Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer građane proglasio za špijune * Đukanović i Brajović spremaju novu prevaru * ​Pokušao da zapali tetku i kuću * Filipu dodijelili devet tjelohranitelja * Premijer građane proglasio za špijune * Javna kuća * Himnotres
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mira Popović, CGO:
– Licenca za provjeru radova ističe i plagijatori su mirni. Zabrinjava i to što nema javno dostupnog podatka čiji su radovi provjeravani, već imamo samo zbirni podatak Univerziteta Crne Gore.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FLEŠ
SR­BI­JA
Sto­li­ca ide u ino­stran­stvo
Ili­ja Sto­li­ca ipak se ne­će vra­ti­ti ka klu­pu Vo­ždov­ca. Pre­ma pi­sa­nju „Sport­skog žur­na­la”, ne­ka­da­šnji tre­ner Voj­vo­di­ne i lju­bljan­ske Olim­pi­je ima po­nu­du iz ino­stran­stva, a upra­va „zma­je­va”, pred­vo­đe­na sport­skim di­rek­to­rom Go­ra­nom Gr­ki­ni­ćem, že­li što pri­je da ri­je­ši pi­ta­nje na­sled­ni­ka Bran­ka Vo­ji­no­vi­ća i ne­ma na­mje­ru da če­ka biv­šeg tre­ne­ra. Pre­ma po­sled­njim in­for­ma­ci­ja­ma, Vo­ždo­vac će no­vog tre­ne­ra ime­no­va­ti do kra­ja ove sed­mi­ce.

BO­SNA I HER­CEG­HO­VI­NA
Pro­si­neč­ki ne raz­mi­šlja o po­vrat­ku u Tur­sku
Se­lek­tor fud­bal­ske re­pre­zen­ta­ci­je Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, Ro­bert Pro­si­neč­ki, is­ta­kao je da se na­da vr­lo do­broj utak­mi­ci pro­tiv Tur­ske ko­ja se igra da­nas u Ri­zeu. „Zma­je­vi” su ju­če tre­ni­ra­li na sta­di­o­nu na ko­jem će ve­če­ras igra­ti. Me­đu­tim, rur­ske no­vi­na­re je na zva­nič­noj kon­fre­ne­ci­ji za me­di­je za­ni­ma­lo da li će se Pro­si­neč­ku tre­ner­skim po­slom po­no­vo ba­vi­ti u Tur­skoj.
– Tre­nut­no me in­te­re­su­je sa­mo Bo­sna i Her­ce­go­vi­na, tek je po­če­la Li­ga na­ci­ja, pa on­da idu i pra­ve kva­li­fi­ka­ci­je – re­kao je Pro­si­neč­ki i on­da se osvr­nuo na meč ko­ji je pred nji­ma.
– Že­li­mo da od­i­gra­mo jed­nu pra­vu utak­mi­cu. Da­će­mo sve od se­be da na­pra­vi­mo pra­vi re­zul­tat – do­dao je se­lek­tor „zma­je­va”.

HR­VAT­SKA
Lo­vren: Li­ga na­ci­ja ne­ma smi­sla
Hr­vat­ska fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja pri­pre­ma se za 2. ko­lo Li­ge na­ci­ja, u ko­jem će na „Ru­je­vi­ci” ugo­sti­ti En­gle­sku. Vi­ce­šam­pi­o­ni svi­je­ta že­le da po­pra­ve uti­sak iz Špa­ni­je, ka­da su u pr­voj utak­mi­ci na­kon fi­na­la iz Mo­skve iz­gu­bi­li sa čak 0:6..
– Pr­va utak­mi­ca ni­je bi­la ono što smo oče­ki­va­li i to tre­ba što pri­je za­bo­ra­vi­ti. Na­ža­lost, sa­da igra­mo pred pra­znim tri­bi­na­ma. Ipak, pro­fe­si­o­nal­ci smo, po­ku­ša­će­mo po­nov­no da po­bi­je­di­mo En­gle­ze. Oni ima­ju do­dat­ni mo­tiv jer zna­ju da smo ih po­bi­je­di­li ta­mo. Bi­će te­ška utak­mi­ca, jer je En­gle­ska je­dan od fa­vo­ri­ta u Li­gi na­ci­ja – re­kao je De­jan Lo­vren, de­fan­zi­vac Hr­vat­ske. Jir­gen Klop, tre­ner Lo­vre­na u Li­ver­pu­lu, ne­dav­no je ka­zao da Li­ga na­ci­ja kao tak­mi­če­nje ne­ma smi­sla.
– Sla­žem se Klo­pom. Ne­ma raz­lo­ga igra­ti ove utak­mi­ce, jer tek u mar­tu po­či­nju kva­li­fi­ka­ci­je. Mo­gle su ovo bi­ti i pri­ja­telj­ske utak­mi­ce – do­dao je Lo­vren.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"