Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI RUTINSKI ODRADILI POSAO SA MZT-OM
Predah pred nova iskušenja
Predah pred nova iskušenja
Ras­pu­ca­ni, ras­po­lo­že­ni i vr­ca­vi ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li vi­še ne­go efekt­no od­ra­di­li su po­sao sa MZT-om. Pod­go­ri­ča­ni su sa sti­lom oprav­da­li ulo­gu fa­vo­ri­ta. Do­mi­ni­ra­li su u svim seg­men­ti­ma igre to­kom 40 mi­nu­ta. Ne­do­ra­sli pro­tiv­nik do­zvo­lio im je kva­li­te­tan šu­ter­ski tre­ning, po­što su pla­vi uba­ci­li 19 troj­ki iz 37 po­ku­ša­ja. Bi­lo je tu atrak­tiv­nih ak­ci­ja, ubo­ji­tih kon­tri i bru­tal­nih za­ku­ca­va­nja. Što je još va­žni­je ni­je se ni­ko po­vri­je­dio.
- Mo­že se re­ći da smo ru­tin­ski do­šli do po­bje­de. Uspje­li smo da pru­ži­mo šan­su svim igra­či­ma osim Iva­no­vi­ću, ko­ji se ža­lio na po­vre­du. Od­i­gra­li smo do­bru utak­mi­cu, ma­da još uvi­jek ima pro­sto­ra za da­lje uigra­va­nje. Što se ti­če zdrav­stve­nog bil­te­na on ni­je po­vo­ljan. Po­red Fi­li­pa Ba­ro­vi­ća ni­je na­stu­pio ni Alek­sa Ilić. Vi­dje­će­mo da li će on i Ni­ko­la Iva­no­vić bi­ti sprem­ni za za­vr­šni tur­nir Ku­pa, re­kao je po­moć­ni tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Igor Đa­le­tić.
Ka­ko je pr­vo mje­sto re­gu­lar­nog di­je­la ABA li­ge u ru­ka­ma Cr­ve­ne zve­zde pla­vi će u pre­o­sta­la dva ko­la gle­da­ti da osi­gu­ra­ju dru­gu mje­sto. Pot­sje­ti­mo, pr­vo go­stu­ju ra­nje­nom Par­ti­za­nu, a on­da do­če­ku­ju FMP.
- Pred na­ma je no­vi ne­zgod­ni ci­klus. Pr­vo ima­mo fi­nal­ni tur­nir do­ma­ćeg Kup-a. Tu se zna­ju na­še am­bi­ci­je i ura­di­će­mo sve da od­bra­ni­mo tro­fej. Za­tim sli­je­di pa­u­za zbog oba­ve­za re­pre­zen­ta­ci­je u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za SP. Tu će uče­stvo­va­ti osam ili de­vet na­ših igra­ča. Bi­će­mo bez tim­skog tre­nin­ga i to će pred­sta­vlja­ti pro­blem. Po­go­to­vo što će­mo po­sli­je to­ga go­sto­va­ti Par­ti­za­nu, a on­da ima­ti i okr­ša­je sa Da­ru­ša­fa­kom u Evro­ku­pu, ob­ja­snio je Đa­le­tić.N.Z.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"