Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Planirali da ubiju i Nikolu Sjekloću * Vlada osam godina plaćala proslavu Podgoričke skupštine * Kad rastu troškovi, rastu i honorari * Djevojčici slao porno-fotografije * Harmonija za spas planete * Planirali da ubiju i Nikolu Sjekloću * „Valkira” u novoj zoni komfora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Nikola Bajčetić, odbornik Demokratskog fronta:
Policijske batinaše ne saslušavaju tri godine.

Vic Dana :)

Mujo dotrčao pred bolnicu u kojoj je Fata rodila i dovikuje se s njom preko balkona:
- Fato, bona, na koga liči mali?
Fata odmahne rukom, a Mujo će opet:
- Pa de rec‘, na koga liči?
Fata opet odmahne rukom:
- Šta ć‘ ti govorit‘, ne znaš čo‘eka..
Zamoli Piroćanac komšiju da 31. decembra negdje pred ponoć dođe pod njegov prozor i ispali tri-četiri metka u vazduh. Kad se približila ponoć, komšija se prišunja prozoru i ispali tri hica u vazduh, a Piroćanac na to zakuka:
- Lele djeco, ubiše nam Deda Mraza!!!

- Nisi dovoljno pijan ako možeš ležati na podu bez držanja.
Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport NIKŠIĆANI UVJERENI U TRIJUMF U DERBIJU 15. KOLA NAD OFK TITOGRADOM (13 SATI)
Božović: Juriš na nova tri boda
Biće zanimljivo kraj Bistrice - Foto: DAN Božović: Juriš na nova tri boda Sutjeska - OFK Titograd
Te­ško se pri­sje­ti­ti ka­da su fud­ba­le­ri Su­tje­ske, to­kom ove je­se­ni, dje­lo­va­li ta­ko do­bro ras­polo­že­no kao po­sled­njih da­na. U oba tak­mi­če­nja sto­je vi­še ne­go do­bro, kan­di­da­ti su za oba tro­fe­ja. Ipak, da ne bi bi­lo za­bu­ne, u re­do­vi­ma „pla­vo-bi­je­lih” ne­ma eufo­ri­je ni u tra­go­vi­ma. Igra­či su želj­ni po­bje­de i na­stav­ka po­zi­tiv­nog ni­za, ski­ca je to i uvod u da­na­šnji der­bi meč sa eki­pom Ti­to­gra­da. Vo­đa na­va­le ak­tu­el­nog šam­pi­o­na Bo­jan Bo­žo­vić ka­že:
– Na­rav­no da po­bje­de uti­ču na do­bro ras­po­lo­že­nje i at­mos­fe­ru, ali me­ne naj­vi­še ob­ra­du­je kad igra­mo do­bro, li­je­po, kad smo eki­pa u pra­vom smi­slu te ri­je­či. Sva­ka utak­mi­ca je pri­ča za se­be. To­li­ko bo­do­va je u igri i da ne mo­žeš raz­mi­šlja­ti da je bi­lo šta ri­je­še­no. Ko­rak po ko­rak ide­mo ka ostva­re­nju ci­lja. Ova eki­pe ne mo­ra i ne smi­je se pla­ši­ti ni­ko­ga. Sva­ki meč no­si sa so­bom ne­iz­vje­snost, bez ob­zi­ra na ri­va­lo­vo ime i pre­zi­me. U go­ste nam da­nas do­la­zi eki­pa ko­ji je ve­ći dio je­se­ni pro­ve­la na če­lu, i to se mo­ra po­što­va­ti. Svje­sni smo da utak­mi­ca sa OFK Ti­to­gra­dom ne­će bi­ti jed­no­stav­na. Me­đu­tim, sma­tram da sve za­vi­si od nas. Sa tri­jum­fal­nim am­bi­ci­ja­ma ula­zi­li smo u sve pret­hod­ne me­če­ve, ne vi­dim za­što bi­smo ima­li ma­nje ovo­ga pu­ta. Ne smi­je­mo ni­jed­nog tre­nut­ka da po­mi­sli­mo da će bi­ti la­ko, jer sva­ko opu­šta­nje eki­pa ka­kva je Ti­to­grad zna­la bi da ka­zni. Naš cilj je da­kle ja­san i uči­ni­će­mo sve da do nje­ga i stig­ne­mo – na­ja­vio je Bo­jan Bo­žo­vić.

Pra­va pri­li­ka za po­di­za­nje for­me

Ni­ka­ko da se OFK Ti­to­grad vra­ti na po­bjed­nič­ke sta­ze. „Ro­man­ti­ča­ri” su za­re­đa­li sa lo­šim igra­ma i re­zul­ta­ti­ma, što je spu­sti­lo na po­zi­ci­ju broj če­ti­ri. Da­nas će iza­bra­ni­ci Igo­ra Pa­mi­ća go­sto­va­ti u Nik­ši­ću, ak­tu­el­nom šam­pi­o­nu Cr­ne Go­re i tre­nut­nom li­der­nu cr­no­gor­skog pr­ven­stva. Meč pro­tiv Su­tje­ske će, pre­ma Pa­mi­će­vim ri­je­či­ma, bi­ti pra­va je pri­li­ka za po­di­za­nje for­me.
– Da sam mo­gao da bi­ram sa kim bih vo­lio da igram ovog vi­ken­da iza­brao bih Su­tje­sku. Raz­log je taj što oni igra­ju u od­lič­noj for­mi, a mi u ve­o­ma lo­šoj. Do­bar re­zul­tat pro­tiv ak­tu­el­nog šam­pi­o­na po­mo­gao bi nam da se vra­ti­mo na onaj psi­ho­lo­ški ni­vo u ko­jem smo bi­li ka­da smo do­bi­ja­li i ka­da smo mi bi­li li­der pr­ven­stva. Ri­val je jed­na od­lič­na eki­pa, ko­ja se raz­i­gra­la, vra­ti­la na li­de­r­sku po­zi­ci­ju i pra­vi su iza­zov – is­ta­kao je Igor Pa­mić, šef struč­nog šta­ba OFK Ti­to­gra­da.
B.K. – D.P.

Ta­be­la

1. Su­tje­ska 14 7 4 3 18:10 25
2. Ze­ta 14 7 4 3 13:7 25
3. Bu­duć­nost 14 7 4 3 12:7 25
4. Pe­tro­vac 14 7 2 5 14:13 23
5. OFK Ti­to­grad 14 6 4 4 11:11 22
6. Gr­balj 14 4 5 5 13:6 17
7. Iskra 14 4 4 6 11:13 16
8. Ru­dar 14 2 9 3 8:10 15
9. Lov­ćen 14 2 6 6 8:18 12
10. Mor­nar 14 1 4 9 7:20 7

Pa­ro­vi
PE­TRO­VAC: Pe­tro­vac – Bu­duć­nost
POD­GO­RI­CA (Kamp FSCG): Lov­ćen – Ru­dar
PLjE­VLjA: Mor­nar – Iskra
NIK­ŠIĆ: Su­tje­ska – OFK Ti­to­grad
RA­DA­NO­VI­ĆI: Gr­balj – Ze­ta

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"