Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE U 22. KOLU EVROLIGE VEČERAS (19) DOČEKUJU ARMANI
Očekuju veliku podršku navijača
Očekuju veliku podršku navijača
Iako im je mje­sto me­đu osam već sa­da sko­ro ne­do­sti­žno ko­šar­ka­ši Cr­ve­ne zve­zde po­ku­ša­će da uknji­že što vi­še po­bje­da u Evro­li­gi. Da do­đu do de­ve­te ima­će pri­li­ku već ve­če­ras po­što do­če­ku­ju Ar­ma­ni. Eki­pa iz Mi­la­na ima skor 7-14, ali je uspo­nu for­me (tri po­bje­de u pret­hod­ne če­ti­ri utak­mi­ce), ta­ko da će cr­ve­no-be­li­ma bi­ti neo­p­hod­na ve­li­ka po­dr­ška na­vi­ja­ča. U ta­bo­ru do­ma­ći­na zna­ju da naj­ve­ća opa­snost pri­je­ti od spolj­ne li­ni­je Mi­la­ne­za po­ja­ča­ne Min­da­u­ga­som Ku­zmin­ska­som i da će mo­ra­ti da bu­du na vi­si­ni za­dat­ka ako že­le da tri­jum­fu­ju.
- Eki­pa Mi­la­na ko­ja nam do­la­zi u go­ste po­sti­že naj­vi­še po­e­na u ci­je­loj li­gi. Tim ko­ji ima iz­van­red­nu spolj­nu li­ni­ju: Ti­o­dor, Dže­rels, Ga­u­dlok, Mi­cov. Na sve to, ne­za­do­volj­ni do­sa­da­šnjim učin­kom u Evro­li­gi, do­da­li su još jed­nog iz­van­red­nog šu­te­ra i po­ja­ča­nje Ku­zmin­ska­sa. Igra­ju mno­go bo­lje u po­sled­nje vri­je­me, do­bi­li su tri od po­sled­nje če­ti­ri utak­mi­ce u Evro­li­gi. Po­bi­je­di­li su Ba­sko­ni­ju i Bar­se­lo­nu na go­stu­ju­ćem te­re­nu, što ni­je ni­ma­lo la­ko. Sa dru­ge stra­ne, mi smo utak­mi­com sa FMP-om ušli u no­vi mi­ni ci­klus, ko­ji se za­vr­ša­va utak­mi­ca­ma na­ci­o­nal­nog ku­pa u Ni­šu i že­li­mo po­bje­du u ovom me­ču, jer nam sva­ka po­bje­da u Evro­li­gi mno­go zna­či u sva­kom smi­slu. Po­zi­vam na­še na­vi­ja­če da is­pu­ne dvo­ra­nu, jer je mno­go lak­še no­si­ti sve iza­zo­ve jed­ne ova­ko te­ške utak­mi­ce u am­bi­jen­tu ko­ji je pre­po­zna­tljiv, re­kao je tre­ner Cr­ve­ne zve­zde Du­šan Alim­pi­je­vić.
Is­ku­sni Tej­lor Ro­če­sti sma­tra da se in­di­vi­du­al­nom kva­li­te­tu go­sti­ju tre­ba su­pro­sta­vi­ti tim­skom igrom. Na­rav­no, i on oče­ku­je pu­nu dvo­ra­nu i po­dr­šku naj­vjer­ni­jih na­vi­ja­ča.
- Ra­du­je­mo se no­voj utak­mi­ci u na­šoj dvo­ra­ni pred na­šim na­vi­ja­či­ma. Mi­la­no je od­li­čan tim sa pu­no ta­len­ta i od­lič­nih in­di­vi­du­a­la­ca. Igra­ju za­i­sta ja­ko do­bro u ovom tre­nut­ku i u po­sled­njih ne­ko­li­ko ko­la Evro­li­ge. Ova, i ne­ko­li­ko na­red­nih utak­mi­ca ko­je nam sli­je­de, su vr­lo va­žne za ci­lje­ve ko­je smo po­sta­vi­li pred nas na po­čet­ku se­zo­ne. Ono što je naj­va­žni­je je da bu­de­mo sve bo­lji kao tim i da uči­mo iz pro­šlo­sti. Oče­ku­jem do­bru utak­mi­cu dva ti­ma ko­ji će se že­sto­ko bo­ri­ti za va­žne bo­do­ve. Ono što nam je va­žno je da na­vi­ja­či bu­du uz nas, da is­pu­ne dvo­ra­nu jer oče­ku­jem ti­je­snu utak­mi­cu.
Tre­ner Ar­ma­ni­ja Si­mo­ne Pja­ni­đa­ni oče­ku­je da se nje­go­vi iza­bra­ni­ci re­van­ši­ra­ju za po­raz u Mi­la­nu (88:91) i po­ka­žu ko­li­ko su na­pre­do­va­li u po­sled­nje vri­je­me.
- Ide­mo u Be­o­grad po­sli­je dvi­je po­bje­de u go­sti­ma pro­tiv tra­di­ci­o­nal­no te­ških ri­va­la, ali okru­že­nje u Be­o­gra­du je pot­pu­no dru­ga­či­je. Igra­nje u Pi­o­ni­ru je sa­mo po se­bi ve­li­ko is­ku­stvo. Na­vi­ja­či kon­stant­no pri­mo­ra­va­ju igra­če da ulo­že do­dat­ni na­por. Po­red to­ga Cr­ve­na zve­zda je vr­lo do­bar tim, sa so­lid­nim si­ste­mom. Naj­bo­lji su u Evro­li­gi ka­da je ri­ječ o ukra­de­nim lop­ta­ma, dru­gi u ofan­ziv­nim sko­ko­vi­ma. Zbog fi­zič­ke sna­ge i efi­ka­sno­sti te­žak su nam ri­val. U Mi­la­nu su ra­no sti­gli do vođ­stva. Ju­ri­li smo ih sve vri­je­me, a ka­da smo ih su­sti­gli, oni su bo­lje od­i­gra­li za­vr­šni­cu. Mo­ti­vi­še nas da po­ka­že­mo ko­li­ko smo na­pre­do­va­li.N.Z.

Ma­ka­bi – Bar­se­lo­na 94:82, Pa­na­ti­na­i­kos – Ba­sko­ni­ja 80:76, Va­len­si­ja – CSKA 103:99, Uni­ka­ha – Ana­do­lu Efes 81:68. (pe­tak) Fe­ner­bah­če – Bros Ba­sket (18.45), Žal­gi­ris – Him­ki (19.00), Cr­ve­na zve­zda – Ar­ma­ni (19.00), Re­al – Olim­pi­ja­kos (20.45)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"