Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport DELEGACIJA UDRUŽENJA SPORTSKIH NOVINARA CRNE GORE BORAVILA U OHRIDU I SKOPLJU NA POZIV ČELNIKA MAKEDONSKOG SPORTA
Dogovor o zajedničkim aktivnostima
Dogovor o zajedničkim aktivnostima
De­le­ga­ci­ja Udru­že­nja sport­skih no­vi­na­ra Cr­ne Go­re, ko­ju su či­ni­li pred­sjed­nik Ve­se­lin Dr­lje­vić i se­kre­tar To­dor Braj­ko­vić bo­ra­vi­la je u Ohri­du i Sko­plju na po­ziv čel­ni­ka ma­ke­don­skog spor­ta – Va­si­la Tu­pu­r­kov­skog, pred­sjed­ni­ka Ma­ke­don­skog olim­pij­skog ko­mi­te­ta, Mar­ja­na Spa­sev­skog, di­rek­to­ra Agen­ci­je za mla­de i sport i Bo­ška Tr­pe­skog, pred­sjed­ni­ka Aso­ci­ja­ci­je sport­skih no­vi­na­ra Ma­ke­do­ni­je. Uz ana­li­zu do­sa­da­šnjih od­no­sa iz­me­đu cr­no­gor­skih i ma­ke­don­skih no­vi­na­ra i do­go­vo­re o ne­kim na­red­nim za­jed­nič­kim ak­ci­ja­ma naj­vi­še je raz­go­va­ra­no o is­ku­stvi­ma cr­no­gor­skih sport­skih no­vi­na­ra u or­ga­ni­za­ci­ji 38. Svjet­skog pr­ven­stva u te­ni­su za no­vi­na­re, ko­je je od 19. do 26. sep­tem­bra odr­ža­no u Her­ceg No­vom.
-Mi smo bo­ra­vi­li u Ohri­du i Sko­plju na po­ziv čel­ni­ka ma­ke­don­skog spor­ta i sport­skog no­vi­nar­stva, a na pre­po­ru­ku Svet­ske aso­ci­ja­ci­je no­vi­na­ra te­ni­se­ra. Na­i­me, na Kon­gre­su u Her­ceg No­vom je pre­li­mi­nar­no od­lu­če­no da do­ma­ćin na­red­nog Svjet­skog pr­ven­stva u te­ni­su za no­vi­na­re na­red­ne go­di­ne bu­de Ma­ke­do­ni­ja, pa smo mi bi­li ne­ka vr­sta in­spek­ci­je či­ji je za­da­tak bio obi­la­zak te­ni­skih te­re­na i ho­te­la u Ohri­du i Sko­plju, ka­ko bi utvr­di­li da li Ma­ke­do­ni­ja is­pu­nja­va uslo­ve da bu­de or­ga­ni­za­tor jed­nog ta­kvog tak­mi­če­nja. Pred­sjed­ni­ku Ma­ke­don­skog olim­pij­skog ko­mi­te­ta Va­si­lu Tu­pur­kov­skom i Mar­ja­nu Spa­sev­skom, di­rek­to­ru Agen­ci­je za mla­de i sport smo pre­ni­je­li ne­ka na­ša is­ku­stva u or­ga­ni­za­ci­ji Svjet­skog pr­ven­stva i pre­do­či­li im šta sve tre­ba da obez­bi­je­de i is­pu­ne ka­ko bi i de­fi­ni­tiv­no do­bi­li „ze­le­no svje­tlo“ za or­ga­ni­za­ci­ju ma­ni­fe­sta­ci­je, ko­ja po­red sport­skog pr­ven­stve­no ima i funk­ci­ju pro­mo­ci­je tu­ri­stič­kih po­ten­ci­ja­la. Oni su po­ka­za­li iz­u­zet­nu za­in­te­re­so­va­nost i sve će ura­di­ti da Ma­ke­do­ni­ja i zva­nič­no do­bi­je or­ga­ni­za­ci­ju 39. Svjet­skog pr­ven­stva u te­ni­su za no­vi­na­re. Mi će­mo o na­šim za­pa­ža­nji­ma i vi­đe­nom u Ma­ke­do­ni­ji po­sla­ti iz­vje­štaj Svjet­skoj aso­ci­ja­ci­ji no­vi­na­ra te­ni­se­ra, od ko­je oče­ku­je­mo po­zi­ti­van od­go­vor po pi­ta­nju ko­nač­ne od­lu­ke o Ma­ke­do­ni­ji kao do­ma­ći­nu šam­pi­o­na­ta, re­kao je Ve­se­lin Dr­lje­vić, pred­sjed­nik Udru­že­nja sport­skih no­vi­na­ra Cr­ne Go­re. D.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"