Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Prva familija me mafijaški progoni, sve što znam znaće sva Crna Gora * Amfilohije: Obnovimo se hristolikom ljubavlju * Prao novac za Kašćelana * Registruju auta kod firme pod istragom * Borac oslobodilac dostojan pamćenja * Bliže se izbori, a DIK nema predsjednika * Probio blokadu, povrijeđena dvojica policajaca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ - ČELNIK GRAĐANSKOG POKRETA URA:
Snimak na kome se vidi kako Slavoljub Stijepović uzima novac jasno govori da ovo nije zemlja poštenih izbora i da vlast ne proizilazi iz slobodne volje građana.

Vic Dana :)

– Teta Marice, vi mora da ste vrlo jaka žena?
– Otkud ti ta pomisao?
– Pa moj otac kaže da sve muškarce vrtite oko malog prsta.
**********************
Došao Mujo u luna park! Pogodio puškom patku i dobio kornjaču. Sledeći dan opet tako i dobio cvijet. Kaže Mujo:
– Nemoj ti meni cvijet, daj ti meni hamburger ko juče.
****************
Zašto krava pase travu?
Jer nema ruku da smota...
*************
Crkao plavuši auto na autoputu. Zaustavi se kamiondžija pa upita:
– Šta je bilo?
Plavuša:
– Ma taj prokleti vjetar, ugasio svjećice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALERI SUTJESKE NIKŠIĆ ZAMIJENILI HERCEGNOVSKOM RIVIJEROM
Osmajić: U Igalu uvijek lijepo
Rad u Nikšiću bio je otežan Osmajić: U Igalu uvijek lijepo Vjerujem da ćemo sklopiti sve kockike i na proljeće nastaviti tamo gdje smo stali u finišu jeseni – prenosi prve utiske mladi napadač Sutjeske
Su­tje­ska je sti­gla na her­ceg­nov­sku ri­vi­je­ru. Kao i pret­hod­nih go­di­na, „pla­vi-bi­je­li” su smje­šte­ni u ho­te­lu „Laj­tha­us”. Na put su kre­nu­li sle­de­ći igra­či: Vla­dan Gi­ljen, Su­ad Li­či­na i Dar­ko Mi­ća­no­vić (gol­ma­ni), Mi­loš i Mar­ko Vu­čić, Dra­gan Gri­vić, Ste­fan Cic­mil, Dar­ko Bu­la­to­vić, Ne­ma­nja Ne­dić, Ste­fan Lon­čar, Ste­fan Ste­fa­no­vić, Bra­ni­slav Jan­ko­vić, Alek­sa Ma­ru­šić, Vla­dan Bu­ba­nja, Mar­ko Ćet­ko­vić, Bo­jan Bo­žo­vić, Lu­ka Mer­do­vić, Bo­žo Mar­ko­vić, Ša­le­ta Kor­dić i Mi­lu­tin Osma­jić. Oprav­da­no su od­sut­ni: Žar­ko Gr­bo­vić i Mo­ha­med Za­ka­ria, a eks­pe­di­ci­ju, uz še­fa stru­ke Ni­ko­lu Ra­ko­je­vi­ća či­ne i tre­ne­ri Dra­go­slav Al­bi­ja­nić, dr Ko­sta Go­ra­no­vić i Ivan Vu­ja­čić, fi­zi­o­te­ra­pe­ut Ivan Ma­to­vić, eko­nom Bran­ka Ba­jo­vić i vo­đa pu­ta Mi­lo­ji­ca Sr­da­no­vić.
Nik­šić­ka eks­pe­di­ci­ja se u Iga­lu već osje­ća kao kod ku­će. To po­tvr­đu­je i mla­di na­pa­dač Mi­lu­tin Osma­jić.
– U Iga­lu nam je uvi­jek do­bro. Pr­vi uti­sci su vi­še ne­go po­volj­ni. U ho­te­lu se baš svi tru­de da se ose­ća­mo do­bro. Mi­slim da ni­smo po­gri­je­ši­li što smo i ove zi­me u Iga­lu. Od pri­ča se ne po­sta­je pr­vo­ti­mac, ne­go igrom i ra­dom. Vje­ru­jem da će­mo sklo­pi­ti sve koc­ki­ke i na pro­lje­će na­sta­vi­ti ta­mo gdje smo sta­li u fi­ni­šu je­se­ni – pre­no­si pr­ve uti­ske Osma­jić.
Su­tje­ski­ne am­bi­ci­je su po­zna­te, cilj je od­bra­na šam­pi­on­ske kru­ne.
– Že­lja je po­bi­je­di­ti na sva­koj sle­de­ćoj utak­mi­ci, a ti­me što će bi­ti na kra­ju se­zo­ne se ne ot­pe­re­ću­jem. Od­bra­na ti­tu­le je­ste cilj. Sve ovo što smo do sa­da ra­di­li, kao i ono što nam pred­sto­ji u Iga­lu, za­tim u Me­đu­gor­ju, kao i kon­trol­ne utak­mi­ce, slu­že nam da bu­de­mo naj­sprem­ni­ji on­da ka­da to bu­de naj­po­treb­ni­je. Svi mi zna­mo ko­li­ko je za­htjev­no igra­ti u Su­tje­sci, u re­do­vi­ma ak­tu­el­nog šam­pi­o­na i ja sam ubi­je­đen da će­mo pred­sto­je­ćeg pro­lje­ća umje­ti da naj­bo­lji na­čin da od­go­vo­ri­mo ne sve te iza­zo­ve. Od ve­li­ke je va­žno­sti što je tu gro eki­pe iz pr­vog dje­la se­zo­ne.
Od pr­vog da­na pri­pre­ma Mi­lu­tin sva­ki tre­ning od­ra­đu­je mak­si­mal­no. Mla­di re­pre­zen­ta­ti­vac ima sve što je po­treb­no za jed­nog sa­vre­me­nog na­pa­da­ča, pro­mje­nu rit­ma, hi­tri­nu, uda­rac, smi­sao za igru, opa­san je za gol iz svih po­zi­ci­ja.
Je­ste i fi­zič­ki i psi­hič­ki su do­sta te­ški ovi pe­ri­o­di, ali sve smo pod­re­di­li istom ci­lju i sa­da ne­ma od­stu­pa­nja. Volj­ni mo­me­nat kod igra­ča Su­tje­ske ni­kad ni­je bio spo­ran. Naj­va­žni­je je da smo za­do­volj­ni uči­nje­nim na tre­nin­zi­ma, kva­li­te­tan rad sva­kom od nas sa­mo mo­že da po­mog­ne. Ni­je nam pr­vi put, pr­o­fe­si­o­nal­ci smo i za­to mo­ra­mo sve da iz­dr­ži­mo. Su­tje­ski­na pro­šla go­di­na bi­la je isto­rij­ska. Go­di­na ko­ju će du­go pam­ti­ti svi oni ko­ji vo­le i na­vi­ja­ju za Su­tje­sku. Na­kon šam­pi­on­ske ti­tu­le, za­slu­že­no smo i je­sen okon­ča­li na lo­vo­ri­ka­ma, me­đu­tim, zna­ju­ći onu kri­la­ti­cu, da je mno­go te­že za­dr­ža­ti se na vr­hu, ne­go sti­ći do nje­ga, za na­red­na pro­ljeć­na is­ku­še­nja spre­ma­mo se mak­si­mal­no ozbilj­no. Že­li­mo još jed­nu ti­tu­lu i zbog to­ga ove pri­pre­me mo­ra­mo da is­ko­ri­sti­mo na naj­bo­lji na­čin ka­ko bi i u dru­gom di­je­lu se­zo­ne na­sta­vi­li u pro­šlo­go­di­šnjem sti­lu.
Mi­lu­tin je naj­sreć­ni­ji ka­da vi­di lop­tu u pro­tiv­nič­koj mre­ži.
– Vo­lim da po­bje­đu­jem! Go­lo­vi su moj po­sao, mo­ja hra­na... Vo­lim na­rav­no i kad po­red mog ime­na upi­šem asi­sten­ci­ju. Na­dam se da sam već po­ka­zao i do­ka­zao da mo­gu sa pot­pu­nom ozbilj­no­šću od­go­vo­ri­ti svim fud­bal­skim za­da­ci­ma na te­re­nu i i van nje­ga Osje­ćam se do­bro, na­dam se da je to sa­mo uvod u do­bru fud­bal­sku go­di­nu. Bi­će, na­dam se, go­lo­va – za­klju­čio je Mi­lu­tin Osma­jić.
B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"