Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport REPREZENTACIJA CRNE GORE PORAŽENA OD GRČKE NA TROFEJU BEOGRADA
Odlična partija crvenih
Odlična partija crvenih Crna Gora – Grčka 81:83 (20:18, 16:20, 17:21, 28:24)
Dvo­ra­na: Alek­san­dar Ni­ko­lić. Gle­da­la­ca: oko 300. Su­di­je: Jev­to­vić, Nin­ko­vić, Pr­pa (Sr­bi­ja).
CR­NA GO­RA: Vu­če­vić 18, Mi­ha­i­lo­vić, Še­ho­vić 3, Pa­vli­će­vić, Ra­don­čić 3, Đu­ka­no­vić 5, Rajs 6, To­do­ro­vić 3, Đu­ri­šić 5, Du­blje­vić 10, Ba­ro­vić 6, Iva­no­vić 22.
GRČ­KA: Ka­la­tes 4, Slu­kas 11, Pa­pas 17, Pa­pa­ja­nis, Prin­te­zis 14, Pa­pa­ni­ko­lau 9, Man­ca­ris, Agra­va­nis 7, Pa­pa­pe­tru 1, Bo­gris, J. Ade­to­kum­bo 20, T. Ade­to­kum­bo.
Iako su po­ra­že­ni od Grč­ke na Tro­fe­ju Be­o­gra­da re­pre­zen­ta­tiv­ci Cr­ne Go­re pru­ži­li su od­lič­nu par­ti­ju. Ta­nje­vić se na star­tu od­lu­čio za pe­tor­ku: Rajs, Đu­ka­no­vić, Ra­don­čić, Ba­ro­vić i Vu­če­vić i ona se od­lič­no po­ka­za­la. Vu­če­vić je do­mi­ni­rao, osta­li su mu do­bro asi­sti­ra­li, pa su cr­ve­ni od­mah pre­u­ze­li kon­tro­lu re­zul­ta­ta. Rajs je u še­stom mi­nu­tu po­go­dio troj­ku za 13:8, ali su Gr­ci uspi­je­va­li da dr­že pri­klju­čak. Cr­na Go­ra je pr­vu di­o­ni­cu ri­je­ši­la u svo­ju ko­rist sa 20:18. U igri sa do­sta iz­mje­na i ra­znim pe­tor­ka­ma he­le­ni su us­po­sta­vi­li rav­no­te­žu i troj­kom Slu­ka­sa pre­šli u vođ­stvo (21:20). Bor­be­no­sti ni­je fa­li­lo na obje stra­ne, ali ni gre­ša­ka, što je nor­mal­no za ovaj dio pri­pre­ma. Eki­pe su se smje­lji­va­le u vođ­stvu, da bi Prin­te­zis iz kon­tre do­nio Gr­ci­ma plus dva na po­lu­vre­me­nu (38:36). Iako su ima­li pro­ble­ma sa or­ga­ni­za­ci­jom igre cr­ve­ni su i u na­stav­ku dr­ža­li re­zul­tat­sku rav­no­te­žu. U 28. mi­nu­tu Iva­no­vić je uba­cio troj­ku za vođ­stvo 53:51. Me­đu­tim, ta­da su Ta­nje­vi­će­vi iza­bra­ni­ci iz­gu­bi­li ne­ko­li­ko lop­ti, što su Gr­ci is­ko­ri­sti­li i troj­kom Slu­ka­sa u 31. mi­nu­tu ste­kli naj­ve­ću za­li­hu (62:54). Ipak, Cr­na Go­ra se ni­je pre­da­va­la. Pr­vo je uhva­ti­la pri­klju­čak pre­ko Vu­če­vi­ća (60:62), na no­vi bi­jeg he­le­na od­go­vo­rio je Đu­ka­no­vić (69:71), a on­da Iva­no­vić i Du­blje­vić (76:77). Ka­da je u sa­mom fi­ni­šu Pa­pas uba­cio troj­ku Iva­no­vić je vra­tio dra­mu po­en­ti­rav­ši uz do­dat­no ba­ca­nje (81:82). Za­tim, je Pa­pas po­go­dio sa­mo jed­no ba­ca­nje cr­ve­ni ima­li 10 se­kun­di za po­sled­nji na­pad, ali od­lič­ni Iva­no­vić ni­je bio pre­ci­zan. Cr­na Go­ra će sju­tra (21) od­mje­ri­ti sna­ge sa Sr­bi­jom.N.Z.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"