Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Krapović dvije godine na čelu Opštine * Ko ne dolazi na sjednice ostaje bez plate * Bodrio Zvezdu u „Pioniru” * Vlada nas zadužuje još 2,67 milijardi * Habanera iz Atine donijela pehare * Komanskom mostu 5.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, izvršna direktorica CGO:
Država neprimjereno utiče na medijsko tržište i direktno finansijski podržava jedne, a diskriminiše druge medije.

Vic Dana :)

Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban za rad.- Aha. A šta vam fali?- Pa ta potvrda!


- Kako živiš? - pita prijatelj prijatelja.
- Luksuzno!
- Kako to?
- Pa jedem luk i lijem suze!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport VATERPOLISTI SRBIJE UGOSTILI TIM SVIJETA NA OPROŠTAJU DVA ASA
Hvala Nikiću i Gociću
Hvala Nikiću i Gociću
Spek­ta­ku­lar­nom utak­mi­com pro­tiv ti­ma svi­je­ta, pred pu­nim tri­bi­na­ma Ta­šmaj­da­na, od srp­ske va­ter­po­lo re­pre­zen­ta­ci­je su se opro­sti­li Slo­bo­dan Ni­kić i Živ­ko Go­cić. Eg­ze­bi­ci­ja prot­ka­na efekt­nim go­lo­vi­ma i du­ho­vi­tim rje­še­nji­ma pre­ki­nu­ta je ne­ko­li­ko mi­nu­ta pri­je kra­ja pri vođ­stvu „del­fi­na” od 14:12. U tom tre­nut­ku su igra­či oba ti­ma po­sli­je tajm-auta na­pu­sti­li ba­zen u ko­jem su osta­li sa­mo Ni­kić i Go­cić. Vi­še­mi­nut­ni apla­uz sa tri­bi­na je pra­tio nji­hov iz­la­zak iz ba­ze­na i pot­pi­si­va­nje auto­gra­ma. Ku­mo­vi su od ko­le­ga do­bi­li ura­mlje­ne ka­pi­ce sa bro­je­vi­ma 3 i 7 i sto­li­ce za od­mor.
– Ovo mi je je­dan od naj­sreć­ni­jih da­na u ži­vo­tu. Svi­ma hva­la od sr­ca. Hva­la sa­i­gra­či­ma. Bez njih ni­šta od ovo­ga ne bi bi­lo. Že­lim da re­pre­zen­ta­ci­ja na­sta­vi da ni­že uspje­šne re­zul­ta­te – pre­ni­je­li su be­o­grad­ski me­di­ji iz­ja­vu Ni­ki­ća. Nje­gov kum, Go­cić je do­dao da mu je sr­ce pre­pu­no.
– Stvar­no ni­sam pa­me­tan u ovim tre­nu­ci­ma. Pun Ta­šmaj­dan, pu­no sr­ce. Hva­la mom­ci­ma, na­šoj bra­ći. To su ne­vje­ro­vat­ni lju­di. Hva­la struč­nom šta­bu, va­ter­po­lo sa­ve­zu i svjet­skoj eki­pi ko­ja je do­šla da nas is­pra­ti na do­sto­jan na­čin u pen­zi­ju – ka­zao je Go­cić.
Pri­je po­čet­ka utak­mi­ce po­klo­ne za 100, 200 i 300 utak­mi­ca u re­pre­zen­ta­ci­ji su do­bi­li Fi­lip Fi­li­po­vić (300), Mi­lan Alek­sić, Goj­ko Pi­je­tlo­vić i Ste­fan Mi­tro­vić (200), Bran­slav Mi­tro­vić, Du­šan Man­dić i Mi­loš Ćuk (100). Va­ter­po­lo sa­vez Sr­bi­je se za­hva­lio na od­zi­vu igra­či­ma iz ti­ma svi­je­ta, me­đu ko­ji­ma su bi­li cr­no­gor­ski in­ter­na­ci­o­nal­ci Mi­loš Šće­pa­no­vić, Alek­san­dar Ivo­vić i Pre­drag Jo­kić.N.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"