Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport POZNATI PAROVI POLUFINALA KUPA CRNE GORE
Izbjegli se abaligaši
Izbjegli se abaligaši
Pa­ro­vi po­lu­fi­na­la crnogo-rskog Kup-a iz­vu­če­ni su ju­če u pro­sto­ri­ja­ma KSCG. Pr­vo će na par­ket u pe­tak (17.30) ko­šar­ka­ši Mor­na­ra i Su­tje­ske, dok će od 20.30 sna­ge od­mje­ri­ti Bu­duć­nost Vo­li i Lov­ćen. Si­gur­no je da su aba­li­ga­ši ve­li­ki fa­vo­ri­ti u oba fi­na­la, ali je Kup spe­ci­fič­no tak­mi­če­nje.
- Zna­mo i sa­mi da u Ku­pu fa­vo­ri­ta ne­ma fa­vo­ri­ta bez ob­zi­ra gdje se igra, ali zna­mo da je Bu­duć­nost iz­ra­zi­ti fa­vo­rit, što zbog kva­li­te­ta ti­ma, što zbog am­bi­jen­ta u kom igra­ju. Mi smo u si­tu­a­ci­ji da mo­že­mo iz­ne­na­di­ti protvni­ke, ali mo­ra­mo bi­ti na opre­zu da u utak­mi­ci pro­tiv Su­tje­ske bu­de­mo mak­si­mal­no pro­fe­si­o­nal­ni ka­ko bi do­šli do fi­na­la. Po­ku­ša­će­mo da osvje­ži­mo eki­pu i da do­đe­mo na za­vr­šni­cu Ku­pa  u pra­voj for­mi ka­ko bi tre­ba­lo. Na­dam se spek­ta­klu. Pro­šlo­go­di­šnje fi­na­le Ku­pa iz­me­đu Bu­duć­no­sti i Mor­na­ra bi­lo je vje­ro­vat­no i naj­bo­lji meč u za­vr­šni­ca­ma Ku­pa u re­gi­o­nu uz svo du­žno po­što­va­nje pre­ma osta­lim klu­bo­vi­ma, re­kao je pr­vi čo­vjek Mor­na­ra Đor­đi­je Pa­vi­će­vić.
Što se ti­če Nik­ši­ća­na nji­ma je cilj da pru­že što ja­či ot­por i ako im se uka­že šan­sa bu­du sprem­ni da je is­ko­ri­ste.
- Ka­da pri­ča­mo o utak­mi­ci sa Mor­na­rom ko­ji je u do­broj for­mi. Kao što sam već re­kao igra­ju od­lič­no. Na na­ma je da da­mo sve od se­be, da is­ko­ri­sti­mo sve šan­se. Oni su ap­so­lut­ni fa­vo­ri­ti, ali to ne uma­nju­je na­šu od­go­vor­nost da ka­da iza­đe­mo na te­ren da­mo sve od se­be i od­i­gra­mo što bo­lju utak­mi­cu, ob­ja­snio je tre­ner Su­tje­ske Vla­di­mir To­do­ro­vić
Kao i obič­no pr­vi fa­vo­rit ovog, kao i svih do­ma­ćih tak­mi­če­nja su ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li. Me­đu­tim, u ta­bo­ru pla­vih su opre­zni.
- Kup tak­mi­če­nje je ne­pred­vi­di­vo. Ne­ma fa­vo­ri­ta. Oče­ku­je nas ve­li­ka bor­ba u po­lu­fi­na­lu. Upo­zna­ti smo sa sna­gom Lov­će­na, ra­di se o ve­o­ma kva­li­tet­nom ti­mu, ima­li su šan­su da se vi­so­ko ko­ti­ra­ju u ABA 2 li­gi, ta­ko da se na­dam da će­mo do­ći do fi­nal­ne utak­mi­ce, re­kao je po­moć­ni tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Igor Đa­le­tić.
Na dru­goj stra­ni Ce­ti­nja­ni ne­ma­ju šta da iz­gu­be, ali se ne pre­da­ju una­pri­jed. Oni se na­da­ju ne­što sla­bi­jem da­nu Pod­go­ri­ča­na.
- Si­gur­no da je Bu­duć­nost fa­vo­rit. Na­ša oba­ve­za je da od­go­vo­ri­mo ve­li­kom bor­be­no­šću, ener­gi­jom mo­ti­va­ci­jom i u ovom mo­men­tu iz­mje­ri­mo gdje smo u od­no­su na njih. Uko­li­ko se uka­že pri­li­ka, da nas mo­žda ma­lo neo­zbilj­ni­i­je shva­ti, da po­ku­ša­mo da iz­ne­na­di­mo. Kup je ta­kvo tak­mi­če­nje da na­da uvi­jek po­sto­ji. Da­će­mo sve od se­be da bu­de­mo pra­vi ri­val Bu­duć­no­sti, po­ru­čio je tre­ner Lov­će­na Dra­gan Ra­do­vić.
Za­vr­šni tur­nir ku­pa Cr­ne Go­re igra se u Pod­go­ri­ci, a fi­na­le je na pro­gra­mu u su­bo­tu od 19 ča­so­va.N.Z.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"