Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Žugiću CBCG platila doktorat, samo za avio-kartu dali 7.000 * Uhapšen nakon razgovora sa sinom * Pucao u koleginicu zbog premještaja * Mladić nestao u talasima * Žugiću CBCG platila doktorat, samo za avio-kartu dali 7.000 * Tramp stavio Solanu na crnu listu * Moguć politički kraj Angele Merkel
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
LjUIĐ ŠKRELjA, POSLANIK DPS-a:
Kada opozicija izgubi izbore, onda krivca nađu u izbornom zakonodavstvu i drugim radnjama.

Vic Dana :)

– Sjutra se udajem! - pohvali se plavuša svojim kolegama na poslu.
– Hajde pogodite što radi moj budući muž - ushićeno upita prisutne.
– Najveću glupost u životu! - vikne u glas nekoliko muškaraca.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport F L E Š
NjE­MAČ­KA
Jo­jić osta­je u Kel­nu
Ne­ka­da­šnji ve­zi­sta Par­ti­za­na Mi­loš Jo­jić osta­će u Kel­nu i na­red­ne se­zo­ne, bez ob­zi­ra što je nje­gov klub is­pao iz Bun­de­sli­ge.
– Imam ugo­vor još go­di­nu da­na i svi pla­no­vi su tre­nut­no ve­za­ni za Keln –re­kao je Jo­jić za „No­vo­sti”.
Jo­jić je po­tom do­dao da mu na­vi­ja­či Par­ti­za­na pi­šu i tra­že da se vra­ti u Hum­sku.
– I ja bih vo­lio da se vra­tim, ali to sa­da ni­je re­al­no. Vo­lim Par­ti­zan, sve što znam na­u­čio sam u Par­ti­za­nu i jed­nog da­na, bo­že zdra­vlja, vra­ti­ću se – do­dao je Jo­jić.

UJE­DI­NjE­NI ARAP­SKI EMI­RA­TI
Ran­ko­vić kod Ra­šo­vi­ća
An­dri­ja De­li­ba­šić na­pu­stio je struč­ni štab Par­ti­za­na da bi se po­sve­tio sa­mo­stal­noj tre­ner­skoj ka­ri­je­ri, a stra­teg „cr­no-be­lih” Mi­ro­slav Đu­kić osta­će bez još jed­nog po­moć­ni­ka. Na­i­me, „Mo­cart­sport” pre­no­si da je klub do­zvo­lio Lju­bi­ši Ran­ko­vi­ću da se pri­dru­ži Vu­ku Ra­šo­vi­ću u Al Dža­fri iz Uje­di­nje­nih Arap­skih Emi­ra­ta.
Ran­ko­vić će po za­vr­šet­ku Svet­skog pr­ven­stva, gde se na­la­zi sa se­lek­ci­jom Sr­bi­je kao član struč­nog šta­ba Mla­de­na Kr­sta­ji­ća, oti­ći na Da­le­ki is­tok i za­po­če­ti po­sao kao Ra­šo­vi­ćev po­moć­nik.

UKRA­JI­NA
Pan­tić na­pu­šta Di­na­mo

Ne­ka­da­šnji fud­ba­ler Cr­ve­ne zve­zde Alek­san­dar Pan­tić, pro­mi­je­ni­će klub u ljet­njem pre­la­znom ro­ku. Biv­ši mla­di re­pre­zen­ta­ti­vac sti­gao je u Di­na­mo iz Ki­je­va pri­je go­di­nu i po da­na, ali je u tom pe­ri­o­du od­i­grao sa­mo 15 me­če­va, a tre­ner Alek­san­dar Hac­ke­vič, pre­ko­man­do­vao ga je u mla­di tim ukra­jin­skog klu­ba. Pan­ti­ću dru­štvo pra­ve još dva pr­vo­tim­ca, Ser­gej Ri­bal­ka i Ni­ki­ta Kor­zun, što je ja­san po­ka­za­telj da se na njih vi­še ne ra­ču­na i da mo­gu da pro­mi­je­ne sre­di­nu ovog lje­ta.
Za Pan­ti­ća je naj­ve­će in­te­re­so­va­nje po­ka­za­la Le­gi­ja iz Var­ša­ve za ko­ju na­stu­pa­ju biv­ši fud­ba­ler Par­ti­za­na, Mi­ro­slav Ra­do­vić i cr­no­gor­ski re­pre­zen­ta­ti­vac Mar­ko Ve­šo­vić.

EN­GLE­SKA
Be­go­vić od­la­zi sa Ostr­va

Gol­man re­pre­zen­ta­ci­je Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne Asmir Be­go­vić mo­gao bi u to­ku ljet­njeg pre­la­znog ro­ka da na­pu­sti Pre­mi­jer li­gu. Za nje­ga su, pre­ma pi­sa­nju „Dej­li sta­ra”, za­ni­te­re­so­va­ni ita­li­jan­ski Na­po­li i tur­ski Fe­ner­bah­če. Tri­de­se­tjed­no­go­di­šnji Be­go­vić, ko­ji je u Born­ma­ut do­šao za 10 mi­li­o­na fun­ti pro­šlog lje­ta iz Čel­zi­ja, mo­gao bi ta­ko da na­kon du­gog ni­za go­di­na ode iz En­gle­ske.
„Dej­li Star” na­vo­di da dvo­stru­ki pr­vak Ita­li­je ima pred­nost u tr­ci za Be­go­vi­ća, ko­jem mo­že da po­nu­di na­stu­pe u Li­gi šam­pi­o­na, što bi sva­ka­ko bio ve­li­ki iza­zov i za Be­go­vi­ća...

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"