Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport OGROMNO INTERESOVANJE U NIKŠIĆU ZA UTAKMICU SUTJESKE I PARTIZANA
Spektakl u najavi
Sa jučerašnje konferencije Spektakl u najavi
Lju­bi­te­lji igre pod obru­čem u Nik­ši­ću po­no­vo ima­ju jak raz­log da na­pu­ne dvo­ra­nu Sport­skog cen­tra. Su­de­ći po at­mos­fe­ri ko­ja vla­da u gra­du pod Tre­bje­som, du­el Su­tje­ske i Par­ti­za­na bi­će istin­ski pra­znik ko­šar­ke. A ko­li­ko su Nik­ši­ća­ni ozbilj­ni u na­mje­ri da i sle­de­će se­zo­ne igra­ju u ABA li­gi go­vo­ri i po­da­tak da su nji­ho­ve re­do­ve, na kra­ju pro­šle, od­no­sno na po­čet­ku no­ve go­di­ne, po­ja­ča­li Bri­on Raš i Rat­ko Var­da.
- Cilj nam je i pri­je do­la­ska Ra­ša i Var­de bio op­sta­nak. Na­rav­no sa nji­ma će bi­ti lak­še. Na­kon utak­mi­ce sa Za­drom, kon­sta­to­vao sam da nam je ba­rem jed­no po­ja­ča­nje po­treb­no da stig­ne­mo do tog ci­lja. Ja­sno je da Raš i Var­da ni­su ima­li pu­no vre­me­na za adap­ta­ci­ju, ali po­što se ra­di o is­ku­snim, kva­li­tet­nim igra­či­ma vje­ru­jem da će oni uspje­šno od­go­vo­ri­ti na pred­sto­je­će iza­zo­ve i da će da­ti do­pri­nos ko­ji se od njih oče­ku­je. U go­ste nam do­la­zi eki­pa Par­ti­za­na, a o isto­ri­ji ovog klu­ba iz­li­šno je i go­vo­ri­ti. I po­red to­ga što ove se­zo­ne ima­ju ne ma­le pro­ble­me, u svo­jim re­do­vi­ma Be­o­gra­đa­ni ima­ju kva­li­tet­ne po­je­din­ce i, uop­šte ja­ko je to kva­li­tet­na eki­pa. Mo­ra­mo bi­ti opre­zni u sva­kom tre­nut­ku, ali i isto­vre­me­no i sprem­ni da kre­i­ra­mo igru na pra­vi na­čin. Čo­vjek jed­no­stav­no mo­ra ima­ti re­spekt ka­da za su­par­ni­ka ima ta­kvog ri­va­la, re­kao je tre­ner Nik­ši­ća­na, Du­šan Du­blje­vić . B.K.


Bez na­vi­ja­ča Par­ti­za­na

O po­seb­nom re­mi­žu ku­po­vi­ne ka­ra­ta za meč sa Par­ti­za­nom, na kon­fe­ren­ci­ji za štam­pu go­vo­rio je di­rek­tor, Mi­o­drag Lje­ško­vić.
- Za utak­mi­cu vla­da ve­li­ko in­te­re­so­va­nje, pa smo od­lu­či­li da pro­mi­je­ni­mo si­stem pro­da­je ka­ra­ta. Pr­vo, ima­mo ve­li­ku oba­ve­zu pre­ma spon­zo­ri­ma klu­ba, pa će dio ka­ra­ta bi­ti nji­ma po­di­je­ljen. Osta­tak će bi­ti pro­da­van na dan utak­mi­ce, uz pret­hod­nu re­zer­va­ci­ju. Re­zer­va­ci­je se vr­še na bi­le­tar­ni­ci Sport­skog cen­tra. Re­zer­va­ci­ja se vr­še uz lič­nu kar­tu, a jed­na oso­ba mo­že re­zer­vi­sa­ti naj­vi­še dvi­je kar­te. Sve mje­sta su nu­me­ri­sa­na. Na osno­vu pra­vil­ni­ka ABA li­ge, klub je do­nio od­lu­ku da or­ga­ni­zo­va­ne na­vi­jač­ke gru­pe pro­tiv­nič­ke eki­pe ne mo­gu pri­su­stvo­va­ti utak­mi­ci. Ta­ko­đe smo do­ni­je­li od­lu­ku da ni po­je­di­nac sa obi­ljež­jem na­vi­jač­ke gru­pe pro­tiv­ni­ka ne mo­že pri­su­stvo­va­ti utak­mi­ci. Is­ko­ri­stio bih pri­li­ku, da za­mo­lim gle­da­o­ce da ne do­la­ze sa ta­kvim, od­no­sno slič­nim re­kvi­zi­ti­ma i ta­ko iz­bjeg­ne­mo ne­pri­jat­no­sti, re­kao je iz­me­đu osta­log Lje­ško­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"