Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Raznesen dinamitom u obračunu klanova * Najviše povjerenja u SPC, u Vladu sve manje * Država dužna 2,76 milijardi * Od penzionera uzeli 5,8 miliona * Raznesen dinamitom u obračunu klanova * Sarkoziju će da sude * „Brodolomci” ljetnji hit u najavi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milika Čeko Dačević, svjedok u slučaju ̶:
- Po zanimanju sam četnik.

Vic Dana :)

Pita učiteljica Pericu:
- Perice kako ćemo znati da je mrkva dobra za vid?
- Pa jeste li ikad vidjeli zeca sa naočarima.
Ispred fakulteta stoji Mujo i drži tele na povocu. Dolazi policajac...
- Molim vas gospodine, ovdje ne smijete držati tele, usred grada smo...
- Ma nije to tele.
- Kako nije, nisam valjda slijep.
- Ma gospon policajac, ovo je mito, a tele je gore na ispitu.
Došao Mujo u kafić i sjeo za šank. Uskoro on, konobar i još par gostiju pričaju o tome što su njihovi očevi.
Mujo kaže:
- Moj otac je bio mađioničar
Konobar odgovori:
- Vadio zečeve iz šešira?
Mujo kaže:
- Ne, pilao je ljude.
- Pilao je ljude?
- Da. Zato imam jednog polubrata i dvije polusestre.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport IGOR IVANOVIĆ, FUDBALER SUTJESKE, PRED GOSTOVANJE U TUZIMA PORUČIO Da nastavimo gdje smo stali
Da je ne­ko i una­pri­jed pi­sao sce­na­rio Su­tje­ski­ne se­zo­ne, vje­ro­vat­no ne bi mo­gao ova­ko sa­vr­še­no sve is­pla­ni­ra­ti. Nik­ši­ća­ni su u ve­li­kom na­le­tu prak­tič­no od star­ta, igra­ju čvr­sto, agre­siv­no, od­lič­no sto­je u Ra­ko­je­vi­će­vom tak­tič­kom ka­lu­pu. Ra­ko­je­vić je stvo­rio eki­pu ko­ja igra pri­je sve­ga efi­ka­san i plo­do­no­san fud­bal. Iako prak­tič­no sva fud­bal­ska Cr­na Go­ra zna ko je no­vi šam­pi­on, u Su­tje­sci su još re­zer­vi­sa­ni po tom pi­ta­nju.
– Sva­ka po­bje­da do­no­si sa so­bom po­bjed­nič­ki men­ta­li­tet, što ja na­rav­no od ve­li­ke va­žno­sti za sva­ku eki­pu. Sve po­bje­de su iz­vo­je­va­ne sna­gom vo­lje i ka­rak­te­rom eki­pe, ko­ja sil­no že­li po­ka­za­ti da ima ka­pi­ci­tet za naj­ve­će do­me­te. Na­kon svih uspje­ha, svi smo ži­vlji na tre­nin­zi­ma, sve je lak­še od­ra­đi­va­ti. Do te­o­ri­j­ske po­tvr­de ti­tu­le mo­ra­mo bi­ti ja­ki i u gla­vi i u mi­ši­ći­ma – ka­zao je naj­bo­lji pr­vo­li­ga­ški stri­je­lac Igor Iva­no­vić.
Su­tje­ska je da­le­ko naj­bo­lje što cr­no­gor­ski klup­ski fud­bal mo­že po­nu­di­ti u ovom tre­nut­ku.
– Za­i­sta smo mno­go ura­di­li, i svi ko­ji vo­le i na­vi­ja­ju za Su­tje­sku su i sreć­ni i za­do­volj­ni. Ne sa­mo da sku­plja­mo bo­do­ve, ne­go i igra­mo do­bro i li­je­po. Ima­mo ve­li­ku pred­nost, ali na­kon pa­u­ze ži­vot br­zo te­če, vri­je­me le­ti, čo­vjek se ne okre­ne, ne­ko­li­ko tre­nin­ga i sti­že no­va utak­mi­ca.
Iva­no­vić na sva­koj utak­mi­ci de­mon­stri­ra la­ko­ću po­kre­ta, ali i ma­što­vi­tost u kom­bi­no­va­nju sa lop­tom. Kad je ras­po­lo­žen za igru, ta­da gle­da­o­ci ima­ju šta da vi­de.
– Vo­lim da se nad­i­gra­vam, sve po­zi­tiv­ne ocje­ne pri­ja­ju. Te­žim da sve bu­de ide­al­no u igri, u sva­kom do­di­ru sa lop­tom. Že­lim i da atrak­tiv­nim po­te­zom, dri­blin­gom raz­ga­lim gle­da­o­ce – do­ča­ra­va Iva­no­vić.
Sli­je­di put u Tu­zi na meg­dan De­či­ću.
– Svje­sni smo da utak­mi­ca sa Tu­za­ni­ma ne­će bi­ti jed­no­stav­na, ka­ko se či­ni na pr­vi po­gled. Te eki­pe ko­je ne­ma­ju baš ni­šta da iz­gu­be su po pra­vi­lu naj­o­pa­sni­je. Ipak, sve za­vi­si od nas, ako bu­de­mo pra­vi, ako iz­ga­ra­mo, ako se bo­ri­mo i da­mo mak­si­mum, ne­će do­ći u pi­ta­nje is­hod su­sre­ta. Za­to nam ne pre­o­sta­je ni­šta dru­go ne­go da za­jed­nič­kim sna­ga­ma osvo­ji­mo tri bo­da. Mo­ra­mo pri­je sve­ga do­bro psi­ho­lo­ški da se spre­mi­mo za ovu utak­mi­cu. De­čić će­mo na­pa­sti od pr­vog mi­nu­ta. Ni­je bit­no da li će­mo po­sti­ći če­ti­ri, tri ili je­dan gol, mno­go je bit­ni­je da osvo­ji­mo sva tri bo­da. Ako po­žr­tvo­va­nje bu­de na ni­vou pro­šlih utak­mi­ca, si­gu­ran sam da će­mo tri­jum­fo­va­ti. Da­kle, sa po­bjed­nič­kim am­bi­ci­ja­ma ula­zi­mo u du­el sa De­či­ćem, ne vi­dim baš ni­je­dan raz­log za­što bi bi­lo dru­ga­či­je – po­ru­čio je Igor Iva­no­vić.
B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"