Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Prva familija me mafijaški progoni, sve što znam znaće sva Crna Gora * Amfilohije: Obnovimo se hristolikom ljubavlju * Prao novac za Kašćelana * Registruju auta kod firme pod istragom * Borac oslobodilac dostojan pamćenja * Bliže se izbori, a DIK nema predsjednika * Probio blokadu, povrijeđena dvojica policajaca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ - ČELNIK GRAĐANSKOG POKRETA URA:
Snimak na kome se vidi kako Slavoljub Stijepović uzima novac jasno govori da ovo nije zemlja poštenih izbora i da vlast ne proizilazi iz slobodne volje građana.

Vic Dana :)

– Teta Marice, vi mora da ste vrlo jaka žena?
– Otkud ti ta pomisao?
– Pa moj otac kaže da sve muškarce vrtite oko malog prsta.
**********************
Došao Mujo u luna park! Pogodio puškom patku i dobio kornjaču. Sledeći dan opet tako i dobio cvijet. Kaže Mujo:
– Nemoj ti meni cvijet, daj ti meni hamburger ko juče.
****************
Zašto krava pase travu?
Jer nema ruku da smota...
*************
Crkao plavuši auto na autoputu. Zaustavi se kamiondžija pa upita:
– Šta je bilo?
Plavuša:
– Ma taj prokleti vjetar, ugasio svjećice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FLEŠ
FRAN­CU­SKA
Ri­stić pot­pi­sao za Mon­pe­lje

Nekadašnji fud­ba­ler Cr­ve­ne zve­zde Mi­ha­i­lo Ri­stić pot­pi­sao je ugo­vor sa fran­cu­skim Mon­pe­lje­om, a po­zna­ti su i de­ta­lji sa­rad­nje. Ugo­vor je pot­pi­san na tri go­di­ne, a ka­ko na­vo­di fran­cu­ski „L'Ekip” Ri­sti­ćev biv­ši klub ru­ski Kra­sno­dar će pro­fi­ti­ra­ti 700.000 eura.
Srp­ski fud­ba­ler će u Mon­pe­ljeu po­no­vo bi­ti sa­i­grač sa Da­mi­ja­nom Le Ta­le­kom, sa ko­jim je igrao i u Cr­ve­noj zve­zdi.


ŠPA­NI­JA
Bre­žan­čić se ne vra­ća u Sr­bi­ju

Pret­hod­nih da­na se u be­o­grad­skim me­di­ji­ma po­ja­vi­la in­for­ma­ci­ja da će se Raj­ko Bre­žan­čić vra­ti­ti u Par­ti­zan. Is­ku­sni bek ni­je za­do­vo­ljan si­tu­a­ci­jom u špan­skoj Ueski, ali pre­ma ri­je­či­ma nje­go­vog me­na­dže­ra, po­vra­tak u Sr­bi­ju ni­je op­ci­ja.
– Ni­ko nas ni­je zvao iz Par­ti­za­na, a i ta op­ci­ja u ovom tre­nut­ku jed­no­stav­no ni­je re­al­na. Po­sto­ji in­te­res ne­ko­li­ko klu­bo­va sa za­pa­da Evro­pe, igrač bi tu i že­lio da osta­ne. Sve osta­lo su pri­če bez ute­me­lje­nja – iz­ja­vio je Bre­žan­či­ćev me­na­džer, Fre­di Ma­ra­vić za „Te­le­graf”.
– Pre­la­zni rok je ži­va stvar i ni­ka­da ne zna­te šta mo­že da se do­go­di, ali Raj­ko Bre­žan­čić pri­je sve­ga ima ugo­vor sa Ueskom još šest mje­se­ci. Ta­ko­đe, po­sto­ji i ne­ko­li­ko op­ci­ja da ga već sa­da pre­u­zme dru­gi klub na po­zaj­mi­cu do is­te­ka tog ugo­vo­ra i da od lje­ta pot­pi­še no­vu sa­rad­nju sa ne­kim od tih klu­bo­va – do­dao je Ma­ra­vić.


ČU­KA­RIČ­KI
Bo­jić oti­šao sa Ba­no­vog br­da

Du­go­go­di­šnji ka­pi­ten Ču­ka­rič­kog Pe­tar Bo­jić za­vr­šio je mi­si­ju na Ba­no­vom br­du, ali se po­ja­vio u klu­bu pr­vog da­na pri­pre­ma ka­ko bi se po­zdra­vio sa do­sa­da­šnjim sa­i­gra­či­ma. Za igra­ča ko­ji je u dre­su „br­đa­na” od­i­grao 150 utak­mi­ca, osvo­jio Kup Sr­bi­je za­in­te­re­so­va­ni su mno­gi klu­bo­vi, s ob­zi­rom da je slo­bo­dan igrač.
Po­zi­ve Pe­tru Bo­ji­ću već su upu­ti­li Mla­dost iz Lu­ča­na, Rad­nič­ki iz Ni­ša i Na­pre­dak iz Kru­šev­ca. Me­đu­tim, tu je ni­je kraj spi­ska za­in­te­re­so­va­nih, jer su za uslu­ge biv­šeg ka­pi­te­na Ču­ka­rič­kog za­i­te­re­so­va­ni po­je­di­ni klu­bo­vi iz Tur­ske, Ru­si­je i Ki­ne.


SR­BI­JA
Uga­sio se Sin­đe­lić

Naj­sta­ri­ji ni­ški fud­bal­ski klub Sin­đe­lić, uga­sio se ju­če na­kon van­red­ne sjed­ni­ce Skup­šti­ne klu­ba i sa­da će sa ra­dom na­sta­vi­ti sa­mo omla­din­ska ško­la, pre­no­si ,,sr­bi­ja­sport.net”. Zbog du­ga i blo­ka­de ra­ču­na od pre­ko 30.000 eura, tri mje­se­ca na­kon pro­sla­ve sto­tog ro­đen­da­na, Skup­šti­na Sin­đe­li­ća od­lu­či­la je da se­ni­or­ski tim is­tu­pi iz Srp­ske li­ge Is­tok, što je zna­či­lo i da će se uga­si­ti, dok će omla­din­ski po­gon na­sta­vi­ti sa ra­dom.
Sin­đe­lić će, pre­ma tim na­vo­di­ma, od na­red­ne se­zo­ne kre­nu­ti od ,,nu­le” i tak­mi­če­nje će po­če­ti od naj­ni­žeg ran­ga.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"