Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport TENISKE VIJESTI
Novak i Miloš zajedno trenirali u Monte Karlu
Đoković i Raonić Novak i Miloš zajedno trenirali u Monte Karlu
Pri­pre­me na­bo­ljih tenis­e­ra za no­vu se­zo­nu ula­ze u fi­niš, a No­vak Đo­ko­vić i Mi­loš Ra­o­nić ju­če su u Mon­te Kar­lu od­ra­di­li za­jed­nič­ki tre­ning u do­brom ras­po­lo­že­nju.
Pod­sje­ća­nja ra­di, Ra­o­nić je na Ma­ster­su u Pa­ri­zu pre­dao po­lu­fi­nal­ni meč En­di­ju Ma­re­ju zbog na­vod­ne po­vre­de, a upra­vo taj tri­jumf je bio po­tre­ban Bri­tan­cu da bi se pr­vi put u ka­ri­je­ri po­peo na tron i sru­šio No­va­ka Đo­ko­vi­ća. Me­đu­tim, Sr­bin i Ka­na­đa­nin su van te­re­na ve­li­ki pri­ja­te­lji o če­mu svje­do­či i za­jed­nič­ka fo­to­gra­fi­ja po za­vr­šet­ku ju­če­rašnjg tre­nin­ga ka­da su po­zi­ra­li sa lop­ti­ca­ma ko­ji­ma će se igra­ti na Austra­li­jan ope­nu, pr­vom grend slem tur­ni­ru se­zo­ne.
Bez Pe­kin­ga i Be­ča u
ka­len­da­ru Ma­re­ja
Pr­vi te­ni­ser svi­je­ta Bri­ta­nac En­di Ma­rej ob­ja­vio je ras­po­red za 2017. go­di­nu. Ma­rej je do­ne­kle pro­mi­je­nio svoj plan u od­no­su na 2016. go­di­nu u ko­joj je do­šao do te­ni­skog tro­na pa će sle­de­će se­zo­ne po­red če­ti­ri grend sle­ma i de­vet tur­ni­ra iz Ma­sters se­ri­je igra­ti još u Do­hi, Du­ba­i­ju i Kvin­su.
To ujed­no zna­či da se tre­nut­no od­re­kao 1.000 bo­do­va ko­je je za­ra­dio kra­jem se­zo­ne ka­da je u po­tje­ri za Đo­ko­vi­ćem osvo­jio tur­ni­re u Be­ču i Pe­kin­gu. Me­đu­tim, to ne mo­ra da bu­de nje­go­va de­fi­ni­tiv­na od­lu­ka po­što se i ove go­di­ne na­knad­no pri­ja­vio za tur­nir u glav­nom gra­du Austri­je pa bi ne­što slič­no mo­gao da po­no­vi uko­li­ko bu­de po­tre­be.
Del Po­tro naj­bo­lji
spor­ti­sta Ar­gen­ti­ne
Za od­lič­nu se­zo­nu ko­ju je kru­ni­sao sre­br­nom me­da­ljom na Olim­pij­skim igra­ma u Rio de Ža­ne­i­ru, a za­tim i osva­ja­njem Dej­vis ku­pa Hu­an Mar­tin del Po­tro na­građ­en je i u do­mo­vi­ni, po­što je za­si­je­nio Li­o­ne­la Me­si­ja i pro­gla­šen za naj­bo­ljeg spor­ti­stu Ar­gen­ti­ne, u iz­bo­ru sport­skih no­vi­na­ra ove ze­mlje. Ovo je dru­gi put u ka­ri­je­ri da Del­po do­bi­ja ovo pre­sti­žno pri­zna­nje, po­što je i 2009. go­di­ne bio naj­bo­lji ar­gen­tin­ski spor­ti­sta. Ar­gen­ti­nac je u ja­nu­a­ru 2016. go­di­ne bio 1041. a go­di­nu je okon­čao na 38. po­zi­ci­ji. D.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"