Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Planirali da ubiju i Nikolu Sjekloću * Vlada osam godina plaćala proslavu Podgoričke skupštine * Kad rastu troškovi, rastu i honorari * Djevojčici slao porno-fotografije * Harmonija za spas planete * Planirali da ubiju i Nikolu Sjekloću * „Valkira” u novoj zoni komfora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Nikola Bajčetić, odbornik Demokratskog fronta:
Policijske batinaše ne saslušavaju tri godine.

Vic Dana :)

Mujo dotrčao pred bolnicu u kojoj je Fata rodila i dovikuje se s njom preko balkona:
- Fato, bona, na koga liči mali?
Fata odmahne rukom, a Mujo će opet:
- Pa de rec‘, na koga liči?
Fata opet odmahne rukom:
- Šta ć‘ ti govorit‘, ne znaš čo‘eka..
Zamoli Piroćanac komšiju da 31. decembra negdje pred ponoć dođe pod njegov prozor i ispali tri-četiri metka u vazduh. Kad se približila ponoć, komšija se prišunja prozoru i ispali tri hica u vazduh, a Piroćanac na to zakuka:
- Lele djeco, ubiše nam Deda Mraza!!!

- Nisi dovoljno pijan ako možeš ležati na podu bez držanja.
Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport LOVĆEN I RUDAR ĆE KOPLJA UKRSTITI NA TERENU TRENING KAMPA FSCG (13 SATI) Cetinjani oslabljeni Lovćen - Rudar
Fud­ba­le­ri Lov­će­na do­če­ka­će da­nas u Pod­go­ri­ci eki­pu Ru­da­ra. Ce­ti­nja­ni od 15. av­gu­sta ne zna­ju za pr­ven­stve­ni tri­jumf usled če­ga za­u­zi­ma­ju pret­po­sljed­nju po­zi­ci­ju na ta­be­li. Iza­bra­ni­ci Alek­san­dra Mi­lje­no­vi­ća u pret­hod­nom ko­lu su po­ra­že­ni od Pe­trov­ca, dok su u sri­je­du ostva­ri­li iz­u­zet­no bi­tan tri­jumf u pr­vom me­ču če­tvrt­fi­na­la Ku­pa Cr­ne Go­re pro­tiv Mor­na­ra. Na kri­li­ma po­bje­de nad Ba­ra­ni­ma, Lov­ćen će po­ku­ša­ti da pre­ki­ne se­ri­ju bez tri­jum­fa u pr­ven­stvu, pro­tiv eki­pe, ko­ja i po­red kva­li­tet­nog igrač­kog ka­dra, ne bi­lje­ži do­bre re­zul­ta­te.
Stra­teg ce­tinj­skog ti­ma i u ovom me­ču će ima­ti ka­drov­skih pro­ble­ma. Zbog par­nih kar­to­na i sus­pe­nzi­je u ti­mu sa Ce­ti­nja ne­će bi­ti Go­ra­na Vu­jo­vi­ća, Mi­lo­ša Ra­du­no­vi­ća i Lu­ke Pe­tri­če­vi­ća, kao i Jo­va­na Vu­jo­vi­ća i Bla­ža Igu­ma­no­vi­ća ko­ji su već du­že vri­je­me van stro­ja zbog po­vre­de. Naj­bo­lji igrač Lov­će­na u do­sa­da­šnjem to­ku se­zo­ne, Mi­ćo Pe­ro­vić, is­ti­če da nje­go­va eki­pa mo­že da sa­vla­da ve­o­ma kva­li­te­nog ri­va­la či­ja po­zi­ci­ja na ta­be­li ne osli­ka­va kva­li­tet.
– Na­la­zi­mo se u ne­za­vid­noj si­tu­a­ci­ji, ob­zi­rom da ne zna­mo za po­bje­du u pr­ven­stvu sko­ro tri mje­se­ca. Ipak, u Ku­pu smo na ko­rak od za­vr­šni­ce i to mo­že da hra­bri. Da­nas nas oče­ku­je utak­mi­ca pro­tiv eki­pe ko­ja se ta­ko­đe mu­či, po­seb­no u re­zul­tat­skom smi­slu. Sma­tram da tre­nut­na po­zi­ci­ja na ta­be­li ne osli­ka­va nji­hov kva­li­tet. Mi će­mo bi­ti osla­blje­ni, ali i sprem­ni da pru­ži­mo mak­si­mum. Na kri­li­ma po­bje­de nad Mor­na­rom u Ku­pu že­li­mo da ostva­ri­mo uspjeh i u pr­ven­stvu. Sma­tram da mo­že­mo do­ći do tri­jum­fa uko­li­ko bu­de­mo na vi­si­ni za­dat­ka – re­kao je Mi­ćo Pe­ro­vić.

Plje­vlja­ci tra­že tri­jumf

Ru­dar je će da­nas u Pod­go­ri­ci u der­bi­ju za­če­lja igra­ti sa Lov­će­nom. Šta je do­ve­lo do to­ga da jed­ni od naj­sta­ri­jih klu­bo­va u Cr­noj Go­ri igra­ju der­bi za­če­lja te­ško je ob­ja­sni­ti. Lov­ćen je po­čeo so­lid­no, on­da stao, a Plje­vlja­ci sko­ro da ni­su ni po­če­li. Jer, ka­ko dru­ga­či­je ob­ja­sni­ti uči­nak Ru­da­ra ko­ji je u 14 utak­mi­ca po­sti­gao sve­ga osam go­lo­va, od to­ga tri u jed­noj je­di­noj do­sa­da­šnjoj po­bje­di nad OFK Ti­to­gra­dom. Do­du­še, tim iz Plje­va­lja ni­je pri­mio ni mno­go go­lo­va, sve­ga 10, ali čak de­vet pu­ta igrao je ne­ri­je­še­no, od to­ga se­dam pu­ta 0:0.
– Da sam za­do­vo­ljan ni­sam, ali ne mo­gu da ka­žem da ne­ma­mo igru. Stva­ra­mo pri­li­ke, pro­bi­ja­mo po bo­ko­vi­ma, ne igra­mo lo­še u od­bra­ni, ali sve to pa­da u vo­du ka­da ne mo­že­mo da po­stig­ne­mo gol. Vi­dio sam da se Lov­ćen pro­bu­dio i po­bje­dom nad Mor­na­rom na­pra­vio od­lič­nu uver­ti­ru pred ovu utak­mi­cu, ali mi u Pod­go­ri­cu ide­mo sa že­ljom da osvo­ji­mo bo­do­ve. Ne za­va­ra­va­mo se mno­go da do kra­ja je­se­njeg di­je­la pr­ven­stva mo­že­mo da na­pra­vi­mo ču­do, ali cilj nam je da sa­ku­pi­mo što vi­še bo­do­va, da se pre­gru­pi­še­mo u pre­la­znom ro­ku i da po­ku­ša­mo na pro­lje­će da is­pra­vlja­mo je­se­nje gre­ške. Ju­če su svi tre­ni­ra­li osim Bo­šnja­ka ko­ji se ža­lio na bol u zad­njoj lo­ži, ali vi­dje­će­mo da li će i on bi­ti u kon­ku­ren­ci­ji za ovu utak­mi­cu – ka­zao je Edis Mu­la­lić, kor­mi­lar Ru­da­ra.M.P.

Lov­ćen – Ru­dar
Do­ma­ćin:19 5 5 9 13:26
Gost: 17 6 5 6 14:20
UKUP­NO: 36 11 10 15 27:46

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"