Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport VATERPOLISTI CRNE GORE SA NOVIM SELEKTOROM USPJEŠNO OTVORILI NOVU SEZONU SVJETSKE LIGE
Svi ispunili zadatke
Gojković zadovoljan Svi ispunili zadatke
Već u pr­vom me­ču pod ru­ko­vod­stvom no­vog se­lek­to­ra Vla­di­mi­ra Goj­ko­vi­ća va­ter­po­li­sti Cr­ne Go­re su po­ka­za­li sprem­nost i od­luč­nost da što sprem­ni­je do­če­ka­ju Evrop­sko pr­ven­stvo u Be­o­gra­du i već u ja­nu­a­ru iz­bo­re pla­sman na Olim­pij­ske igre u Rio de Ža­ne­i­ru. Na­met­nu­li su od po­čet­ka utak­mi­ce pr­vog ko­la Svjet­ske li­ge „cr­ve­ni” svoj stil, pa Špan­ci ni­su ima­li ni mi­ni­mum šan­si da iz­bjeg­nu po­raz. Ohra­bru­je na­rav­no i po­je­di­nač­ni uči­nak. Svi za­slu­žu­ju ri­je­či hva­le, ali uči­nak po­vrat­ni­ka Ni­ko­le Ja­no­vi­ća u na­pa­du i stan­dard­no do­brog gol­ma­na Mi­lo­ša Šće­pa­no­vi­ća se mo­ra is­ta­ći.
– Naj­va­žni­je je da smo na no­vom po­čet­ku sa­vla­da­li iz­u­zet­nu eki­pu Špa­ni­je, ko­ja je isti­na na­stu­pi­la bez le­gen­dar­nog Gar­si­je. U pot­pu­no­sti smo nad­i­gra­li ri­va­la. Sva­ki po­je­di­nac je igrao mak­si­mal­no agre­siv­no i od­go­vor­no. Ka­da eki­pa igra do­bro stva­ra­ju se šan­se i sa­mi do­đe­te u pri­li­ku da vi­še šu­ti­ra­te na gol i to po­di­že at­mos­fe­ru. Sa do­la­skom Goj­ko­vi­ća je sti­gla no­va ene­gri­ja. Ne­ma­mo raz­lo­ga da se skri­va­mo, ni da od bi­lo ko­ga stri­je­pi­mo. Ima­mo ve­li­ke am­bi­ci­je već na pr­ven­stvu Evro­pe – sa­mo­u­vje­ren je Ni­ko­la Ja­no­vić.
Ka­pi­ten Cr­ne Go­re po­ru­ču­je da ne­ma eufo­ri­je na­kon uspje­šnog star­ta u Svjet­skoj li­gi.
– Pri­ja­ju nam po­zi­tiv­ni ko­men­ta­ri ali isto ta­ko oba­ve­zu­ju da pru­ži­mo još vi­še. Ima­mo pet-šest igra­ča ko­ji su u ka­ri­je­ra­ma osvo­ji­li go­to­vo sve, ali ima­mo mo­ti­va da u Be­o­gra­du svi­ma po­ka­že­mo zu­be. Bi­će­mo znat­no bo­lji do Evrop­skog pr­ven­stva ka­da nam se pri­klju­če Mla­đan, Dar­ko Br­gu­ljan i još ne­ki igra­či na ko­je Goj­ko­vić ra­ču­na. Ka­da se sve koc­ki­ce slo­že bi­će to jed­na moć­na eki­pa – sma­tra sta­ri­ji od bra­će Ja­no­vić i na­po­mi­nje da tre­ba vo­di­ti ra­ču­na i o mo­guć­no­sti da su Špan­ci „skri­va­li” adu­te jer će bi­ti sa Cr­no­gor­ci­ma u is­toj gru­pi na Evrop­skom pr­ven­stvu i taj du­el će mo­žda bi­ti ključ­ni o pla­no­vi­ma obje se­lek­ci­je da se uklju­če u bor­bu za me­da­lje.
Šće­pa­no­vić tvr­di da je utak­mi­ca sa „fu­ri­jom” bi­la za­htjev­na i da ko­na­čan re­zul­tat (11:6) ne od­sli­ka­va re­a­lan od­nos sna­ga iz­me­đu dvi­je re­pre­zen­ta­ci­je.
– Je­dan igrač ne či­ni tim, a mi smo od pr­vog do po­sled­njeg mi­nu­ta igra­li kao eki­pa, sva­ko je znao i uspje­šno is­pu­nio svoj za­da­tak, za što smo na­gra­đe­ni ubje­dlji­vom po­bje­dom. Di­sci­pli­na, bor­be­nost i tak­tič­ka do­sled­nost su bi­li na­ši adu­ti. Šu­te­ri su bi­li ras­po­lo­že­ni i upra­vo smo go­lo­vi­ma sa dis­tan­ce ste­kli ve­li­ku pred­nost – za­klju­čio je Mi­loš Šće­pa­no­vić.
U dru­gom ko­lu B gru­pe Svjet­ske li­ge va­ter­po­li­sti Cr­ne Go­re će 17. no­vem­bra go­sto­va­ti u Mar­se­ju Fran­cu­skoj, dok će po­sled­nji tak­mi­čar­ski meč u 2015. go­di­ni od­i­gra­ti pr­vog de­cem­bra, sa Sr­bi­jom u Bu­dvi.
Z.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"