Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SUPERLIGA SRBIJE – 7. KOLO Zvezda na krilima Bena nastavila seriju
Na­kon uspje­ha u Evro­pi i pla­sma­na u Li­gu šam­pi­o­na, fud­ba­le­ri Cr­ve­ne zve­zde na­sta­vi­li su se­ri­ju po­bje­da i u Su­per­li­gi Sr­bi­je. „Cr­ve­no-be­li” su ju­če u der­bi­ju 7. ko­la sla­vi­li u No­vom Sa­du pro­tiv Voj­vo­di­ne sa 4:1 i po­tvr­di­li svo­ju do­mi­na­ci­ju i u ovo­go­di­šnjem šam­pi­o­na­tu.
Be­o­gra­đa­ne je u vođ­stvo do­veo Pav­kov u 15. mi­nu­tu, ali nji­ho­va ra­dost ni­je du­go tra­ja­la. Sa­mo se­dam mi­nu­ta ka­sni­je po­sled­nje po­ja­ča­nje No­vo­sa­đa­na ovog lje­ta, Đu­ri­čin, po­go­dio je mre­žu Mi­la­na Bor­ja­na i iz­jed­na­čio re­zul­tat. U sa­mom fi­ni­šu prv­bog po­lu­vre­me­na Zve­zda je po­no­vo po­ve­la. El Far­du Ben je is­ko­ri­stio je­da­na­e­ste­rac i na­sta­vio svo­ju gol­ge­ter­sku se­ri­ju. U na­stav­ku su­sre­ta je Zve­zda bi­la još do­mi­nant­ni­ja, Ben je u 75. mi­nu­tu po­vi­sio na 3:1, a u po­sled­njim tre­nu­ci­ma me­ča u stri­jel­ce se upi­sao i Sr­đan Ba­bić.
– Kao što sam re­kao i pri­je me­ča, li­je­po je igra­ti u No­vom Sa­du. Ni­smo ima­li vre­me­na u gu­stom ras­po­re­du za po­seb­ne tre­nin­ge. Pro­ba­li smo ma­lo da kom­bi­nu­je­mo pri če­mu sam gle­dao ko­je igra­če mo­gu da is­ko­ri­stim zbog emo­tiv­nog pra­žnje­nja. Uti­sak je da nas je Voj­vo­di­na re­spek­to­va­la vi­še ne­go što je tre­ba­lo, ali smo za­slu­že­no po­bi­je­di­li i na naj­bo­lji na­čin ide­mo na od­mor po­sle ko­jeg nas če­ka na­sta­vak pa­kle­nog rit­ma. Ri­va­lu če­sti­tam na fer i ko­rekt­noj igri, i že­lim mu da već od sle­de­ćeg du­e­la za­poč­ne niz po­bje­da – re­kao je na­kon su­sre­ta tre­ner Cr­ve­ne zve­zde Vla­dan Mi­lo­je­vić.
S dru­ge stra­ne, Par­ti­zan je po­bi­je­dio Bač­ku pred svo­jim na­vi­ja­či­ma sa 1:0. „Cr­no-be­li” su do tri bo­da do­šli mno­go te­že ne­go što se oče­ki­va­lo, a je­di­ni gol na me­ču po­sti­gao je Mar­ko­vić na sa­mom star­tu dru­gog po­lu­vre­me­na. Me­đu­tim, mo­ra se is­ta­ći da je i ovo­ga pu­ta igra be­o­grad­skog ti­ma bi­la lo­ša, po­seb­no ka­da su osta­li sa igra­čem ma­nje na te­re­nu (is­klju­čen Mi­le­tić). U po­sled­njih ne­ko­li­ko mi­nu­ta Bač­ka je tra­ži­la iz­jed­nač­nje, ali ni­je uspje­la u svo­jim na­mje­ra­ma.
Re­zul­ta­ti i stri­jel­ci: Mla­dost Lu­ča­ni - Ma­čva 1:2 (Pe­jo­vić 27p – Ga­vrić 19, Ob­ro­vac 81)), Ze­mun - Rad 1:0 (Ku­ku­li­čić 46), Ču­ka­rič­ki - Rad­nič­ki 1:1 (Sto­ja­no­vić 23 – Ste­va­no­vić 29ag), Na­pre­dak - Vo­ždo­vac 0:0, Rad­nik - Pro­le­ter NS 0:0, Spar­tak - Di­na­mo Vra­nje 2:0 (Mar­čić 9, 52), Voj­vo­di­na - Cr­ve­na zve­zda 1:4 (Đu­ri­čin 22 – Pav­kov 15, Ben 44p, 75, Ba­bić 90), Par­ti­zan – Bač­ka 1:0 (Mar­ko­vić 50).


Voj­vo­di­na – Cr­ve­na zve­zda 1:4 (1:2)

Sta­di­on: „Ka­ra­đor­đe”. Gle­da­la­ca: 8.000. Su­di­ja: Pe­tar Pi­per. Stri­jel­ci: Đu­ri­čin u 22. za Voj­vo­di­nu, a Pav­kov 15, Ben u 44. iz je­da­ne­ster­ca i 75. i Ba­bić u 90. mi­nu­tu za Cr­ve­nu zve­zdu.
Voj­vo­di­na: Roc­kov (od 32. Si­mić), Stoj­ko­vić, Gra­o­vac, Đor­đe­vić, An­tić, Hu­hu­mis, Đu­ri­čin, Đu­rić, Mi­lo­je­vić (od 59. Ar­sić), Eze, Fo­fa­na (od 73. Bje­dov).
Cr­ve­na zve­zda: Bor­jan, Stoj­ko­vić, De­ge­nek, Ba­bić, Ro­dić (od 78. Go­be­ljić), Jo­vi­čić, Jo­van­čić, Ka­fu, Ebe­si­lio (od 72. Kr­sti­čić), Ben, Pav­kov (od 28. Si­mić).


Par­ti­zan – Bač­ka 1:0 (0:0)

Sta­di­on: Par­ti­za­na. Gle­da­la­ca: 2.500. Su­di­ja: Alek­san­dar Živ­ko­vić. Stri­je­lac: Mar­ko­vić u 50. mi­nu­tu.
PAR­TI­ZAN: Klja­jić, Ne­ma­nja Mi­le­tić, Va­ljen­te, Mar­ko­vić, Še­ho­vić, Zdje­lar, Ko­so­vić (od 88. Smi­lja­nić), Pan­tić, Za­ka­rić, Ni­ko­lić, Go­meš (od 75. Vu­li­će­vić).
BAČ­KA: Zo­go­vić, Ilić, Bje­loš, Ma­ka­rić, Mla­de­no­vić, Jo­va­no­vić, Mi­ćić (od 66. Spre­mo), Pan­tić (od 86. Ar­sić), Gra­bež, Ra­di­no­vić (od 74. Đo­rić), Ga­vrić.
D.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"