Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport PREDSJEDNIK SVJETSKE BICIKLISTIČKE UNIJE DAVID LAPARTIJE OBEĆAO PODRŠKU CRNOGORSKOM BICIKLIZMU
U Pljevljima profi-kontinentalni klub?
Hajduković i Lapartije U Pljevljima profi-kontinentalni klub?
Pred­sjed­nik Svjet­ske bi­ci­kli­stič­ke uni­je, Fran­cuz Da­vid La­par­ti­je iz­ra­zio je za­do­volj­stvo što je u Cr­noj Go­ri ri­je­šen pro­blem va­lid­no­sti Bi­ci­kli­stič­kog sa­ve­za Cr­ne Go­re.
-Mno­gi mo­ji sport­ski pri­ja­te­lji pri­ča­li su mi da je Cr­na Go­ra pre­li­je­pa i da ta­kva ze­mlja za­slu­žu­je da ima kva­li­te­tan bi­ci­kli­stič­ki sport ko­ji će, ne­po­sred­no, svi­je­tu pred­sta­vlja­ti cr­no­gor­ske pri­rod­ne lje­po­te, re­kao je pred­sjed­nik UCI obe­ćav­ši da će u ju­lu 2018. go­di­ne po­sje­ti­ti Cr­nu Go­ru.
La­par­ti­je je, kad je bio na funk­ci­ji pred­sjed­ni­ka Evrop­ske bi­ci­kli­stič­ke uni­je i pred­sjed­ni­ka Bi­ci­kli­stič­ke fe­de­ra­ci­je Fran­cu­ske obez­bi­je­dio da naj­bo­lji cr­no­gor­ski bi­ci­kli­sta, Plje­vljak Go­ran Ce­ro­vić na­stu­pa za fran­cu­skog li­ga­ša Mar­ti­ge iz Mon­te Kar­la. Sa­da je La­par­ti­je obe­ćao da će već u fe­bru­a­ru 2018. go­di­ne po­mo­ći BK Plje­vlja da po­sta­ne pro­fi-kon­ti­nen­tal klub, ta­ko što će obez­bi­je­di­ti sred­stva za na­bav­ku do­volj­nog bro­ja kva­li­tet­nih tak­mi­čar­skih bi­ci­ka­la, kao i sve dru­ge po­treb­ne bi­ci­kli­stič­ke opre­me ra­ču­na­ju­ći i sred­stva za po­kri­će di­je­la tak­mi­čar­skih tro­ško­va. Za raz­li­ku od BK Ci­klo­mont iz Bi­je­log Po­lja, ko­ji ni­je tak­mi­čar­ski ak­ti­van, jer ga ni­ko zna­čaj­ni­je ne fi­nan­si­ra u Plje­vlji­ma, me­đu­tim lo­kal­na sa­mo­u­pra­va vred­nu­je re­zul­ta­te svog bi­ci­kli­stič­kog klu­ba i ci­je­ni zna­čaj raz­vo­ja zdra­vog bi­ci­kli­stič­kog spor­ta po­treb­nog gra­du u ko­joj je ži­vot­na sre­di­na ozbilj­no ugro­že­na.
-Plan nam je da naš bu­du­ći Pro­fi kon­ti­nen­tal­ni klub bu­de sa­sta­vljen od per­spek­tiv­nih bi­ci­kli­sta iz svih ne­ka­da re­pu­bli­ka a sa­da dr­ža­va ra­tom raz­dru­že­ne ve­li­ke Ju­go­sla­vi­je u ko­me će pred­nost ima­ti svi naj­bo­lji bi­ci­kli­sti Cr­ne Go­re, re­kao je Go­ran Ce­ro­vić, ko­ji je u 2017. go­di­ni osvo­jio du­plu kru­nu po­stav­ši ak­tu­el­ni drum­ski i MTB šam­pi­on Cr­ne Go­re.
T.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"