Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Isplate Mirašu proglasili za povjerljivu tajnu * Vlada državnog jedinstva umjesto jeftinog kritizerstva * Policajci prijetili da će mu peglom unakaziti lice?  * Nožem izbo dvojicu mladića * Novinarka silovana i ubijena * Soraja, Milo i ja * Hajekovski komunizam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
STEVO MUK, PREDSTAVNIK INSTITUTA „ALTERNATIVA”:
DPS će na kraju htjeti da se sakrije iza fasade navodno nezavisnih institucija, koje suštinski rade u njegovu korist.

Vic Dana :)

Zaustavi policajka plavuša takođe plavušu:
– Ličnu kartu, molim.
– A kako to izgleda?
– To je malo kockasto s vašom slikom - odgovara policajka.
Plavuša počne da pretura po torbi, nađe ogledalo, pogleda se i kaže:
– Evo, to je malo kockasto s mojom slikom.
Uzme policajka ogledalo, pogleda i kaže:
Jao, izvinite, koleginice, nisam znala da ste jedna od nas!
Bračni par dobio dijete. Nakon pet godina dijete ne progovara. Roditelji se zabrinuli da nije nešto u redu sa djetetom. Poslije nekoliko dana dijete progovara: „deda”, i sjutradan deda umre. Prošlo neko vrijeme, i dijete iznenada kaže: „baba”, i sjutradan umre i baba. Opet prošlo neko vrijeme i dijete kaže: „tata”, a ukućani već počeli da oplakuju oca i spremaju sahranu, a otac legao u kovčeg i čeka. Kad, u jednom trenutku ulazi neko u kuću i viče: E, ljudi, umro komšija!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE POČELA PRIPREME ZA MEČ SA SRBIJOM U LIGI NACIJA
Petković: Naša najveća utakmica
Petković: Naša najveća utakmica Stefan Savić definitivno otpao. Na prvom treningu 17 igrača, stigao i Nikola Vukčević, koji i pored povrede ima želju da igra
Naj­bo­lja fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re oku­pi­la se ju­če u Pod­go­ri­ci i od­ra­di­la pr­vi tre­ning uoči na­stav­ka tak­mi­če­nja u Li­gi na­ci­ja. Iza­bra­ni­ke se­lek­to­ra Lju­bi­še Tum­ba­ko­vi­ća u na­red­nih se­dam da­na če­ka­ju dva ja­ko va­žna, ali i te­ška du­e­la – naj­pri­je sa Sr­bi­jom u Pod­go­ri­ci u če­tvr­tak, a po­tom u ne­dje­lju u Vilj­nu­su sa se­lek­ci­jom Li­tva­ni­je.
Na pr­vom tre­nin­gu, ko­ji je od­ra­đen u Kam­pu na Sta­rom aero­dro­mu, se­lek­tor Tum­ba­ko­vić i nje­gov struč­ni štab na ras­po­la­ga­nju su ima­li 17 igra­ča. To su: Da­ni­jel Pet­ko­vić, Mi­lan Mi­ja­to­vić, Da­mir Lju­lja­no­vić, Alek­san­dar Šće­kić, Alek­san­dar Bo­lje­vić, Mar­ko Si­mić, Bo­ris Ko­pi­to­vić, Dar­ko Zo­rić, Mar­ko Jan­ko­vić, Ste­fan Mu­go­ša, De­mir Ka­je­vić, Lu­ka Đor­đe­vić, Fa­tos Be­ći­raj, Lu­ka Mir­ko­vić, De­ni Hoč­ko, Ri­sto Ra­du­no­vić i Mir­ko Iva­nić. Me­đu igra­či­ma ko­ji su sti­gli ju­če u Pod­go­ri­cu bio je i po­vri­je­đe­ni Ni­ko­la Vuk­če­vić. Ve­zi­sta Le­van­tea ima ve­li­ku že­lju da po­mog­ne svo­jim dru­go­vi­ma u ovim su­sre­ti­ma, ali su šan­se da za­i­gra ve­o­ma ma­le.
Uoči pr­vog tre­nin­ga, me­di­ji­ma se obra­tio Da­ni­jel Pet­ko­vić. Gol­man fran­cu­skog Lo­ri­je­na ka­zao je da je meč sa Sr­bi­jom za ve­ći­nu igra­ča naj­ve­ći u re­pre­zen­ta­tiv­noj ka­ri­je­ri.
– Mo­žda je Dan­ska bi­la jed­na od ve­ćih utak­mi­ca ko­ju smo igra­li, ali je meč sa Sr­bi­jom tre­nut­no naj­ve­ći – ka­zao je Da­ni­jel Pet­ko­vić.
Zna gol­man „cr­ve­nih” da je su­sret ko­ji se igra u če­tvr­tak uve­če na sta­di­o­nu pod Go­ri­com i te ka­ko va­žan za da­lji tok Li­ge na­ci­ja.
– Ta­be­la će se is­kri­sta­li­sa­ti na­kon me­če­va u ok­to­bru i mno­go vi­še će zna­ti pred dvi­je po­sled­nje utak­mi­ce u gru­pi. U sva­kom slu­ča­ju, ovi du­e­li ima­će pre­kret­ni­cu za da­lji tok.
Na pi­ta­nje ka­ko Cr­na Go­ra ula­zi u ovaj meč, Pet­ko­vić je od­go­vo­rio:
– Is­klju­či­vo na utak­mi­cu gle­dam kao na tak­mi­čar­sku. Po­či­njem od se­be, jer ona zna­či mno­go za re­pre­zen­ta­ci­ju.
Ču­var mre­že Lo­ri­je­na zna da je Sr­bi­ja ja­ko kva­li­tet­na re­pre­zen­ta­ci­ja i da će bi­ti i te ka­ko te­ško.
– Ima­ju sa­mo­po­u­zda­nja, išli su na ve­li­ko tak­mi­če­nje, ali su se mu­či­li sa Li­tva­ni­jom i Ru­mu­ni­ji­om na star­tu Li­ge na­ci­ja. Že­li­mo da igra­mo rav­no­prav­no.
Da li Sr­bi­ja ima moć­ni­ji tim?
– Ka­da bi gle­da­li nji­ho­ve i na­še klu­bo­ve, ja­či su i moć­ni­ji. Me­đu­tim, nas je 11, njih 11, sve će se po­ka­za­ti u če­tvr­tak – is­ta­kao je Pet­ko­vić.
Ono što je kra­si­lo cr­no­gor­sku re­pre­zen­ta­ci­ju u pret­hod­nom pe­ri­o­du je do­bra at­mos­fe­ra.
– Ima­li ma­lih pro­ble­ma sa po­vre­da­ma igra­či­ma, ali če­ka­mo da se svi oku­pi­mo, da vi­di­mo pro­cje­ne dok­tor­skog ti­ma.
Na kra­ju, Pet­ko­vić je imao po­ru­ka za na­vi­ja­če.
– Že­lim da bu­du naš dva­na­e­sti igrač! Ovo je za njih ma­lo ve­ći spek­takl, sa­mim tim oče­ku­jem da ovo bu­de jed­no od naj­bo­ljih na­vi­ja­nja i da nam bu­du pra­va po­dr­ška – kon­sta­to­vao je Da­ni­jel Pet­ko­vić.D.P.


Sa­vić ne do­la­zi

Cr­na Go­ra će du­e­le sa Sr­bi­jom i Li­tva­ni­jom do­če­ka­ti osla­blje­na za Ste­fa­na Sa­vi­ća. De­fan­zi­vac ma­drid­skog Atle­ti­ka se još uvi­jek ni­je opo­ra­vio od po­vre­de mi­ši­ća i pre­ma po­sled­njim in­for­ma­ci­ja­ma iz ta­bo­ra „cr­ve­nih” ne­će ni do­la­zi­ti u Pod­go­ri­cu.
Si­tu­a­ci­ja sa Ste­va­nom Jo­ve­ti­ćem je mnogo bolja. Kapiten „crvenih” vratio se na teren, a juče je protiv Rena odigrao petnaestak minuta. Samim tim očekuje se da bude na raspolaganju selektoru Tumbakoviću.


SR­BI­JA OSLA­BLjE­NA
Ne igra ni Ne­ma­nja Ma­tić

Je­dan od naj­bo­ljih fud­ba­le­ra Sr­bi­je Ne­ma­nja Ma­tić ne­će mo­ći da se sta­vi na ras­po­la­ga­nje se­lek­to­ru Mla­de­nu Kr­sta­ji­ću za pred­sto­je­će me­če­ve Li­ge Na­ci­ja pro­tiv Cr­ne Go­re i Ru­mu­ni­je u Li­gi na­ci­ja, ob­ja­vio je „Ku­rir”. Fud­ba­ler Man­če­ster ju­naj­te­da za­do­bio je po­vre­du le­đa na me­ču pro­tiv Nju­ka­sla (3:2), a uz to je do­bio i uda­rac u čla­nak pa će na­red­ne da­ne pro­ve­sti na te­ra­pi­ja­ma.
Ovo je dru­gi fud­ba­ler ko­ji je u dva da­na ot­ka­zao po­ziv se­lek­to­ru Kr­sta­ji­ću. Pri­je nje­ga, to je uči­nio Alek­san­dar Ko­la­rov, zbog pre­lo­ma pr­sta na no­zi.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"