Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Oštetila Ukrajinu za 1,6 milijardi, pa pobjegla u Crnu Goru * Hana brinu kineske investicije * Isjekli se žiletima i zapalili pet ćelija * Filipova žena šef pljevaljske poreske uprave * CIA preslušala snimke, smrt pod velom tajne * Djevica za bezgrešno začeće * Reklama bez srama
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, ČELNIK POKRETA URA:
Nije dovoljno ustati kad intoniraju himnu, a okrenuti leđa i sjesti pred nepravdom i bezakonjem.

Vic Dana :)

- Kako prepoznati oženjenog muškarca koji sjedi na klupi?
- Kada dođe metlar on odmah digne noge!
Negdje na moru dva lava pobjegla iz cirkusa i hodaju plažom. Jedan lav reče:
- Ne razumijem ove ljude, špic je sezone a na plaži nema žive duše!
Falsifikovao Mujo dolare, pa se hvali Hasu:
– Vid‘ bolan, kako sam napravio ovaj od 7 dolara.
- Ma, ne benavi, gdje ima od 7, nego odi ti još dok možeš i to promijeni kod nekoga ko se ne razumije.
Vraća se Mujo:
- Uspio sam, Haso! Sve sam promijenio u po 3 i po 4!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC NAJVJEROVATNIJE DO JUNA NAREDNE GODINE OSTAJE U PARTIZANU
Mirković ne da Jankovića
Janković Mirković ne da Jankovića
Ve­li­ka re­kon­struk­ci­ja igrač­kog ka­dra oče­ku­je se u Par­ti­za­nu u zim­skom pre­la­znom ro­ku. Upra­va klu­ba će na­sto­ja­ti da od pro­da­je igra­če za ko­je ima po­nu­de obez­bi­je­di no­vac za nor­mal­no funk­ci­o­ni­sa­nje u da­ljem pe­ri­o­du.
Je­dan od naj­tra­že­ni­jih fud­ba­le­ra ak­tu­el­nog vi­ce­šam­pi­o­na Sr­bi­je je Mar­ko Jan­ko­vić, ali on će, pre­ma pi­sa­nju be­o­grad­skih me­di­ja, go­to­vo si­gur­no osta­ti u Hum­skoj do lje­ta na­red­ne go­di­ne. Cr­no­gor­ski re­pre­zen­ta­ti­vac, ko­jem je do­la­zak Zo­ra­na Mir­ko­vi­ća na klu­pu „cr­no-be­lih“ oči­to pro­mi­je­nio tok ka­ri­je­re, pla­ni­ran je da bu­de je­dan od no­si­la­ca igre i u pro­ljeć­nom di­je­lu se­zo­ne i na to­me in­si­sti­ra upra­vo tre­ner ti­ma iz Hum­ske. Jan­ko­vić je, pre­ma Mir­ko­vi­će­vom mi­šlje­nju, neo­p­ho­dan „cr­no-be­li­ma” u bor­bi za ti­tu­lu, ob­zi­rom da je u mi­nu­la tri mje­se­ca je­dan od naj­bo­ljih igra­ča, ne sa­mo Par­ti­za­na, ne­go i ci­je­le Su­per­li­ge.
S dru­ge stra­ne, čel­ni­ci klu­ba ura­di­će sve da tre­ne­ru iza­đu u su­sret i da u na­red­nom pe­ri­o­du pro­mi­je­ne pr­vo­bit­ni plan po ko­me je Jan­ko­vić tre­ba­lo da bu­de pro­dat za­jed­no sa de­fan­ziv­cem Sve­to­za­rom Mar­ko­vi­ćem u zim­skom pre­la­znom ro­ku. Pod­sje­ća­mo, za uslu­ge Jan­ko­vi­ća se već du­že vri­je­me in­te­re­su­ji po­je­di­ni fran­cu­ski klu­bo­vi, ko­ji su lje­tos i sla­li zva­nič­nu po­nu­du za nje­ga.D.P.


Šće­kić ope­ri­sao nos

Struč­ni štab Par­ti­za­na na­la­zi se u ve­li­kom pro­ble­mu pred na­sta­vak pr­ven­stva. Cr­no­gor­ski re­pre­zen­ta­ti­vac i stan­dard­ni pr­vo­ti­mac „cr­no-be­lih” Alek­san­dar Šće­kić na me­ču u Ku­lu je „za­ra­dio” pre­lom no­sa i ju­če je ope­ri­san na ode­lje­nju Voj­no­me­di­cin­ske aka­de­mi­je u Be­o­gra­du.
– Alek­san­dar se osje­ća do­bro i za­vi­sno od po­sto­pe­ra­tiv­nog to­ka u na­red­nim da­ni­ma će se zna­ti ka­da mo­že­mo oče­ki­va­ti nje­gov po­vra­tak na te­ren – iz­ja­vio je klup­ski dok­tor Ili­ja Ro­sić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"