Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SELEKTOR MLADE REPREZENTACIJE CRNE GORE OBJAVIO SPISAK ZA KVALIFIKACIONE UTAKMICE SA LUKSEMBURGOM I FRANCUSKOM Radonjić pozvao 20 igrača
Mla­da fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re kra­jem mje­se­ca na­sta­vlja tak­mi­če­nje u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za Evrop­sko pr­ven­stvo 2019. go­di­ne. „Cr­ve­ne“ oče­ku­je naj­pri­je go­sto­va­nje u Luk­sem­bur­gu (23. mart), a po­tom i meč sa Fran­cu­skom, ko­ji se če­ti­ri da­na ka­sni­je igra u Nik­ši­ću.
Se­lek­tor cr­no­gor­skog na­ci­o­nal­nog ti­ma za ovaj uz­rast Mo­jaš Ra­do­njić ju­če je ob­ja­vio spi­sak igra­ča na ko­je ra­ču­na u ovim su­sre­ti­ma, a on se ne raz­li­ku­je pu­no u od­no­su na pret­hod­na oku­plja­nja. Ra­do­njić je pri­li­kom ob­ja­vlji­va­nja spi­ska po­ten­ci­rao da je ve­o­ma bit­no da nje­gov tim do­bi­je taj pr­vi meč pro­tiv Luk­sem­bur­ga.
– Pro­ba­će­mo da po­bi­je­di­mo Luk­sem­burg, ali će bi­ti ve­o­ma te­ško jer igra­ju do­bro u ovim kva­li­fi­ka­ci­ja­ma i ve­o­ma su efi­ka­sni. S dru­ge stra­ne, mi te­ško da­je­mo go­lo­ve, ne ko­ri­sti­mo ni to ma­lo šan­si ko­je stvo­ri­mo. Me­đu­tim, sa­da bi sve to tre­ba­lo da iz­gle­da dru­ga­či­je, jer za raz­li­ku od pr­vog di­je­la ci­klu­sa, do­sta igra­ča igra u svo­jim klu­bo­vi­ma i to je ve­li­ki plus. Uz to, mo­ra­mo sma­nji­ti broj gre­ša­ka na mi­ni­mum, jer smo u pret­hod­nim su­sre­ti­ma pri­ma­li go­lo­ve iz na­ših in­di­vi­du­al­nih gre­ša­ka - ka­zao je za zva­nič­ni sajt FSCG se­lek­tor Mo­jaš Ra­do­njić.
Na­kon pet od­i­gra­nih me­če­va u de­ve­toj kva­li­fi­ka­ci­o­noj gru­pi, „cr­ve­ni“ ima­ju je­dan re­mi i če­ti­ri po­ra­za.
– Po­bje­da nad Luk­sem­bur­gom bi nam vra­ti­la sta­bil­nost. Tre­ba re­ći i da smo ima­li te­žak ras­po­red, jer smo če­ti­ri pu­ta go­sto­va­li na pet utak­mi­ca. Kon­cen­tri­sa­ni smo na meč pro­tiv Luk­sem­bur­ga, tek ka­da se on za­vr­ši po­če­će­mo da raz­mi­šlja­mo o Fran­cu­skoj - do­dao je Ra­do­njić.
Mla­di re­pre­zen­ta­tiv­ci Cr­ne Go­re oku­pi­će se u ne­dje­lju u 11 sa­ti u tre­ning Kam­pu FSCG na Sta­rom aero­dro­mu.
D.P.


Spi­sak
Na spi­sku se­lek­to­ra Mo­ja­ša Ra­do­nji­ća na­la­zi se 20 igra­ča. To su: gol­ma­ni: Ma­ti­ja Šar­kić (Aston Vi­la), La­zar Ca­re­vić (Bar­se­lo­na); od­bra­na: Mom­či­lo Ra­šo (Ra­bot­nič­ki), An­dri­ja Vuk­če­vić (Spar­tak Su­bo­ti­ca), Mi­loš Drin­čić (Iskra), Mar­ko Ro­ga­no­vić (Mla­dost), Emir Aze­mo­vić (Dom­ža­le), Dra­gan Gri­vić (Gr­balj), Mar­ko Vu­čić (Su­tje­ska); ve­zni red: Ste­fan Lon­čar (Su­tje­ska), Zo­ran Pe­tro­vić (Mla­dost), Bal­ša Bo­ri­čić (Pe­tro­vac), Og­njen Sti­je­po­vić (Samp­do­ri­ja), Ste­fan Vuk­če­vić (Ze­ta), De­jan Ko­to­rac (Ru­dar), Ve­li­zar Jan­ke­tić (Ru­dar); na­pa­da­či: Me­ris Sken­de­ro­vić (Ho­fen­hajm), Mar­ko Vu­ko­vić (Ru­dar), Ni­ko­la Vuj­no­vić (Vi­lja­re­al), Ni­ko­la Kr­sto­vić (Ze­ta).Ta­be­la gru­pe 9

1. Fran­cu­ska 5 5 0 0 15:5 15
2. Slo­ve­ni­ja 5 3 1 1 10:6 10
3. Ka­zah­stan 5 1 3 1 7:9 6
4. Bu­gar­ska 5 1 2 2 6:8 5
5. Luk­sem­burg 5 1 1 3 6:9 4
6. Cr­na Go­ra 5 0 1 4 4:11 1

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"