Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SELEKTORI SRBIJE I CRNE GORE NAJAVILI TROFEJ BEOGRADA
Tanjević predlagao, Đorđević podržavao
Tanjević predlagao, Đorđević podržavao
Se­lek­to­ri Sr­bi­je i Cr­ne Go­re, Alek­san­dar Đor­đe­vić i Bog­dan Ta­nje­vić, ju­če su za­jed­no na­ja­vi­li tro­fej Be­o­gra­da. Ta­nje­vić se ba­vio mno­gim stva­ri­ma, a ot­krio je da je odav­no kod FI­BA po­ku­šao da iz­bo­ri po­ve­ća­nje bro­ja igra­ča za ve­li­ka tak­mi­če­nja.
- Slu­čaj Ne­do­vić i Si­mo­no­vić je mo­gao da se de­si i ka­sni­je ili za vri­je­me šam­pi­o­na­ta i šta on­da? Ja sam pri­je de­vet go­di­na pi­sao FI­BA da se igra sa 14 igra­ča, ne na klu­pi, ali da mo­gu da se mi­je­nja­ju. De­vet go­di­na ne­mam šan­se da ih pri­vo­lim na to. Ta si­tu­a­ci­ja se ne mo­že is­kr­pi­ti ta­mo. Tre­ba da na­sta­vi­mo ovu bor­bu i in­sti­tu­ci­o­nal­no i lič­no.
Đor­đe­vić ga je u pot­pu­no­sti po­dr­žao.
- Na­ma se to de­si­lo u Li­tva­ni­ji, ka­da su se po­vri­je­di­li Alek­san­dar Ra­šić i Mi­len­ko Te­pić i prak­tič­no smo osta­li bez be­kov­ske li­ni­je. Sla­žem se u pot­pu­no­sti sa Bo­šom.
Ta­nje­vić se do­ta­kao i Jo­ki­će­ve od­lu­ke da pro­pu­sti pred­sto­je­ći Evro­ba­sket.
- Pa, ka­ko je mo­gu­će da ti tre­ne­ri ko­ji ga sa­vje­tu­ju to­li­ko glu­pi? Šta on ra­di sad? Ta­mo ima­ju gu­rue, ba­ca­ju mu te­ni­sku lop­ti­cu ko­ju mo­ra da uhva­ti sa tri pr­sta. Taj tre­ner uzi­ma 1000 do­la­ra dnev­no. A mi va­mo – Dr­ži ga ta­mo, dr­ži ga va­mo, dr­ži ga ta­mo... Ova na­ša re­pre­zen­ta­tiv­na pri­pre­ma je zla­to. Sad će ta­mo da ga na­bil­du­ju, da mu na­ba­ce de­set ki­la... Sje­ća­te se To­ni­ja Ku­ko­ča kad su mu na­ba­ci­li ki­lo­gra­me, tre­ba­lo mu je vre­me­na da se po­kre­ne. Sma­nju­ju im se ru­či­ce. Ra­di­te no­ge i le­đa ma­lo, ka­kve sa­mo ru­ke. Ne­će­te da ra­di­te na že­le­znič­koj sta­ni­ci. Hi­do pro­gla­šen za igra­ča ko­ji naj­vi­še na­pre­do­vao sa 29 go­di­na. Ali je pet go­di­na do­la­zio kod me­ne u re­pre­zen­ta­ci­ju na pri­pre­me.
Đor­đe­vić je ob­ja­snio da je to na kra­ju ipak bi­la igra­če­va od­lu­ka.
- Pri­ča­li smo sa Den­ve­rom i oni ni­su sta­ja­li na pu­tu Jo­ki­ću. Ni­ko­la je ostao pri svom sta­vu, te­ško je do­ći do svih gla­va iz na­ših fo­te­lja.
Se­lek­tor Sr­bi­je is­ta­kao je kva­li­tet Cr­ne Go­re i Grč­ke.
- Cr­na Go­ra se br­zi­nom svje­tlo­sti di­že vi­zi­jom Bo­še i nje­go­vih ko­le­ga. Gr­ci su po me­ni me­đu fa­vo­ri­ti­ma na Evrop­skom pr­ven­stvu, pri­je sve­ga zbog me­ga ta­len­ta Ja­ni­sa Ade­to­kum­ba, ko­ji ce bi­ti je­dan od naj­bo­ljih igra­ca na pr­ven­stvu. Čast mi što sje­dim po­red le­gen­de Bo­še Ta­nje­vi­ća, ve­li­ka za­hval­nost za sve što je ura­dio i iz­veo mo­ju ge­ne­ra­ci­ju na pra­vi put.N.Z.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"