Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KVALIFIKACIJE ZA EP RUKOMETAŠA – CRNA GORA VEČERAS (18.45) U TEL AVIVU IGRA BITAN MEČ PROTIV IZRAELA
Melić: Vrijeme je da ih konačno dobijemo
Melić: Vrijeme je da ih konačno dobijemo
Dva pu­ta su ru­ko­me­ta­ši Cr­ne Go­re go­sto­va­li u Izra­e­lu i oba pu­ta iz­gu­bi­li u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za Evrop­sko pr­ven­stvo 2012. i 2014. u Ri­šon Le Zi­o­nu (29:24 i 28:25). Izra­el je bio ba­uk za „cr­ve­ne” u go­sti­ma, eki­pa ko­ja im ni­ka­ko ne „le­ži” zbog svog spe­ci­fič­nog sti­la, du­bo­ke i agre­siv­ne zo­ne u od­bra­ni 3-3. Ipak, sa­da­šnja ge­ne­ra­ci­ja vje­ru­je da će ko­nač­no pre­ki­nu­ti tu lo­šu tra­di­ci­ju i da će na­po­kon sa­vla­da­ti ne­u­god­ne Izra­el­ce i na nji­ho­vom te­re­nu, svje­sna da je sa­mo po­bje­da osta­vlja u tr­ci za jed­no od pr­va dva mje­sta u Gru­pi 4 ko­ja vo­de na Pr­ven­stvo Evro­pe u Polj­sku idu­će go­di­ne. No­vi po­raz ili even­tu­al­ni re­mi pro­tiv aut­saj­de­ra ozna­čio bi vje­ro­vat­no i kraj svih na­da­nja o od­la­sku na još jed­no ve­li­ko tak­mi­če­nje.
– Igrao sam oba me­ča ko­ja smo iz­gu­bi­li u Izra­e­lu, ali oba pu­ta ima­li smo pe­ho­ve sa po­vre­da­ma. Zna­mo što nas če­ka, za nas je meč u Tel Avi­vu prak­tič­no pr­va meč-lop­ta i mi­slim da je ko­nač­no do­šlo vri­je­me da ih do­bi­je­mo na nji­ho­vom te­re­nu i uzme­mo dva bo­da ko­ja su nam neo­p­hod­na – ka­že de­sno kri­lo Fa­hru­din Me­lić.
Me­li­će­vo is­ku­stvo mno­go će zna­či­ti mla­doj eki­pi u dvo­me­ču sa Izra­el­ci­ma.
– Ja sam tu kao uvi­jek da dam sve od se­be, a ka­da za­vr­šim re­pre­zen­ta­tiv­nu ka­ri­je­ru vje­ru­jem da će ovi mom­ci na­sta­vi­ti pra­vim pu­tem. Vje­ru­jem da će­mo us­pje­ti da na­pra­vi­mo brejk u Tel Avi­vu, da će­mo ih po­tom sa­vla­da­ti u Ba­ru i sa dvi­je po­bje­de u do­brom ras­po­lo­že­nju do­če­ka­ti jun­ske me­če­ve pro­tiv Sr­bi­je i Islan­da – is­ta­kao je Me­lić, ko­ji je pro­du­žio ugo­vor sa Pa­ri Sen Žer­me­nom i još dvi­je go­di­ne bi­će sta­nov­nik „Gra­da svje­tlo­sti”.
Uz Me­li­ća je­dan od naj­i­sku­sni­jih u pod­mla­đe­noj re­pre­zen­ta­ci­ji Cr­ne Go­re je i sred­nji bek Vas­ko Še­va­lje­vić, ko­ji na­kon dvi­je se­zo­ne pro­ve­de­ne u Ha­no­ve­ru od pr­voj ju­na ka­ri­je­ru na­sta­vlja u fran­cu­skom Tu­lu­zu.
– Ka­da sam po­či­njao svo­ju re­pre­zen­ta­tiv­nu ka­ri­je­ru bio sam jed­an od naj­mla­đih, a sa­da sam me­đu naj­sta­ri­ji­ma. Pred na­ma je bi­tan meč, pri­ti­ska ima, ali vje­ru­jem da će sve bi­ti ka­ko tre­ba. Sprem­ni smo da od­go­vo­ri­mo na nji­ho­vu agre­siv­nu, du­bo­ku od­bra­nu – po­ru­ču­je Še­va­lje­vić.
Lo­še is­ku­stvo u du­e­li­ma sa Izra­e­lom na pret­hod­na dva go­sto­va­nja Še­va­lje­vi­ća i dru­go­ve ja­sno je tje­ra na oprez.
– Izra­el ima ni­ske i br­ze igra­če, ta­ko da će nam bi­ti po­treb­na br­za kret­nja bez lop­te ka­ko bi­smo uspje­li da pro­bi­je­mo tu nji­ho­vu od­bra­nu. Mo­ra­mo bi­ti opre­zni kon­cen­tri­sa­ni od star­ta i na­dam se naj­bo­ljem – is­ta­kao je Še­va­lje­vić.
Su­sret u Tel Avi­vu po­či­nje u 19.45 ča­so­va po lo­kal­nom, od­no­sno u 18.45 po na­šem vre­me­nu, a su­di­će ga Nor­ve­ža­ni Tog­stad i Kri­sti­na­sen.
D.K.


Island de­kla­si­rao Sr­bi­ju

Ka­kav de­bakl Sr­bi­je u Rej­kja­vi­ku! Island je de­kla­si­rao „or­lo­ve” u der­bi­ju tre­ćeg ko­la Gru­pe 4 (38:22), i pre­u­zeo li­der­sku po­zi­ci­ju pred go­sto­va­nje u Ni­šu, u ne­dje­lju.
Iza­bra­ni­ci De­ja­na Pe­ri­ća su se obru­ka­li, a po­raz od 16 go­lo­va raz­li­ke na kra­ju ih mo­že ko­šta­ti i pla­sma­na na kon­ti­nen­tal­nu smo­tru. Pred Pe­ri­ćem i nje­go­vim iza­bra­ni­ci­ma su sva­ka­ko ve­li­ke bri­ge, jer za sa­mo tri da­na te­ško će mo­ći da se opo­ra­ve od sra­mo­te na Islan­du.
Island su do po­bje­de pred­vo­di­li Valur Sigurdson sa 12, Ar­nor Gu­nar­son sa de­vet i Aron Pal­mar­son sa šest po­go­da­ka, dok je kod Sr­bi­je naj­e­fi­ka­sni­ji bio Mi­ja­i­lo Mar­se­nić sa se­dam po­go­da­ka.


Fran­cu­ska sla­vi­la u Sko­plju

Ma­da je bi­la na ve­li­kim is­ku­še­nji­ma, mu­ška ru­ko­met­na re­pre­zen­ta­ci­ja Fran­cu­ske uspje­šno je pre­gr­mje­la te­ško go­sto­va­nje u Sko­plju. Ma­ke­do­ni­ja je pru­ži­la že­stok ot­por „eks­per­ti­ma”, ali ipak ni­je uspje­la da na­pra­vi iz­ne­na­đe­nje, a kod re­zul­tata 25:26 sve di­le­me go­lom po­la mi­nu­ta pri­je kra­ja ri­je­šio je Vi­li­jam Akam­bre.
Po­ra­ze su pre­tr­pje­le Hr­vat­ska i Slo­ve­ni­ja. Hr­va­ti su na de­bi­ju no­vog se­lek­to­ra Želj­ka Ba­bi­ća iz­gu­bi­li mi­ni­mal­no od Nor­ve­ške u Sta­van­ge­ru, Slo­ve­ni­ja je bi­la bez šan­si na go­sto­va­nju u Šved­skoj, dok je u ve­li­kom der­bi­ju Nje­mač­ka go­lom pi­vo­ta Ki­la Pa­tri­ka Vin­ce­ka na mi­nut i po pri­je kra­ja sru­ši­la Špa­ni­ju u Man­haj­mu pred 11.189 gle­da­la­ca, i na­pra­vi­la ve­li­ki ko­rak ka Evrop­skom pr­ven­stvu u Polj­skoj.
Re­zul­ta­ti tre­ćeg ko­la – Gru­pa 1: Nor­ve­ška – Hr­vat­ska 27:26, Tur­ska – Ho­lan­di­ja 23:30. Gru­pa 2 (da­nas): Bje­lo­ru­si­ja – Dan­ska i BiH – Li­tva­ni­ja. Gru­pa 3: Šved­ska – Slo­ve­ni­ja 28:24, Le­to­ni­ja – Slo­vač­ka 25:18. Gru­pa 4: Island – Sr­bi­ja 38:22, da­nas: Iz­rael – Cr­na Go­ra. Gru­pa 5 (da­nas): Ru­si­ja – Ma­đa­r­ska, Ukra­ji­na – Por­tu­gal. Gru­pa 6: Ma­ke­do­ni­ja – Fran­cu­ska 25:27, Švaj­car­ska – Če­ška 26:30. Gru­pa 7: Nje­mač­ka – Špa­ni­ja 29:28, Fin­ska – Austri­ja 23:26.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"