Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Objaviću kako je Milo postao milioner * Birači će nas kazniti ako ne budemo jedinstveni * Eksploatišu rudu bez dozvole Vlade * Radulović duguje za porez 134 hiljade eura * Čelnicima OVK mjesto na optužnici * Troše milione bez ikakve kontrole * Krajem januara isplata depozita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Njegoš Mrkonjić, kolumnista:
– Kasabe jedu svoju djecu.

Vic Dana :)

Kako je plavuša poginula pijući mlijeko?
Krava je pala na nju!
Gdje Bosanka krije pare od muža?
Pa pod knjigom.
A Crnogorka?
Pod lopatom.
A gdje krije Hercegovka?
Na stolu, pa nek uzme ako smije.
Mujo govori Hasu:
- Moja žena je anđeo!
Haso:
- Blago tebi, moja je još živa!
Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dva minuta, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za jedan isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, nego onaj kreten na vratima uvijek pocijepa kartu kada mu je dam.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport MOTORE JUČE UPALILA I BUDUĆNOST, PRVI TRENING ODRAĐEN U ZIMSKIM USLOVIMA Brnović: Sve je na nama
Fud­ba­le­ri Bu­duć­no­sti po­če­li su ju­če pri­pre­me za dru­gi dio se­zo­ne. U do­sta iz­mi­je­nje­nom sa­sta­vu u od­no­su na pr­vi dio, Pod­go­ri­ča­ni su kre­nu­li sa ra­dom i to u sni­je­žnim uslo­vi­ma i si­gur­no je da ova­kvo sta­nje ni­je ni­ko oče­ki­vao.
– Mo­ra­mo da ra­di­mo po ova­kvom vre­me­nu. Na­da­mo se da će pa­sti ki­ša i da će se sni­jeg oto­pi­ti, ali je sva­ka­ko ovaj po­čet­ni dio pri­pre­ma ba­zi­ran na ra­du bez lop­te, ta­ko da ni­je ne­ki pro­blem – re­kao je Bran­ko Br­no­vić, stra­teg Pod­go­ri­ča­na.
Po nje­go­vim ri­je­či­ma, Bu­duć­nost mo­ra da se na pro­lje­će bo­ri za osva­ja­nje oba tro­fe­ja – pr­ven­stva i ku­pa.
– Ka­ko god da iz­gle­da si­tu­a­ci­ja na ta­be­li, mi će­mo se bo­ri­ti za du­plu kru­nu. Na­dam se da će­mo do­ve­sti po­ja­ča­nja, ali to što je tu je, sa nji­ma mo­ra­mo da ide­mo na re­zul­tat, a to je osva­ja­nje Ku­pa i da pre­stig­ne­mo Su­tje­sku u pr­ven­stvu.
Bran­ko Br­no­vić u dru­gom di­je­lu se­zo­ne ne­će mo­ći da ra­ču­na na ne­ko­li­ko igra­ča iz pr­vog di­je­la: Vla­da­na Adži­ća (Po­hang), Mi­la­na Đu­ri­ši­ća, Bal­šu Bo­ri­či­ća (Iskra), Bal­šu Se­ku­li­ća, Mi­lo­ša Br­no­vi­ća (OFK Ti­to­grad), Mi­lja­na Vla­i­sa­vlje­vi­ća (ras­ki­nuo ugo­vor) i vje­ro­vat­no Do­mi­ni­ka Ko­reu i Ili­ju Tu­če­vi­ća. Ko­rea že­li da na­pra­vi po­lu­go­di­šnju pa­u­zu, dok je Tu­če­vić u pre­go­vo­ri­ma sa Slo­va­nom iz Bra­ti­sla­ve. S dru­ge stra­ne, u re­do­ve Bu­duć­no­sti sti­gli su de­sni bek Pe­ri­ša Pe­šu­kić (Ru­dar) i na­pa­dač Alek­san­dar Vu­ja­čić (Pe­tro­vac). Sa­mim tim, po­ja­ča­nja su neo­p­hod­na.
– Na­dam da će­mo do­ve­sti dva - tri igra­ča. Iskre­no, ne mo­gu da shva­tim ni ove na­še fud­ba­le­re. Ne pot­cje­nju­jem ni­je­dan klub, ali igra­ju u ma­njim klu­bo­vi­ma za ma­nju pla­tu, a na­ma po­sta­vlja­ju uslo­ve ne znam ka­kve. Oči­gled­no da je pro­šlo vri­je­me ka­da je bi­la čast igra­ti za Bu­duć­nost. Me­ni je to ne­shva­tlji­vo, ne­će­mo ni­ko­ga da mo­li­mo.
Pod­go­ri­ča­ni su u pr­vom di­je­lu se­zo­ne naj­vi­še pro­ble­ma ima­li u re­a­li­za­ci­ji.
–Kom­plet­na eki­pa ni­je bi­la sprem­na, ba­rem za ovo što sam ja tra­žio od njih. Mo­gu­će da su bi­li do­bro fi­zič­ki sprem­ni za si­stem ko­ji je tra­žio pret­hod­ni tre­ner, ali za vi­so­ki pre­sing go­re i mno­go tr­ke ni­su bi­li sprem­ni. Već sam go­vo­rio, mo­žda sam u pr­ve dvi­je utak­mi­ce iz­go­rio mom­ke, pa su se po­vri­je­di­la če­ti­ri igra­ča.
Na sa­moj pro­ziv­ci na Sta­rom aero­dro­mu, Br­no­vić je imao ja­snu po­ru­ku za igra­če.
– Uko­li­ko bu­de­mo pra­vi i bu­de­mo do­bi­ja­li na­še utak­mi­ce, pro­tiv­ni­ci će kik­sa­ti si­gur­no. A po­sto­je i ti me­đu­sob­ni du­e­li. Sve je na na­ma – po­ru­čio je Br­no­vić.
„Pla­vi” će tre­ni­ra­ti u Pod­go­ri­ci do 29. ja­nu­a­ra i u tom pe­ri­o­du će od­i­gra­ti dvi­je pri­ja­telj­ske utak­mi­ce. Sa Ar­se­na­lom iz Tiv­ta ukr­sti­će ko­plja 19. ja­nu­a­ra, a sa Bo­ke­ljom 26. ja­nu­a­ra. Ola­zak na pri­pre­me u Me­đu­gor­je pla­ni­ran je 29. ja­nu­a­ra, a eks­pe­di­ci­ja vi­ce­šam­pi­o­na Cr­ne Go­re ta­mo će osta­ti do 8. fe­bru­a­ra.M. Ra­du­no­vić

La­kić: Još tri po­ja­ča­nja
Ka­da je u pi­ta­nju igrač­ki ka­dar, „pla­vi” će do kra­ja pre­la­znog ro­ka pro­ba­ti da an­ga­žu­ju još tri igra­ča i to na po­zi­ci­ja­ma što­pe­ra, zad­njeg ve­znog i ofan­ziv­nog ve­znog.
–Za sa­da smo do­ve­li dva ozbilj­na igra­ča. Ra­di­mo na an­ga­žo­va­nju no­vih, a bi­će si­gur­no po­ja­ča­nja na po­zi­ci­ja­ma na ko­ji­ma su naj­po­treb­ni­ji igra­či – re­kao je sport­ski di­rek­tor, Ri­sto La­kić.
Na li­sti že­lja „pla­vih” su Da­mir Ko­ja­še­vić, Mi­loš Ra­ič­ko­vić i Đor­đe Đu­rić.Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"