Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Planirali da ubiju i Nikolu Sjekloću * Vlada osam godina plaćala proslavu Podgoričke skupštine * Kad rastu troškovi, rastu i honorari * Djevojčici slao porno-fotografije * Harmonija za spas planete * Planirali da ubiju i Nikolu Sjekloću * „Valkira” u novoj zoni komfora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Nikola Bajčetić, odbornik Demokratskog fronta:
Policijske batinaše ne saslušavaju tri godine.

Vic Dana :)

Mujo dotrčao pred bolnicu u kojoj je Fata rodila i dovikuje se s njom preko balkona:
- Fato, bona, na koga liči mali?
Fata odmahne rukom, a Mujo će opet:
- Pa de rec‘, na koga liči?
Fata opet odmahne rukom:
- Šta ć‘ ti govorit‘, ne znaš čo‘eka..
Zamoli Piroćanac komšiju da 31. decembra negdje pred ponoć dođe pod njegov prozor i ispali tri-četiri metka u vazduh. Kad se približila ponoć, komšija se prišunja prozoru i ispali tri hica u vazduh, a Piroćanac na to zakuka:
- Lele djeco, ubiše nam Deda Mraza!!!

- Nisi dovoljno pijan ako možeš ležati na podu bez držanja.
Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport PETROVAC POD MALIM BRDOM IGRA PROTIV BUDUĆNOSTI (13 – TV ARENA SPORT) I NADA SE POZITIVNOM ISHODU
„Nebeskoplavima” motiva ne fali
Petrovčani se nadaju bodovima „Nebeskoplavima” motiva ne fali Petrovac - Budućnost
U po­sled­njem pr­ven­stve­nom ko­lu fud­ba­le­ri Pe­trov­ca su po­bi­je­di­li Lov­ćen sa 1:0 osvo­ji­li tri bo­da i uklju­či­li se u bor­bu za Evro­pu. Iste ci­lje­ve ima i nji­hov da­na­šnji ri­val, eki­pa Bu­duć­no­sti, ko­ja u par po­sled­njih utak­mi­ca igra pro­mjen­lji­vo. Tre­ner Ru­dolf Mar­čić ne­ma pro­ble­ma oko sa­sta­va, jer su svi igra­či or­ni da da­ju mak­si­mum ka­ko bi Pod­go­ri­ča­ni osta­li bez bo­do­va is­pod Ma­log br­da.
Ta­ko raz­mi­šlja i je­dan od is­ku­sni­jih i bo­ljih igra­ča u re­do­vi­ma do­ma­ći­na Mar­ko Mar­ko­vić.
– Bi­će ovo te­ška utak­mi­ca i ni­je la­ko prog­no­zi­ra­ti re­zul­tat. Bu­duć­nost je po­ra­že­na pod Go­ri­com u po­sled­njem me­ču i tra­ži­će da se is­ku­pe za taj loš re­zul­tat. Mi igra­mo do­bro i to je u ovom tre­nut­ku naj­va­žni­je. Igra­ti sa Pod­gro­ri­ča­ni­ma je po­se­ban mo­tiv i nje­ga ne­će fa­li­ti ni u ovom me­ču. Na­ma tre­ba­ju po­bje­de, tre­ba­ju nam bo­do­vi, bez ob­zi­ra ko bu­de sa dru­ge stra­ne kao pro­tiv­nik. U sva­kom slu­ča­ju, svi ko­ji iza­đu na te­ren da­će mak­si­mum da do­đe­mo do tri­jum­fa – is­ta­kao je Mar­ko Mar­ko­vić.

Pod­go­ri­ča­ni­ma im­pe­ra­tiv po­bje­da

Po­sli­je dvi­je ne­u­spje­šne utak­mi­ce, pro­tiv Ze­te u pr­ven­stvu i Mla­do­sti iz Lje­ško­po­lja u Ku­pu, fud­ba­le­ri Bu­duć­no­sti go­stu­ju u Pe­trov­cu. Ho­će li i ko­li­ko ovi ne­u­spje­si uti­ca­ti na da­lju igru Bu­duć­no­sti te­sko je re­ci. Ipak, na ju­če­ra­šnjoj kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re, tre­ner Bran­ko Br­no­vić i što­per Slav­ko Da­mja­no­vić is­ta­kli su vje­ru­ju da će već da­nas po­ka­za­ti dru­go, mno­go bo­lje li­ce.
– Dvi­je po­sled­nje utak­mi­ce ni­su bi­le ka­kve smo mi že­lje­li. Ve­li­ki je pri­ti­sak, igra­mo u rit­mu sri­je­da–su­bo­ta, a zbog po­vre­da ne mo­že­mo da iz­ve­de­mo naj­bo­lji sa­stav. Ne že­lim da se prav­dam, ali ne­do­sta­tak Igo­ra Iva­no­vi­ća i Dra­ška Bo­žo­vi­ća, re­me­ti mno­ge pla­no­ve – re­kao je Bran­ko Br­no­vić.
Re­a­li­za­ci­ja je glav­ni pro­blem Pod­go­ri­ča­na u do­sa­da­še­njem to­ku pr­ven­stva.
– Svje­sni smo to­ga. Pri­ma­mo ma­lo go­lo­va, ali ta­ko­đe ma­lo i po­sti­že­mo. Stva­ra­mo ve­li­ki broj pri­li­ka, ali sam ubi­je­đen da će usko­ro taj ne­do­sta­tak bi­ti pre­va­zi­đen. Pe­tro­vac je čvrst ri­val, te­ško pri­ma go­lo­ve, a u re­a­li­za­ci­ji, ba­rem za sa­da, smo slič­ni – ka­zao je Br­no­vić.
Op­ti­mi­sta je i što­per Slav­ko Da­mja­no­vić, ko­ji je ka­zao:
– Pe­tro­vac već pod­u­ze igra do­bro, ali ako mi bu­de­mo pra­vi i u meč uđe­mo sa sa­mo­po­u­zda­njem i že­ljom ko­ja je, bez ob­zi­ra na sve, na vi­so­kom ni­vou, tri bo­da ne­će iz­o­sta­ti – is­ta­kao je Da­mja­no­vić.
D.S.–M.R.

Pe­tro­vac – Bu­duć­nost
Do­ma­ćin: 27 7 8 12 19:31
Gost: 25 4 7 14 22:52
UKUP­NO: 52 11 15 26 41:83

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"