Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer građane proglasio za špijune * Đukanović i Brajović spremaju novu prevaru * ​Pokušao da zapali tetku i kuću * Filipu dodijelili devet tjelohranitelja * Premijer građane proglasio za špijune * Javna kuća * Himnotres
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mira Popović, CGO:
– Licenca za provjeru radova ističe i plagijatori su mirni. Zabrinjava i to što nema javno dostupnog podatka čiji su radovi provjeravani, već imamo samo zbirni podatak Univerziteta Crne Gore.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport STEVAN JOVETIĆ, KAPITEN CRNOGORSKE REPREZENTACIJE, PRED DUEL SA SRBIJOM PORUČIO
Biće neobično, ali očekujem spektakl
Jovetić Biće neobično, ali očekujem spektakl Mi smo najbitniji, ako uradimo sve što je do nas i ako budemo pravi, rezultat neće izostati – istakao je as Monaka
Ni­je ga zbog po­vre­de bi­lo na star­tu Li­ge na­ci­ja, u du­e­li­ma sa Ru­mu­ni­jom i Li­tva­ni­jom, ali će Ste­van Jo­ve­tić bi­ti na ras­po­la­ga­nju se­lek­to­ru Lju­bi­ši Tum­ba­ko­vi­ću za me­če­ve sa Sr­bi­jom i Li­tva­ni­jom. Ka­pi­ten „cr­ve­nih” ju­če se po­ja­vio na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re, na­kon što je pro­šlog vi­ken­da igrao za svoj Mo­na­ko.
– Po­sled­nju utak­mi­cu u Mo­na­ku sam bio na ras­po­la­ga­nju tre­ne­ru i ušao sam pet­na­e­stak mi­nu­ta pri­je kra­ja. Na­kon to­ga sam tre­ni­rao nor­mal­no i spre­man za utak­mi­cu u če­tvr­tak uve­če – is­ta­kao je Ste­van Jo­ve­tić.
„Cr­ve­ni” su se za meč sa Sr­bi­jom spre­ma­li od ne­dje­lje, ali po Ste­va­no­vim ri­je­či­ma i to je bi­lo do­volj­no da eki­pa bu­de sprem­na.
– Sprem­ni smo za ovu utak­mi­cu ko­ju du­go vre­me­na iš­če­ku­je­mo. Da­će­mo sve od se­be da se pred­sta­vi­mo u pra­vom svje­tlu.
Jo­ve­tić je kao če­tr­na­e­sto­go­di­šnjak oti­šao iz Pod­go­ri­ce i svo­ju pro­fe­si­o­nal­nu fud­bal­sku ka­ri­ja­ru po­čeo je upra­vo da gra­di u Sr­bi­ji, u dre­su Par­ti­za­na. Ve­ći­na igra­ča ko­ji sa­da no­se dres „or­lo­va” su nje­go­vi dru­go­vi, a na pi­ta­nje da li će mu bi­ti neo­bič­no da igra pro­tiv Sr­bi­je, od­go­vo­rio je?
–U re­pre­zen­ta­ci­ji Sr­bi­je imam mno­go dru­go­va i si­gur­no će bi­ti ma­lo neo­bič­no. Ali, mi­slim da će ovo biti spek­takl i da svi tre­ba da uži­va­mo u to­me. I ne sa­mo mi, već i pu­bli­ka na tri­bi­na­ma i ona ko­ja bu­de van sta­di­o­na, da to bu­de jed­na po­sla­ti­ca.
O se­lek­ci­ji Sr­bi­je, Ste­van se iz­ra­zio bi­ra­nim ri­je­či­ma.
– Sr­bi­ja je od­lič­na se­lek­ci­ja, sa mno­go do­brih po­je­di­na­ca. Ipak, ne bih ni­ko­ga po­je­di­nač­no iz­dvo­jio, ali ima­ju mno­go do­brih in­di­vi­du­a­la­a­ca. Na­rav­no, mi to zna­mo i ura­di­će­mo sve da ih u naj­bo­ljoj mje­ri one­mo­gu­ći­mo da pri­ka­žu ono što mo­gu. Ali, ne pri­da­jem to­li­ku pa­žnju pro­tiv­ni­ku ko­li­ko se­bi i na­ma. Mi smo naj­bit­ni­ji, ako ura­di­mo sve što je do nas i ako bu­de­mo pra­vi, re­zul­tat ne­će iz­o­sta­ti.
I na ovom me­ču, Cr­na Go­ra će bi­ti osla­blje­na. U ti­mu ne­će bi­ti Ste­fa­na Sa­vi­ća, stu­ba od­bra­ne „cr­ve­nih”.
– I nje­mu je mnogo kri­vo, pri­ča­li smo si­noć te­le­fo­nom. Mno­go će nam ne­do­sta­ja­ti, zna­mo ko­li­ko zna­či ovoj se­lek­ci­ji. Da­će­mo sve od se­be da od­i­gra­mo i za nje­ga.
Da li ste raz­go­va­ra­li sa ne­kim iz ta­bo­ra Sr­bi­je pre­tod­nih da­na?
–Ni­smo se pred utak­mi­cu ču­li, je­smo ra­ni­je.. Ka­ko se bli­ži meč, ni­ko se ne ja­vlja... Ali evo sti­žu da­nas, vi­dje­će­mo ho­će li se ja­vi­ti.
Ko­je su pred­no­sti cr­no­go­r­ske re­pre­zen­ta­ci­je na ovoj utak­mi­ci?
–Naš sta­di­on, na­vi­ja­či, at­mos­fe­ra, za­jed­ni­štvo... To smo uvi­jek ima­li, to nas je kra­si­lo i pod Go­ri­com ni­ko ni­kad ni­je la­ko od­i­grao – po­ru­čio je na kra­ju Ste­van Jo­ve­tić.
D.P.

Ne od­lu­ču­je ovaj meč ni­šta

Ta­be­la na­kon dva od­i­gra­na ko­la u Li­gi na­ci­ja go­vo­ri da će Cr­na Go­ra i Sr­bi­ja vo­di­ti bit­ku za pr­vo mje­sto. Me­đu­tim, po ri­je­či­ma Ste­va­na Jo­ve­ti­ća, kraj­nji is­hod ve­če­ra­šnje utak­mi­ce ni­šta ne mo­ra da zna­či.
–Ne od­lu­ču­je ovaj meč o pr­vom mje­stu. Po­sle ove­ nas oče­ku­ju još tri utak­mi­ce i sva­ka na­red­na je naj­va­žni­ja. Mi­slim da i u ovu tre­ba da uđe­mo sa­svim nor­mal­no, kao i u sva­ku do sa­da. Ide­mo ste­pe­ni­cu po ste­pe­ni­cu i da na kra­ju ćemo vidjeti gdje smo – is­ta­kao je Jo­ve­tić.

50 utak­mi­ca u dre­su re­pre­zen­ta­ci­je Cr­ne Go­re od­i­grao je Ste­van Jo­ve­tić i po­sti­gao 24 go­la

Tum­ba­ko­vić po­hva­lio Jo­ve­ti­ća

Se­lek­tor Lju­bi­ša Tum­ba­ko­vić, je na po­čet­ku ju­če­ra­šnje kon­fe­ren­ci­je za no­vi­na­re po­hva­lio svog ka­pi­te­na Ste­va­na Jo­ve­ti­ća.
– Že­lio bih da po­hva­lim ka­pi­te­na Jo­ve­ti­ća na to ko­li­ko je mu­dar i te od­go­vo­re ko­je je da­vao, da­vao je kao da je tre­ner ili se­lek­tor. Oči­gled­no je to ne­ka nje­go­va pred­nost u ci­je­loj pri­či i oči­gled­no slu­ša sa­stan­ke ko­ji su pri­je tre­nin­ga i sva­ke utak­mi­ce – is­ta­kao je Tum­ba­ko­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"