Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Objaviću kako je Milo postao milioner * Birači će nas kazniti ako ne budemo jedinstveni * Eksploatišu rudu bez dozvole Vlade * Radulović duguje za porez 134 hiljade eura * Čelnicima OVK mjesto na optužnici * Troše milione bez ikakve kontrole * Krajem januara isplata depozita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Njegoš Mrkonjić, kolumnista:
– Kasabe jedu svoju djecu.

Vic Dana :)

Kako je plavuša poginula pijući mlijeko?
Krava je pala na nju!
Gdje Bosanka krije pare od muža?
Pa pod knjigom.
A Crnogorka?
Pod lopatom.
A gdje krije Hercegovka?
Na stolu, pa nek uzme ako smije.
Mujo govori Hasu:
- Moja žena je anđeo!
Haso:
- Blago tebi, moja je još živa!
Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dva minuta, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za jedan isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, nego onaj kreten na vratima uvijek pocijepa kartu kada mu je dam.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALERI SUTJESKE POČELI PRIPREME ZA PROLJEĆNI DIO SEZONE
Nova godina, novi izazovi
Prvi trening u sniježnim uslovima - Foto: DAN Nova godina, novi izazovi Trener Nikola Rakojević zadovoljan postojećim igračkim kadrom. Kroz dobar rad, uvijek se dođe do rezultata
Lop­ta se ju­če, po­no­vo, za­ko­tr­lja­la kraj Bi­stri­ce. Šam­pi­on je, sa vi­so­kim am­bi­ci­ja­ma, kre­nuo u u no­vu mi­si­ju. Pr­vi rad­ni dan u Su­tje­sci u 2019. go­di­ni oku­pio je uglav­nom po­zna­ta li­ca. Na oku­pu je prak­tič­no bi­la ci­je­la eki­pa ko­ja je okon­ča­la je­se­nji dio se­zo­ne.
I ovom pri­li­kom šef stru­ke Nik­ši­ća­na Ni­ko­la Ra­ko­je­vić is­ta­kao je ka­ko nje­go­va eki­pa, svi za­jed­no u klu­bu, mo­ra­ju raz­mi­šlja­ti sa­mo o se­bi.
– Na­dam se da ste se do­bro od­mo­ri­li i da će­te bi­ti or­ni da od­go­vo­ri­te oba­ve­za­ma ko­je se po­sta­vlja­ju u Su­tje­sci. Vje­ru­jem da će te i ovoj go­di­ni ostva­ri­ti od­lič­ne re­zul­ta­te. Ve­ći­na fud­ba­le­ra je do­bro pri­mi­la od­go­vor­nost raz­mi­šlja­nja o se­bi, od­no­sno to­kom pa­u­ze odr­ža­li su ni­vo. Da­kle, mo­že­mo na­sta­vi­ti gdje smo sta­li u de­cem­bru. Ci­lje­vi su ja­sno de­fi­ni­sa­ni. Na­dam se da će­te igra­ti do­bro i atrak­tiv­no i da će ve­ći­na vas bi­ti u uz­la­znoj pu­ta­nji po pi­ta­nju kva­li­te­ta. Sva­ke pri­pre­me su pri­li­ka da se ne­ke stva­ri do­tje­ra­ju, da se tra­ži po­bolj­ša­nje, ka­ko u igri eki­pe, ta­ko i po­je­din­ca. Od da­nas mo­ra­mo baš svi kon­cen­tri­sa­ni na kraj­nji cilj. Mo­ra­mo ra­di­ti na to­me da na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin is­ko­ri­sti­mo pred­sto­je­će da­ne. Ne­će se pu­no to­ga mi­je­nja­ti po pi­ta­nju ra­da i tre­nin­ga. Na­dam se da će­mo sa vre­me­nom bi­ti još bo­lji.
Da li je do­la­skom Bra­ni­sla­va Jan­ko­vi­ća za­tvo­ren pre­la­zni rok?
– Bio bih naj­za­do­volj­ni­ji ka­da bi­smo u pr­vom re­du osta­li u ovom sa­da­šnjem sta­nju. Da­kle, za­do­vo­ljan sam sa oni­me što ima­mo. Za­da­tak sva­kog tre­ne­ra je da na­pra­vi re­zul­tat i iz­vu­če mak­si­mum iz eki­pe ko­jom ras­po­la­že. Kao i uvi­jek, he­mi­ja je ja­ko bit­na. Ja ću na­pra­vi­ti sve i ulo­ži­ti ci­je­log se­be. Kroz do­bar rad uvi­jek se do­đe do re­zul­ta­ta. No­vaj­li­ja, igrač ko­ji even­tu­al­no do­đe mo­ra bi­ti kon­ku­ren­ci­ja na te­re­nu u smi­slu kva­li­te­ta i van nje­ga u smi­slu ka­rak­te­ra da bi ugro­zio fud­ba­le­re ko­ji su tu i pra­ve jed­nu za­ni­mlji­vu sku­pi­nu igra­ča. Po­na­vljam, po me­ni naj­bo­lji je sce­na­rio ako osta­ne­mo svi na oku­pu. Ne bu­de li ve­li­kih iz­ne­na­đe­nja, ta­ko će vje­ro­vat­no i bi­ti – po­ru­čio je Ni­ko­la Ra­ko­je­vić, šef struč­nog šta­ba li­de­ra na ta­be­li i ak­tu­el­nog pr­va­ka Cr­ne Go­re.  B.K.

Na sni­je­gu 23 igra­ča

Na ju­če­ra­šnjoj pro­ziv­ci po­ja­vi­li su se sle­de­ći igra­či: Vla­dan Gi­ljen, Su­ad Li­či­na, Dar­ko Mi­ća­no­vić (gol­ma­ni), Mi­loš Vu­čić, Mar­ko Vu­čić, Dra­gan Gri­vić, Ste­fan Cic­mil, Dar­ko Bu­la­to­vić, Ne­ma­nja Ne­dić, Ste­fan Lon­čar, Velj­ko Vu­ko­vić, Bra­ni­slav Jan­ko­vić, Alek­sa Ma­ru­šić, Vla­dan Bu­ba­nja, Mar­ko Ćet­ko­vić, Bo­jan Bo­žo­vić, Lu­ka Mer­do­vić, Bo­žo Mar­ko­vić, Ša­le­ta Kor­dić i Mi­lu­tin Osma­jić. Oprav­da­no od­sut­ni bi­li su Žar­ko Gr­bo­vić, Ste­fan Ste­fa­no­vić i Mo­ha­med Za­ka­ria.

Od ne­dje­lje u Iga­lu

Eks­pe­di­ci­ja Su­tje­ske se­li u ne­dje­lju u Iga­lo, u ko­jem će osta­ti do 23. ja­nu­a­ra. Dva da­na ka­sni­je Nik­ši­ća­ni pu­tu­ju za Me­đu­gor­je, a po­vra­tak je pla­ni­ran za 6. fe­bru­ar.
Je­se­nji pr­va­ci će bi­ti uče­sni­ci tur­ni­ra u Ga­be­li i Iga­lu.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"