Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FLEŠ
FE­NER­BAH­ČE
Že­le da za­dr­že Mar­ko­vi­ća
La­zar Mar­ko­vić bi mo­gao da osta­ne u Fe­ner­bah­čeu, po­što je tur­ski klub spre­man da do­bro odri­je­ši ke­su. Re­pre­zen­ta­ti­vac Sr­bi­je lje­tos iz Li­ver­pu­la sti­gao na po­zaj­mi­cu me­đu „žu­to-pla­ve“ iz Is­tan­bu­la ko­ji su sa­da sprem­ni da pla­te obe­šte­će­nje od 10 mi­li­o­na eura za br­zo­no­gog na­pa­da­ča, što je du­plo ma­nje od su­me ko­ju je en­gle­ski klub pla­tio ka­da ga je do­vo­dio iz Ben­fi­ke.
Pri­je iz­vje­snog vre­me­na po­ja­vi­la se vijest da me­na­džer Li­ver­pu­la Jir­gen Klop ve­o­ma ci­je­ni Mar­ko­vi­će­ve mo­guć­no­sti i da bi že­lio da ga vra­ti sa po­zaj­mi­ce, pa osta­je da se vi­di ka­kav će bi­ti ras­plet.

FU­LAM
Jo­ka­no­vić: Vje­ru­jem u svoj rad
No­vi tre­ner Fu­la­ma Sla­vi­ša Jo­ka­no­vić re­kao je „Dej­li mej­lu“ da ne ža­li što ni­je ostao u Vot­for­du i pred­vo­dio ga u Pre­mi­jer li­gi. Ne­ka­da­šnji stra­teg Par­ti­za­na pro­šle se­zo­ne je uveo „str­šlje­no­ve“ u elit­ni rang En­gle­ske, ali je na­pu­stio klub zbog ne­sla­ga­nja oko no­vog ugo­vo­ra sa pred­sjed­ni­kom Đi­nom Po­com.
-Ne do­ti­če me što ni­sam ostao u Vot­for­du. Po­ku­ša­vam da bu­dem re­a­lan i pra­vi čo­vjek, a ne da bu­dem ku­ći i pla­čem. Na­pra­vio sam in­te­re­sant­ne stva­ri, uveo Ma­ka­bi u Li­gu šam­pi­o­na po­sle 10 go­di­na i imam vje­ru u svoj rad - re­kao je Jo­ka­no­vić.
Za raz­li­ku od pro­šle se­zo­ne sa­da ima znat­no te­ži za­da­tak, jer se Fu­lam na­la­zi na 18. mje­stu Čem­pi­on­ši­pa.
-Fu­lam je bi­lje­žio čud­ne re­zul­ta­te. Fud­bal su broj­ke, a ma­te­ma­ti­ka je vr­lo pro­sta. Po­sti­gli smo naj­vi­še go­lo­va u li­gi, ali smo mno­go pri­mi­li i mo­ra­mo da pro­na­đe­mo ba­lans – do­dao je Jo­ka­no­vić.

SR­BI­JA
Ste­pa­nov i Me­leg opet u Voj­vo­di­ni
Pr­vih da­na no­ve, 2016. go­di­ne, Voj­vo­di­na je do­bi­la dva ve­li­ka po­ja­ča­nja za na­sta­vak se­zo­ne. U pi­ta­nju su fud­ba­le­ri ko­ji su po­ni­kli u ovom klubu, i ko­ji se po­no­vo vra­ća­ju svo­joj ku­ći - is­ku­sni de­fan­zi­vac Mi­lan Ste­pa­nov i mla­di ve­zi­sta De­jan Me­leg.
Voj­vo­di­na je nji­hov po­vra­tak na „Ka­ra­đor­đe” po­tvr­di­la ju­če na zva­nič­nom klup­skom saj­tu. Tri­de­set­dvo­go­di­šnji Mi­lan Ste­pa­nov u Voj­vo­di­nu se vra­ća po­sle epi­zo­de u eki­pi Sa­ra­je­va, či­me je za­vr­šio du­go­go­di­šnju ino­stra­nu ka­ri­je­ru.
S dru­ge stra­ne, De­jan Me­leg je još uvijek ve­o­ma mlad, ima tek 20 go­di­na, a ra­di se o ne­ka­da­šnjem čla­nu omla­din­ske re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je, ko­ja je 2013. go­di­ne osvo­ji­la ti­tu­lu pr­va­ka Evro­pe u Li­tva­ni­ji.

LA­CIO
Lu­lić se vra­tio tre­nin­zi­ma
Bo­san­sko­her­ce­go­vač­ki re­pre­zen­ta­ti­vac Se­nad Lu­lić vra­tio se tre­nin­zi­ma La­ci­ja na­kon ope­ra­ci­je ru­ke ko­ju je imao pri­je mje­sec da­na. Na pr­vom tre­nin­gu u no­voj go­di­ni Lu­lić se po­ja­vio sa ban­da­žom na de­snoj ru­ci, a na­kon ba­nal­ne po­vre­de pri­je mje­sec da­na u te­re­ta­ni, Lu­lić se su­o­čio sa mo­gu­ćom am­pu­ta­ci­jom pr­sta de­sne ru­ke do ko­je na sre­ću ni­je do­šlo.
U ovoj se­zo­ni, Lu­lić je od­i­grao 18 utak­mi­ca za „ne­be­sko­pla­ve“ i po­sti­gao je je­dan po­go­dak.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"