Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport ARGENTINSKI AS ZADOVOLJAN
Dibala: Čast je nositi „desetku”
Dibala: Čast je nositi „desetku”
To­rin­ski Ju­ven­tus će ima­ti igra­ča ko­ji će no­si­ti le­gen­dar­ni dres sa bro­jem 10 u no­voj se­zo­ni, a to je ar­gen­tin­ski fud­ba­ler Pa­u­lo Di­ba­la. Po­sled­nji ko­ji je u no­sio „de­set­ku” je Fran­cuz Pol Pog­ba, a ra­ni­je sve sa­me le­gen­de Sta­re da­me Ale­san­dro Del Pje­ro, Ro­ber­to Ba­đo, Mi­šel Pla­ti­ni...
– Ka­da su me pi­ta­li da pro­mi­je­nim broj na dre­su, raz­mi­slio sam da li je vri­je­me da pro­mi­je­nim broj 21, ko­ji mi je do­nio mno­go tro­fe­ja i sta­vio u rang sa Zi­ne­dom Zi­da­nom i An­dre­om Pir­lom. Ipak, de­set­ka je po­seb­na i ona je ve­li­ka čast, ali i po­seb­na od­go­vor­nost, sa­op­štio je Di­ba­la, ko­ji vje­ru­je da će mu „de­set­ka” pro­bu­di­ti že­lju za po­bje­dom u sva­kom me­ču i u sva­kom tak­mi­če­nju. Ar­gen­ti­nac je „cr­no bi­je­li” dres obla­čio 94 pu­ta za dvi­je go­di­ne i po­sti­gao 42 go­la.


Da­ma „vr­bu­je” De Vri­ja

Na­kon što je to­rin­ski ostao bez po­naj­bo­ljeg de­fan­ziv­ca, Le­o­nar­da Bo­nu­ći­ja, Ju­ven­tus že­li da se po­ja­ča­ju igra­čem La­ci­ja, Ste­fa­nom De Vri­jom. Sta­ra da­ma na­vod­no po­ku­ša­va da uvje­ri ovog igra­ča da se sle­de­ćeg lje­ta pri­dru­ži To­ri­ne­zi­ma kao slo­bo­dan igrač. Ho­lan­đa­nin je sa „la­ci­ja­li­ma” pod ugo­vo­rom do lje­ta 2018. go­di­ne i ne že­li da pro­du­ži sa­rad­nju, a „Ko­ri­je­re de­lo Sport” tvr­di da mu je rim­ski klub po­nu­dio ugo­vor do 2022. go­di­ne. De Vrij mo­že pot­pi­sa­ti pred­u­go­vor sa To­ri­ne­zi­ma, a ita­li­jan­ski me­di­ji su ob­ja­vi­li da su „bjan­ko ne­ri” za nje­ga spre­mi­li pe­to­go­di­šnji go­vor, ko­ji bi va­žio od 2018. do 2023. go­di­ne, sa go­di­šnjim pri­ma­nji­ma od 2,5 mi­li­o­na eura plus bo­nu­si.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"