja * Mladić nestao u talasima * Žugiću CBCG platila doktorat, samo za avio-kartu dali 7.000 * Tramp stavio Solanu na crnu listu * Moguć politički kraj Angele Merkel
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
LjUIĐ ŠKRELjA, POSLANIK DPS-a:
Kada opozicija izgubi izbore, onda krivca nađu u izbornom zakonodavstvu i drugim radnjama.

Vic Dana :)

– Sjutra se udajem! - pohvali se plavuša svojim kolegama na poslu.
– Hajde pogodite što radi moj budući muž - ushićeno upita prisutne.
– Najveću glupost u životu! - vikne u glas nekoliko muškaraca.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2018-06-24 KONCERT „KORAK PO KORAK” PLESNE ŠKOLE „BJUTI”
Kraljica lavova predvodila plesače
Kraljica lavova predvodila plesače
Mju­zi­klom „Kra­lji­ca la­vo­va” u ko­jem je uče­stvo­va­lo sto­ti­njak po­la­zni­ka ple­sne ško­le „Bju­ti” otvo­ren je nji­hov tra­di­ci­o­nal­ni kon­cert „Ko­rak po ko­rak”. Ple­sa­či su odu­še­vi­li pu­bli­ku ko­ja ni­je ža­li­la dla­no­ve već je kom­plet­nu pri­ču is­pra­ti­la apla­u­zom. Na­kon njih za­i­gra­la je gru­pa „Flaj”, a on­da i „Ci­gan­ke”, kao i gru­pa „Skaj”. Odu­še­vi­li su i ma­li­ša­ni „Bri­li­jan­tin”, a po­se­ban pe­čat da­li su ple­sa­či gru­pe „Ari­el”. Ma­lo is­ku­sni­ji „Mor­na­ri” bi­li su uver­ti­ra za isto­i­me­nu gru­pu po­čet­ni­ka ko­ji su odje­ve­ni u ko­sti­mi­ma oča­ra­li pu­bli­ku. Za­ple­sa­le su i ma­le „Mač­ki­ce”, a on­da su na sce­nu iza­šle „Bar­bi grls”, te je „za­ba­va” mo­gla da poč­ne. Gru­pa „Stars” još jed­nom je po­ka­za­la da su za­i­sta zvi­je­zde, a on­da se za­pje­va­lo i za­i­gra­lo uz „I just wan­na be happy”. Dis­ko „Ul­tra” bi­li su od­li­čan po­če­tak za ma­log „Pa­ja pat­ka”, ali i za „Ža­bi­ce”, na­kon ko­jih su usli­je­di­le „Ba­le­ri­ne” ko­je gra­ci­o­zno­šću osta­vlja­ju bez da­ha. Na­rav­no, tu je bio i „Fleš dens”, a on­da je sve svo­jim ple­som odu­še­vi­la Je­le­na Do­bri­ča­nin, a ni­šta ma­nje to ni­je ura­di­la i Anja Šu­ćur. Na kra­ju kon­cer­ta svi ple­sa­či iza­šli su na sce­nu i za­pje­vali i pje­smu „Cvi­jet iz ka­me­na”, a sa nji­ma je pje­va­la i kom­plet­na ve­li­ka sa­la KIC-a „Bu­do To­mo­vić”.
– Ono što je naj­bit­ni­je je­ste da su dje­ca uži­va­la, ali i pu­bli­ka. Ne­ki od njih pred­sta­vi­li su se po pr­vi put i za­i­sta nas sve odu­še­vi­li. Sa­la je bi­la is­pu­nje­na do po­sled­njeg mje­sta i po re­ak­ci­ja­ma pu­bli­ke kon­cert im se do­pao. Dan na­kon kon­cer­ta na­ša ško­la je sa ple­sa­či­ma oti­šla na kamp ple­sa ko­ji već dru­gu go­di­nu zare­dom or­ga­ni­zu­je­mo. Ta­mo nas če­ka mno­go ra­da i usa­vr­ša­va­nja što nam je ja­ko va­žno – ka­že Ga­bri­je­la Vu­ka­ši­no­vić, di­rek­tor ple­sne ško­le „Bju­ti”.A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"