Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Optuženom za pranje novca uplatili 748.000 na blokirani račun * Pokušaj režima da dodatno podijeli opoziciju * Za akcije Instituta Rakčević platio 2,8 miliona eura * Ponovili partijsku odluku, ponizili sud * Optuženom za pranje novca uplatili 748.000 na blokirani račun * Da bi inscenirali hemijski napad oteli 44 djece * Počinju razgovori o rješavanju pitanja nestalih
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-08-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Sead Šahman, portparol Bošnjačke stranke :
BS-u niko nije poklonio mandate. Autentično zastupanje interesa Bošnjaka dobili smo na poslednjim parlamentarnim izborima 2016. godine.

Vic Dana :)

Mujo dobio novi posao kao električar u bolnici i nakon par dana pošalju ga na intenzivnu njegu zbog nekog kvara. Pregleda Mujo instalacije, češka se po glavi i napokon skonta šta je u pitanju, pa otvori vrata od šok sobe gdje su pacijenti priključeni na aparate za vještačko disanje:
- ‚Ajmo sad, svi duboko udahn‘te, moram promijen‘t osigurače!
Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SAOPŠTENJE ZA JAVNOST FK LOVĆEN Neka nadležni ispitaju meč
Po­vo­dom iz­vje­šta­ja UEFA, ko­ji se od­no­si na re­gu­lar­nost utak­mi­ce tre­ćeg ko­la Pr­ve Mor­nar – Lov­ćen, jav­no­sti se ju­če sa­op­šte­njem obra­tio naj­sta­ri­ji cr­no­gor­ski tim. U sa­op­šte­nju se iz­me­đu osta­log ka­že:
– Fud­bal­ski klub Lov­ćen opo­vr­ga­va sva­ku mo­gu­ću alu­zi­ju ko­ja se od­no­si na na­šu po­ve­za­nost sa na­mje­šta­njem utak­mi­ca u cr­no­gor­skom fud­bal­skom šam­pi­o­na­tu. Ipak, što je mno­go bit­ni­je, za sva­ko­ga ko je pri­su­stvo­vao utak­mi­ci pro­tiv Mor­na­ra, ap­so­lut­no je ja­sno da ni­ka­kve sum­nje tu ne mo­že ni bi­ti. Ako je meč sum­njiv sa­mo za­to što smo pre­o­kre­nu­li re­zul­tat ili što je vi­đe­no šest go­lo­va – ta­kvih je pri­mje­ra sva­kog vi­ken­da na sto­ti­ne po evrop­skim te­re­ni­ma. Su­šti­na je ka­ko je Lov­ćen na po­me­nu­toj utak­mi­ci, za­pra­vo, bio su­o­čen sa čud­nim su­dij­skim kri­te­ri­ju­mi­ma – naš je igrač do­bio cr­ve­ni kar­ton već u 21. mi­nu­tu, a mi i da­lje sto­ji­mo pri to­me ka­ko je u pi­ta­nju bi­la ne­vje­ro­vat­na od­lu­ka. To­kom či­ta­vog pr­vog di­je­la igre bi­li smo su­o­če­ni sa di­je­lje­njem prav­de ko­je je iza­zva­lo mno­go re­ak­ci­ja na tri­bi­na­ma, pri če­mu smo 70 mi­nu­ta od­i­gra­li sa fud­ba­le­rom ma­nje na te­re­nu. Da li na­mje­šte­ne utak­mi­ce ima­ju ta­kav tok ne­ka pro­su­di jav­nost – ka­že se u sa­op­šte­nju i do­da­je:
–Lov­ćen je pro­šle go­di­ne bio dru­go­li­gaš. Ulo­ži­li smo mno­go tru­da ka­ko bi se vra­ti­li u naj­ja­či rang, a za­tim smo oku­pi­li re­spek­ta­bi­lan tim, je­dan od naj­ja­čih u no­vi­joj isto­ri­ji klu­ba. Da smo ima­li na­mje­ru da ula­zi­mo u Pr­vu li­gu ka­ko bi na­mje­šta­li utak­mi­ce, si­gur­no ne bi do­vo­di­li to­li­ko zvuč­nih po­ja­ča­nja to­kom ljet­nje pa­u­ze. Ne, mi smo u Pr­vu li­gu ušli ka­ko bi igra­li do­bar fud­bal, iz­bo­ri­li op­sta­nak i ako se uka­že šan­sa po­ku­ša­li da se upu­sti­mo u tr­ku za Evro­pu. Sto­ga, ovim pu­tem po­zi­va­mo nad­le­žne or­ga­ne da u naj­kra­ćem ro­ku is­pi­ta­ju sve de­ta­lje o toj, ali i svim dru­gim ovo­se­zon­skim utak­mi­ca­ma Lov­će­na, jer ne že­li­mo da ime na­šeg klu­ba bu­de do­vo­đe­no u ve­zu sa stva­ri­ma ko­je se ne ti­ču fud­ba­la, a ovaj tim, ko­ji na sva­koj utak­mi­ci pru­ža mak­si­mum, bu­de po­ni­ža­van na taj na­čin. Na kra­ju, ka­da se is­po­sta­vi da je utak­mi­ca bi­la ap­so­lut­no či­sta, pi­ta­mo jav­nost ko­ga Lov­ćen mo­že da tu­ži za ak­tu­el­no na­no­še­nje šte­te ugle­du klu­ba – ka­že se na kra­ju sa­op­šte­nja FK Lov­ćen.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"