Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana HUMANITARNA AUKCIJA NOVOGODIŠNJIH JELKI KOMPANIJE MERIT
Komanskom mostu 5.000 eura
Komanskom mostu 5.000 eura
Auk­ci­ja no­vo­go­di­šnjih jel­ki ko­ju je or­ga­ni­­zo­va­la kom­pa­ni­ja Me­rit u ho­te­lu Hil­ton u Pod­go­ri­ci ima­la je hu­ma­ni­ta­r­ni ka­rak­ter. Sko­ro 5.000 eura je pri­ku­plje­no za po­moć usta­no­vi „Ko­man­ski most”. Jel­ke su kre­i­ra­li Ma­ri­na Ba­no­vić Džu­ver, Slo­bo­dan­ka Se­ka Mar­ti­no­vić, De­ja­na Lu­kić, Je­la­na Ro­ga­no­vić Đu­rić, Ibra­him Vu­kelj, Sr­đa Lu­bar­da, Sa­nja Bo­bar i Alek­san­dar Da­do Jo­va­no­vić.
- Na or­ga­ni­zo­va­nje hu­ma­ni­tar­ne auk­ci­je od­lu­či­li smo se da bi­smo sa svo­jim pri­ja­te­lji­ma po­mo­gli JU „Ko­man­ski most” da pri­ku­pi no­vac za po­seb­no odje­lje­nje za bri­gu o lju­di­ma s te­škim auti­zmom – sa­op­šti­li su iz Me­ri­ta. Ovom ak­ci­jom kom­pa­ni­ja na či­jem je če­lu Mert Ca­li­skan je upu­ti­la ja­snu po­ru­ku Cr­noj Go­ri da „u ovoj ze­mlji že­le da vo­de po­sao na op­šte do­bro”.
Di­rek­tor ,,Ko­man­skog mo­sta“ Va­selj Du­šaj je za­hva­lio na or­ga­ni­za­ci­ji do­ga­đa­ja u nji­ho­vu čast. Ka­ko je ka­zao, ova usta­no­va tre­nut­no zbri­nja­va 112 ko­ri­sni­ka s te­žim smet­nja­ma u in­te­lek­tu­al­nom raz­vo­ju ko­ji, po­red ovog ima­ju i pri­dru­že­ne po­re­me­ća­je, te im je u znat­noj mje­ri ote­ža­no funk­ci­o­ni­sa­nje i so­ci­jal­na in­te­gra­ci­ja.
– Usta­no­va „Ko­man­ski most” će 28. de­cem­bra obi­lje­ži­ti 40 go­di­na po­sto­ja­nja i ra­da. Tim po­vo­dom otvo­ri­će­mo odje­lje­nje za te­ške ob­li­ke auti­zma u no­vom pa­vi­ljo­nu či­ju adap­ta­ci­ju u vri­jed­no­sti od 35.000 eura je do­ni­ra­la tur­ska agen­ci­ja za me­đu­na­rod­nu sa­rad­nju TI­KA - na­ja­vio je Du­šaj.
Hu­ma­ni­tar­no ve­če je uve­li­čao i glu­mac Slo­bo­dan Ma­ru­no­vić ko­ji je re­ci­to­vao sti­ho­va Vi­ta Ni­ko­li­ća. Obe­ćao je da će sa Slo­bo­da­nom Ko­va­če­vi­ćem, kan­ta­u­to­rom, usko­ro or­ga­ni­zo­va­ti slič­nu pred­sta­vu sa ko­je će sav pri­hod ta­ko­đe bi­ti usmje­ren JU ,,Ko­man­ski most“.
A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"