Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Raznesen dinamitom u obračunu klanova * Najviše povjerenja u SPC, u Vladu sve manje * Država dužna 2,76 milijardi * Od penzionera uzeli 5,8 miliona * Raznesen dinamitom u obračunu klanova * Sarkoziju će da sude * „Brodolomci” ljetnji hit u najavi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milika Čeko Dačević, svjedok u slučaju ̶:
- Po zanimanju sam četnik.

Vic Dana :)

Pita učiteljica Pericu:
- Perice kako ćemo znati da je mrkva dobra za vid?
- Pa jeste li ikad vidjeli zeca sa naočarima.
Ispred fakulteta stoji Mujo i drži tele na povocu. Dolazi policajac...
- Molim vas gospodine, ovdje ne smijete držati tele, usred grada smo...
- Ma nije to tele.
- Kako nije, nisam valjda slijep.
- Ma gospon policajac, ovo je mito, a tele je gore na ispitu.
Došao Mujo u kafić i sjeo za šank. Uskoro on, konobar i još par gostiju pričaju o tome što su njihovi očevi.
Mujo kaže:
- Moj otac je bio mađioničar
Konobar odgovori:
- Vadio zečeve iz šešira?
Mujo kaže:
- Ne, pilao je ljude.
- Pilao je ljude?
- Da. Zato imam jednog polubrata i dvije polusestre.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE U 29. KOLU EVROLIGE VEČERAS (19) DOČEKUJU REAL
Za pobjedu na oproštaju od navijača
Za pobjedu na oproštaju od navijača
Iako za ko­šar­ka­še Cr­ve­ne zve­zde utak­mi­ca sa Re­a­lom ne­ma tak­mi­čar­skog zna­ča­ja te­ško je vje­ro­va­ti da na svom par­ke­tu ne­će da­ti sve od se­be i po­ku­ša­ti da dru­gi put ove se­zo­ne obo­re slav­nog pro­tiv­ni­ka, ko­jem od du­e­la u Be­o­gra­du za­vi­si pred­nost do­ma­ćeg par­ke­ta u če­tvrt­fi­na­lu. U re­do­vi­ma cr­ve­no-be­lih, ko­ji ne mo­gu da se po­hva­le ne­kom for­mom, svi su svje­sni da go­sti že­le re­vanš za ono što se de­si­lo u Ma­dri­du.
- Pret­po­sta­vljam da Re­al do­la­zi sa do­dat­nim mo­ti­vom, po­red mo­ti­va što bo­ljeg pla­sma­na pred po­če­tak plej-ofa. Taj mo­tiv je po­raz od nas u Ma­dri­du. Vje­ru­jem da sva­ki po­raz ko­ji je Re­al imao ove se­zo­ne, ih je po­re­me­tio u pla­sma­nu. Mi sa dru­ge stra­ne ula­zi­mo u utak­mi­cu pro­tiv Re­a­la sa pot­pu­no dru­ga­či­jim mo­ti­vi­ma ne­go po­sled­njih par utak­mi­ca mo­ra­će­mo da od­i­gra­mo na bo­ljem ener­get­skom, rat­nič­kom, vi­šem ni­vou, jer je ovoj eki­pi oči­gled­mo po­treb­no do­dat­no sa­mo­po­zda­nje kroz bor­bu, re­kao je tre­ner Cr­ve­ne zve­zde Du­šan Alim­pi­je­vić.
Za do­ma­ći­ne će do­dat­ni mo­tiv pred­sta­vlja­ti i to što je ovo opro­štaj od na­vi­ja­ča u Evro­li­gi. Na­rav­no, svi oče­ku­ju da će ima­ti po­dr­šku pu­bli­ke, po­go­to­vo što će na­stu­pi­ti bez po­vri­je­đe­nih Dan­gu­bi­ća i An­ti­ća.
- Ono što nas do­dat­no oba­ve­zu­je je­ste da je to utak­mi­ca ko­ja je po­sled­nja u Pi­o­ni­ru u Evro­li­gi. Sa tom utak­mi­com za­tva­ra­mo se­zo­nu pred na­šim na­vi­ja­či­ma. Ima­mo oba­ve­zu da se na ča­stan i do­sto­jan­stven na­čin opro­sti­mo od ove se­zo­ne, ko­ja je bi­la iz­u­zet­na do­bra. Ovih 11 po­bje­da u na­šoj pr­voj se­zo­ni je ja­ko do­bar re­zul­tat i že­lje­će­mo da taj skor po­pra­vi­mo već u pe­tak. Re­al ni­je pro­tiv­nik ko­me se pri­je­ti, ali mi ima­mo svo­je mo­ti­ve za ovu utak­mi­cu. Po­zvao bih na­vi­ja­če da nam po­mog­nu iz svih raz­lo­ga, bez dva igra­ča i ovoj eki­pi je po­treb­na po­dr­ška i vje­tar u le­đa. Shva­tam da je ovo te­žak mo­me­nat, nji­ma je po­treb­na po­dr­ška, ob­ja­snio je Alim­pi­je­vić.
Sve bo­lji De­jan Da­vi­do­vac na­da se da će još jed­nom sa­vla­da­ti Re­al, što bi bi­la od­lič­na uver­ti­ra pred maj­sto­ri­cu po­lu­fi­na­la ABA li­ge sa Mor­na­rom.
- Oče­ku­je nas te­ška utak­mi­ca, Re­al se bo­ri za če­tvr­tu po­zi­ci­ju na ta­be­li, nji­ma je ova utak­mi­ca ja­ko va­žna. Mi smo ih po­bi­je­di­li u Ma­dri­du, gdje smo od­i­gra­li jed­nu od naj­bo­ljih i ako že­li­mo da za­bi­lje­ži­mo no­ve bo­do­ve, tre­ba da po­no­vi­mo igru iz tog me­ča, či­me bi na pra­vi na­čin ušli u pri­pre­mu utak­mi­ce sa Mor­na­rom.
Tre­ner Re­a­la Pa­blo La­so is­ta­kao je pro­ble­me sa po­vre­da­ma pred utak­mi­cu u Be­o­gra­du, ali i te­žak te­ren i buč­ne na­vi­ja­če.
- Kam­pa­co ni­je tre­ni­rao zbog pro­ble­ma sa ko­lje­nom, ali će pu­to­va­ti sa na­ma. Tej­lor je u slič­noj si­tu­a­ci­ji, dok se Ajon vra­ća po­ste­pe­no. Svi će pu­to­va­ti u Be­o­grad osim Lju­lja i Ku­zmi­ća. Igra­mo na te­škom te­re­nu sa buč­nim na­vi­ja­či­ma. Zve­zda ima do­sta op­ci­ja za po­en­ti­ra­nje, a na svom par­ke­tu igra­ju sa ve­li­kom ener­gi­jom. Ma­lo su mi­je­nja­li od utak­mi­ce ko­ju su nas do­bi­li, ali ima­ju no­ve igra­če ko­ji im da­ju još ve­ći ba­lans. Zna­mo šta nas če­ka i mo­ra­mo bi­ti sprem­ni da igra­mo čvr­stu i te­šku utak­mi­cu.
N.Z.


Him­ki – Fe­ner­bah­če 64:73, Ana­do­lu Efes – Bar­se­lo­na 83:107, Bros Ba­sket – Ar­ma­ni 78-83, Ba­sko­ni­ja – Ma­ka­bi 83:72. (pe­tak) Uni­ka­ha – Olim­pi­ja­kos (18.00), Žal­gi­ris – CSKA (19.00), Cr­ve­na zve­zda – Re­al (19.00), Pa­na­ti­na­i­kos – Va­len­si­ja (20.15)

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"