Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport URUČENA PRAZNANJA NAJUSPJEŠNIJIM U BERANSKOM SPORTU ZA 2015. GODINU Kristijan Matković obilježio godinu
Atlet­ski re­pre­zen­ta­ti­vac Cr­ne Go­re i član AK Lim Kri­sti­jan Mat­ko­vić naj­bo­lji je spor­ti­sta Be­ra­na za 2015. go­di­nu, od­lu­čio je op­štin­ski Ži­ri. Osim naj­bo­ljeg spor­ti­ste, Ži­ri je bi­rao i naj­bo­lje u kon­ku­ren­ci­ji: ju­ni­o­ra, ju­ni­or­ki, mla­dih sport­skih na­da, naj­u­spje­šni­jeg tre­ne­ra, sport­ski ko­lek­tiv i sport­ski rad­nik, ko­ji­ma su na li­je­po or­ga­ni­zo­va­noj sve­ča­no­sti od stra­ne lo­kal­ne upra­ve, uru­če­na pri­zna­nja i na­gra­de, a do­di­je­lje­na su i dva pri­zna­nja za ži­vot­no dje­lo i jed­no za do­pri­nos raz­vo­ju spor­ta. Pri­zna­nja za ži­vot­no dje­lo iz obla­sti spor­ta pri­pa­la su: Pe­tru J. Bar­jak­ta­ro­vi­ću, osni­va­ču ne­ko­li­ko sport­skih klu­bo­va to­kom 50. i 60. go­di­na pro­šlog vi­je­ka i biv­šem sve­stra­nom spor­ti­sti i pro­fe­so­ru Lju­bi­sla­vu Ba­ću Mi­lo­vi­ću, jed­nom od naj­ve­ćih cr­no­gor­skih bok­ser­skih struč­nja­ka, tvor­cu sjaj­ne bok­ser­ske ge­ne­ra­ci­je BK Ivan­grad, biv­šem se­lek­to­ru bok­ser­ske re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je i Cr­ne Go­re i tre­ne­ru re­pre­zen­ta­ci­je biv­še SFRJ. Ži­ri je Pri­zna­nje za do­pri­nos raz­vo­ju spor­ta do­di­je­lio Vu­či­ću Pu­lu Ve­lji­ću. Pre­ma od­lu­ci Ži­ri­ja, naj­u­spje­šni­ji sport­ski ko­lek­tiv u 2015. go­di­ni bio je MRK Be­ra­ne 2003, dok je u kon­ku­ren­ci­ji tre­ne­ra la­ska­vo pri­zna­nje do­bi­la Di­ja­na Di­da Zo­njić, tre­ner Sto­no­te­ni­skog klu­ba Bu­dim i se­lek­tor­ka svih se­lek­ci­ja cr­no­gor­ske sto­no­te­ni­ske re­pre­zen­ta­ci­je. U kon­ku­ren­ci­ji mla­dih sport­skih na­da, pri­zna­nja su do­di­je­lje­na: atle­ti­čar­ki Iva­ni Šće­kić, ko­šar­ka­ši­ci Ma­ši Čan­trić, ru­ko­me­ta­šu Đor­đu Fo­li­ću i stri­jel­cu Mi­le­ti La­bu­do­vi­ću. Bok­ser Og­njen Če­jo­vić je pro­gla­šen za naj­bo­ljeg ju­ni­o­ra, dok je ti­tu­la naj­u­spje­šni­je ju­ni­or­ke pri­pa­la sto­no­te­ni­ser­ki Ivo­ni Pe­trić. Pri­zna­nja za naj­bo­lje sport­ske rad­ni­ke su do­di­je­lje­na: dr Vu­ko­sa­vu Vu­lu Jok­si­mo­vi­ću, du­go­go­di­šnjem lje­ka­ru ve­ćeg bro­ja sport­skih ko­lek­ti­va u Be­ra­na­ma i Pre­dra­gu Šće­ki­ću, čla­nu Upra­ve RK Ivan­grad. Ka­ko je is­ta­kao Zo­ran Jo­jić, pred­sjed­nik Ži­ri­ja i se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za sport, mla­de i sa­rad­nju sa NVO u Op­šti­ni Be­ra­ne, Ži­ri je sve od­lu­ke do­nio jed­no­gla­sno i da svi­ma „pred­sta­vlja čast što smo u pri­li­ci da uru­či­mo pri­zna­nja oni­ma ko­ji su ostva­re­nim re­zul­ta­ti­ma obi­lje­ži­li sport­sku 2015. go­di­nu“. Obra­ća­ju­ći se pri­sut­ni­ma, pred­sjed­nik Op­šti­ne Dra­go­slav Šće­kić je iz­ra­zio za­do­volj­stvo ostva­re­nim re­zul­ta­ti­ma be­ran­skih spor­ti­sta. 
- Pri­pa­la mi je čast i pri­vi­le­gi­ja da uru­čim pri­zna­nja spor­ti­sti­ma, sport­skim rad­ni­ci­ma, klu­bo­vi­ma, ko­ji su ostva­re­nim re­zul­ta­ti­ma obi­lje­ži­li 2015. go­di­nu u na­šem gra­du. Vi ste naj­bo­lji do­kaz da sport u Be­ra­na­ma ima svi­je­tlu bu­duć­nost, na­gla­sio je Šće­kić po­že­ljev­ši spor­ti­sti­ma sreć­nu i uspje­šnu pred­sto­je­ću go­di­nu.
U ime do­bit­ni­ka pri­zna­nja za­hva­lio se pro­fe­sor Lju­bi­slav Ba­ćo Mi­lo­vić.S. R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"