Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
„Bemaksu” 883.000 eura po kilometru * Osumnjičenog za ubistvo pustili, pa raspisali potragu * Katnić: Utvrditi ko je prvi prijavio državni udar * Ministar grobar naše ekologije * „Bemaksu” 883.000 eura po kilometru * Crna Gora i multikulturalizam * Vratari NATO-a
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Johanes Han, evropski komesar za proširenje:
– Crnu Goru i Srbiju prestižu Albanija i Makedonija.

Vic Dana :)

Posle smrti, odlazi gejmer u pakao.
Nakon nekoliko dana zove đavo Boga i kaže:
- Ajde, molim te, uzmi malo ovog što voli video igrice.
- Što?
- Pa, prevrnuo mi je sve kotlove, pobio sve đavolčiće, i već treći dan pomahnitalo trči i viče: Gdje je prolaz za sledeći nivo?
Vozi crnka plavušu kolima. Odjednom kola stadoše i crnka reče:
- Zamisli, nestalo nam je goriva!
A plavuša odgovori:
- Kako si ti pametna, a ja bih vozila, vozila, vozila i ništa ne bi primijetila...
Šta je to: Četvorica u jednoj sobi, a samo jedan radi?
Tri državna službenika i ventilator.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SELEKTOR CRNOGORSKE REPREZENTACIJE SAOPŠTIO SPISAK IGRAČA ZA MEČEVE SA SRBIJOM I RUMUNIJOM
Tumbaković sa starim snagama
Tumbaković Tumbaković sa starim snagama Zbog povreda sigurno neće biti Nikole Vukčevića i Stevana Jovetića, a pod znakom pitanja i nastup Filipa Stojkovića. Okupljanje u nedjelju
Po­sled­nje dvi­je utak­mi­ce u Li­gi na­ci­ja fud­bal­sku re­pre­zen­ta­ci­ju Cr­ne Go­re oče­ku­ju u na­red­nih de­set da­na. „Cr­ve­ni” će 17. no­vem­bra go­sto­va­ti na Ma­ra­ka­ni i igra­ti sa Sr­bi­jom, a on­da će tri da­na ka­sni­je u Pod­go­ri­ci ukr­sti­ti ko­plja sa se­lek­ci­jom Ru­mu­ni­je. Na­kon če­ti­ri od­i­gra­na ko­la če­ta se­lek­to­ra Lju­bi­še Tum­ba­ko­vi­ća na­la­zi se na dru­gom mje­stu u gru­pi i ima šan­si da se do­mog­ne pr­vog mje­sta. Sa­mim tim, po­sled­nje dvi­je utak­mi­ce od­lu­či­će o to­me ko će u B li­gu Li­ge na­ci­ja od­no­sno ko će iz­bo­ri­ti ba­raž za Evrop­sko pr­ven­stvo 2020. go­di­ne
Se­lek­tor „cr­ve­nih“ ju­če je ob­ja­vio spi­sak igra­ča na ko­je ra­ču­na u tim me­če­vi­ma. Na nje­mu je 26 ime­na, ali će i ovo­ga pu­ta struč­ni štab Cr­ne Go­re ima­ti do­sta ka­drov­skih pro­ble­ma. Ni­ko­la Vuk­če­vić i Ste­van Jo­ve­tić si­gur­no ne­će do­ći na oku­plja­nje, a da­nas će bi­ti po­zna­ta te­ži­na po­vre­de Fi­li­pa Stoj­ko­vi­ća. De­fan­zi­vac Cr­ve­ne zve­zde se po­vri­je­dio na me­ču nje­go­vog klu­ba i Li­ver­pu­la u Li­gi šam­pi­o­na, te­ren je na­pu­stio dva­de­se­tak mi­nu­ta pri­je kra­ja me­ča i na­kon što bu­de ura­đe­na mag­net­na re­zo­nan­ca zna­će se ho­će li mo­ći da od­go­vo­ri re­pre­zen­ta­tiv­nim oba­ve­za­ma.
– Opre­di­je­li­li smo se za igra­če ko­ji su dio re­pre­zen­ta­ci­je već du­ži vre­men­ski pe­ri­od. Že­li­mo da ovaj ci­klus utak­mi­ca, ko­ji tra­je tri mje­se­ca, za­vr­ši­mo sa gru­pom fud­ba­le­ra ko­ja pred­sta­vlja čvr­stvo je­zgro na­ci­o­nal­nog ti­ma. Ne­ma­mo pro­sto­ra za eks­pe­ri­men­ti­sa­nje i tra­že­nje ne­kih no­vih igra­ča, za ta­ko ne­što će­mo pri­li­ku tra­ži­ti u na­red­nom pe­ri­o­du. I ovog pu­ta ne mo­že­mo bez po­vre­da pa će ovaj spi­sak si­gur­no pret­pje­ti iz­mje­ne. Go­to­vo si­gur­no ne mo­že­mo da ra­ču­na­mo na Jo­ve­ti­ća ko­ji se još uvi­jek ni­je opo­ra­vio od po­vre­de... Na­da­mo se da će se na to­me za­u­sta­vi­ti – re­kao je za zva­nič­ni sajt FSCG se­lek­tor Lju­bi­ša Tum­ba­ko­vić.
Tum­ba­ko­vić je is­ta­kao da „cr­ve­ni“ mo­ra­ju od­i­gra­ti mu­dro pro­tiv Sr­bi­je i da­ti sve od se­be u du­e­lu sa Ru­mu­ni­jom.
– Kroz ove dvi­je utak­mi­ce mo­že­mo da do­bi­je­mo sve ili da ne do­bi­je­mo ni­šta. Mo­ra­mo bi­ti mu­dri, mo­ra­mo od­i­gra­ti pa­met­no u Be­o­gra­du pro­tiv se­lek­ci­je Sr­bi­je. Na­kon tog du­e­la oče­ku­je nas meč sa Ru­mu­ni­jom u ko­jem mo­ra­mo da­ti sve od se­be da ostva­ri­mo do­bar re­zul­tat – do­dao je Tum­ba­ko­vić.
Pri­pre­me za po­sled­nja dva me­ča u UEFA Li­gi na­ci­ja, Cr­na Go­ra po­či­nje u ne­dje­lju 11. no­vem­bra. Pr­vi tre­ning je za­ka­zan za 18 sa­ti.
D.P.

Gru­pa C
Ta­be­la
1. Sr­bi­ja 4 2 2 0 5:2 8
2. Cr­na Go­ra 4 2 1 1 6:3 7
3. Ru­mu­ni­ja 4 1 3 0 4:3 6
4. Li­tva­ni­ja 4 0 0 4 2:9 0

Spi­sak
gol­ma­ni
Da­ni­jel Pet­ko­vić (Lo­ri­jen)
Mi­lan Mi­ja­to­vić (Bu­duć­nost)
Da­mir Lju­lja­no­vić (OFK Ti­to­grad)
od­bra­na
Ste­fan Sa­vić (Atle­ti­ko Ma­drid)
Žar­ko To­ma­še­vić (Osten­de)
Mar­ko Si­mić (Pah­ta­kor)
Adam Ma­ru­šić (La­cio)
Fi­lip Stoj­ko­vić (Cr­ve­na zve­zda)
Emrah Kli­men­ta (Sa­kra­men­to)
Bo­ris Ko­pi­to­vić (Ču­ka­rič­ki)
Ri­sto Ra­du­no­vić (Astra)
igra­či sre­di­ne te­re­na
Ni­ko­la Vuk­če­vić (Le­van­te)
Mar­ko Ve­šo­vić (Le­gi­ja)
Vla­di­mir Jo­vo­vić (Ja­blo­nec)
Alek­san­dar Šće­kić (Par­ti­zan)
Mar­ko Jan­ko­vić (Par­ti­zan)
Mir­ko Iva­nić (BA­TE Bo­ri­sov)
Ne­boj­ša Ko­so­vić (Par­ti­zan)
Alek­san­dar Bo­lje­vić (Va­sland Be­ve­ren)
Dar­ko Zo­rić (Ču­ka­rič­ki)
Lu­ka Mir­ko­vić (Bu­duć­nost)
Asmir Ka­je­vić (Ču­ka­rič­ki)
De­ni Hoč­ko (Fa­ma­li­kao)
na­pa­da­či
Fa­tos Be­ći­raj (Ma­ka­bi Ne­ta­nja)
Ste­van Jo­ve­tić (Mo­na­ko)
Ste­fan Mu­go­ša (In­čon ju­naj­ted)
Lu­ka Đor­đe­vić (Ar­se­nal Tu­la)

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"